Přejít na výpis diskuzí
Novinky.cz spojují výbuch ve Frenštátu s hraním Counter-Strike
25.2.2013 | Petr Poláček
273 příspěvků
-
Hovninky.cz a jejich zprávy století
-
Naopak. Více takových zpráv a útočnějších. Novinky jsou odpad a nezaslouží si slitování, za to si zaslouží naopak to, aby o jejich "kvalitě" vědělo co nejvíce lidí...pro deník iDNES to platí stejně tak.
-
To už se mohl poučit od Napoleona, ale árijská rasa byla holt něco extra.
-
Doporučil bych March of Eagles, zjistil by, že útočit na Rusko v zimě neni dobrej nápad.
-
Tvůj sin by ti mohl dát lekci pravopisu.
-
všechno je v pohodě, pokud máš normální mozek. a stěžovat si u Tarantina na krev a násilí? ...
-
Vůbec nepochybuj o tom, že v mnoha oblastech bys z pohledu odborníka byl právě takovou ovcí, za které označuješ ostatní. Samozřejmě, že spoustu informací přijímáme z "mainstreamu". A samozřejmě, že po přečtení každého novinového článku neotevíráme encyklopedie a nevoláme do Iráku, jestli tam fakt Američani shodili bombu na svatebčany. Víš proč? Protože kdybychom to dělali, tak neděláme nic jinýho. To, co ty extremizuješ v podobě "ovcí", je naprosto přirozená vlastnost všech lidí. A kdybys sestoupil ze svého trůnu absolutní neovcovitosti, ze kterého na lidi házíš různé nálepky, zjistil bys, že ty tzv. "ovce" mají v drtivé většině víc životních zkušeností a moudrosti, než máš ty.
-
Ve dvojce to byla zas nějaká parta uctívačů Elvise.
-
zmrdozprávy.. haha :D just saying
-
Pokud berete Nohu jako seriózní televizi s objektivními zprávami, tak jsou ty urážky na místě.
EDIT: Ouch, teď jsem došel na konec vlákna. -
nechodím na games.cz, abych četl o Novinkách.cz
jen když jsem viděl ten obrázek, zvedl se mi žaludek -
Slušelo by se také říct, že onen counterstrike zabiják vlastnil automobil značky Škoda. Je zcela zjevné, že by se měla prostudovat příčinná souvislost řidičů této značky a jejich agresivní teroristické sklony vůči spoluobčanů.
Navíc, jaký byl jeho oblíbený sportovní klub???
Oblíbená barva??
Podle toho by se dal jistě sestavit profil typického teroristického souseda... -
A to jako čekáte od Hovninek nějakou normální zprávu?
-
my jak jsme všichni tady jistě chápeme o co jde, myslím že to Petr dobře popsal v článku, ale proč mi tyto články a podobné patlaniny tolik vadí? Bohužel náš národ je národem OVCÍ a tyto ovce co si přečtou nebo někde slyší v mainstreamu, aniž by znali fakta jen zbaběle a ovečkovsky přikyvují a říkají jak je to hrozny že ty hry jsou tak špatny !!! Toto vidím jako problém, který nebude snadné překonat, ovečky prostě musí vymřít a přijít nová generace s vlastními názory a myšlením *7*
-
Nedělej si srandu, já když jsem se viděl jak hraju Need for Speed tak jsem si ten řidičák ještě odložil.
-
Je zajimave jak nekteri jedinci nadavaji na hry, zbrane, sex pritom ani jedno nezabiji zabiji jen lide je to jejich volba ze takovou vec udelaji a slova typu ze kdyby to nebylo tak to neudelaj jsou dost zoufala nasli by si cestu i bez toho....ale kdyz se kouknem kdo nejakym zpusobem ovlivnuje mysleni poruseneho jedince tak to jsou jedine MEDIA
-
jistě něco od Paradoxu :)
-
není za co... chtěl jsem si taky jednou zkusit jaké to je být http://onlineofflinejournalist.files.wordpress.com/2012/11/troll.png
-
kravina to je romantika
-
On si to vynahradil :) hrál RTS real life.