Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslave pozor, hráč Prince of Persia dostane nálepku "Iránský terrorista kující atomový backpack". Následně bude democrazy-stylem vyslýchán ve skautském táboře na Gitmu.
    Have a nice day
  • No to je svata pravda, jeste ze Hitler nehral Dooma.

Edit: se Stalinem po LANu
  • To Jan Kovář : Aha výborné video... sfetovaný chlapík ktorý zabije svojho kamoša s kvetináčom lebo mu prebral frajerku a "odborník" ktorý nevie vysloviť názov jedného z najhranejšieho MMO na svete... mám dosť :D
  • To je sice pravda, ale které médium lze dnes brát vážně? Všichni se honí za senzací a zaměstnávají totální dementy, kteří neumí sice neumí sloh, ale umí všechno překroutit tak, aby to vypadalo zajímavě... Novinovým serverům jde především o navštěvovanost a provokativní články vždy zajišťují maximální návštěvy, protože se lidé chodí hádat do diskusí... Do článku pak dají pár videí, které sice vůbec nejsou jejich, ale nacpou si tam reklamy a chectáky jsou na cestě.
  • Inquisitor
    Já jsem musel ty akční hry přestat hrát. Nebo když jsem naposled uklízel lopatou sníh a šel kolem soused, napadali mě strašný myšlenky co bych mu s tou lopatou mohl všechno udělat.
    Sice mám ještě občas tiky do oka, ale už se dost lepší.
    Ještě že se před hrami vůbec nevraždilo. To všechno přišlo až teď.
  • Menttor
    Na tohle já jim se*u. Už dávno jsem se naučil ignorovat takovýhle zmrdozprávy od nižších mozků psaný pro intelektuální anorektiky našeho pronároda.
  • Vytváří to spoustu trafficu a to je jediné o co jde...
  • Skull55: Takže jsi u PČR? ÁÁáááá za to můžou hry, protože jsi toužil zabíjet lidi.:D:D:D
  • Kein
    Někdy tam je ale s těma idiotama v dizkuzích docela sranda, kde se hrabe 4chan :D
  • chudak tvuj sin
  • Jan Kovář: Nova? Nova?!!!!! A ty by jsi si přál abych s tebou mluvil slušně? NOVA?!?!? Místo posílání odkazů na uber bulvár, odpověz na moje otázky. Jen tak mimochodem, samotná závislot na hrách je taky pitomost. Dřív jsem u toho seděl taky od rána do večera a byl jsem závislý? Ne! Jen jsem byl mladý a neměl nic lepšího na práci, ale ona časem přijde práce, povinnosti, přítelkyně a ono toho času už tolik není. Chybí mi to? Ne.
  • Hmm tak presne tohle byl ucel clanku na novinkach, rozvirit diskuse vsude mozne. Dokud se nad tim bude nekdo pozastavovat, cist to, reportovat, tak do te doby se takove ocividne naprosto nesmyslne, nicim nepodlozene clanky budou psat. Kdo to nechape?
  • Cože? ČR* je stát, kde nejčtenější tištěný deník je údajně Blesk a hlavní pravidla zahrnují perličky jako "Kdo neokrádá stát, okrádá vlastní rodinu" a "Když politici kradou, tak já můžu taky". Od Ruska téměř k nerozeznání.
    Novinky asi budou hezkým obrazem průměrného Čecha :)

(* ne že by to podobně nebylo ve spoustě jiných státech)
  • Ještě dodatek, jedná se o střelnici policie ČR.
  • *11* Novinky mají pravdu. Můj sin nikdy neuvidí nějakou střejlečku, než bude 15. Má smůlu, na počítači nemá root práva, tak si stejně nic škodlivího nenainstaluje. *1*
  • The bomb has been planted !
  • Na procenta je to možná málo, ale představte si že v ČR by bylo 10 000 lidí, kteří by zabíjeli kvůli hrám. Líbilo by se vám to, já myslím že ne. Je to stejné jako 2.s.v. tam taky zemřelo "jen" něco přes 3% lidí a přitom to bylo 62 000 000 populace. http://cs.wikipedia.org/wiki/Po%C4%8Det_ob%C4%9Bt%C3%AD_druh%C3%A9_sv%C4%9Btov%C3%A9_v%C3%A1lky
  • Veskoslav
    Novinky.....Rudý Blesk lůzy a ráj naklikávačů hlasů. To médium nelze vůbec brát vážně. Hyenismus, senzace, alibismus a kdo ví co ještě.....
  • Nejde mi správně reagovat proto reaguji zde.

Já teda nevím, ale tím, že se naučím střílet do terčů neznamená, že mám zbrojní průkaz a mám doma zbraň a že bych střílel po lidech. Naopak na střelnici jsou v tomhle ohledu velice přísná pravidla aby se nikomu nic nestalo.

Nevím, jestli máte se střílením zkušenosti, ovšem mířit se z her nenaučíte. Přecejen záleží i na vzdálenosti a každá zbraň může mít jinak srovnaná mířidla (někdy musíte mířit přesně, někdy pod, někdy nad).

A nyní Vám asi částečně řeknu co chcete slyšet. Bez důvodu bych nikomu nic neudělal, ovšem pokud by šlo o obranu někoho koho znám pak bych neváhal využít jakoukoli zbraň (nemusí být nutně střelná, protože tu nemám) je jeho ochraně. V jiných případech jen těžko. Ono to přecejen neni stejné zmáčknout tlačítko na myši, jako vystřelit.
  • ucho
    tohle video je pro tebe jak dělaný:
    http://www.videacesky.cz/navody-dokumenty-pokusy/skolni-masakry-a-nasili-ve-hrach

jeho vypovídající hodnota je větší než ta, kterou reprezentuješ na pořadu TV Nova...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší