Přejít na výpis diskuzí
Novinky.cz spojují výbuch ve Frenštátu s hraním Counter-Strike
25.2.2013 | Petr Poláček
273 příspěvků
-
http://www.youtube.com/watch?v=1orMXD_Ijbs
-
Pod tímto komentářem je video... chci aby jste si prvně přečetli co to je zač než to spustíte.
-
Ne pravda, ale válka. *15*
-
Jestli vás předchozí příspěvky nepřesvědčili o tom co píši. Tak mám pro vás ještě jedno video, které by vás všechny mělo přesvědčit o tom co se tady snažím dokázat.
-
TV nova a objektivní ? Jsi úplně normální ?
Zřejmě patříš k těm chytrým podle toho co čtu.
http://youtube.stazeni-zdarma.cz/1282-mraz-tv-nova-si-o-lidech-mysli-ze-jsou-idioti-co-se-stane-z-vody-kdyz-je-15-c.htm
Tak si nech svou objektivní TV stanici pro "chytré" :) -
No oni ten Total War rozjeli naživo.
-
Možná je z jiného světa a platí pro něj všechny 3 :)
-
a co teprv kdyby měli k dispozici Total War serii
-
1) troll
2) provokatér
3) psychicky narušený
jedna z těchto tří možností pro tebe platí :) -
Aha tak ty si dokážeš predstaviť. Pochybujem že vôbec vieš na akom engine bola hra vytvorená a čo ten engine dokáže taktiež sa vôbec neorientuješ v hrách (ukáž mi hrôzostrašnú krvilačnú beštiu vo WoW(keď vieš vôbec čo to je ty expert)). Ako už bolo vyššie povedané agresivita v hrách skôr tlmí agresivitu v reálnom živote. Jedine kde môže v hrách vzniknúť agresívne správanie je u psychicky labilného človeka. Na svete hraje hry nie 10% ale omnoho viac dnes už takmer nieje dieťa ktoré by nehralo nejakú hru. A keď zo 500 000 000 hráčov 100 ľudí niekoho zabije musíš pochopiť že sú tu aj ďalšie faktory ako motív napr. niekoho opustí priateľka tak ju radšej zabije atď... aj napríklad ten chlapec v americkej škole vraj mal problémy v škole (šikana). A nebyť hry kde si vybíjal agresivitu tak ich zmláti alebo odpáli už po týždni. Pripadáš mi ako rodič čo vie maximálne spustiť microsoft word a stlačiť enter. Vôbec sa nezaoberáš inými faktormi.
-
Už jsem vás jednou prosil aby jste mi nenadával, tykání ještě snesu (jsme v internetu), ale pokud mě někdo uráží tak si to líbit nenechám.
-
ten článek mě tak nadzvedl ze židle, že sem napsal mail do redakce novinek i práva... ani od jedněch sem se nedočkal reakce...
-
Defcon podle Novinek hrál očividně Harry Truman. *1*
-
Spíš štěstí, že Stalin nehrál Red Alert. *15*
-
Jestli v ČR žije víc takových volů, tak se stěhuju do Nepálu.
-
Ještě bych přidala tag na hru Neighbours from Hell... *15*
-
Což střílečku. Vezměte v potaz takovou strategii. Naverbuje svoji školu a půjdou vyplenit ostatní školy!
-
To je jednoduchy, vyber 10% obsahu zvastu, zinvertuj ho, a dostanes +- real toho co se stalo.
Jak myslis, ze se tocej TV zpravy? Kolega hral "sefa firmy" a jeho kamos "zamestnance", vyjadrovali se k nejakym zakonum(samo podle predlozenych odpovedi), kazdej dostal 5k ... TV Prima. -
To je silný kafíčko tenhle příspěvek *1*
-
Ty se nějak vyznáš... Nepracuješ v JZD? *4*