Přejít na výpis diskuzí
Novinky.cz spojují výbuch ve Frenštátu s hraním Counter-Strike
25.2.2013 | Petr Poláček
273 příspěvků
-
Já si dokáži živě představit, jak taková hra, ve které je hlavní podstata masakrování hráčů, dokáži ač proti své vůli představit.
-
Nejlip ten clanek na novinky.cz vystihuji tagy, ktery jsou na hlavni strance games pod timhle clankem: bullshit, bulvar, demagogie, klise. Netreba nic vic dodavat, lip to oznacit neslo ;)
-
Co se týče těch komentářů k videu, které jsem tu uveřejnil. Tak nevím co je špatného na TV nova, mají objektivní zprávy(i když ano občas přesáhnou mezi) a to také dokazuje sledovanost. Lidé nejsou hloupí a chytří lidé nesledují hloupé věci. Jenže jakmile uvedou něco co šokuje hráče tak se okamžitě spustí kritika. Myslím, že kdyby místo večerních zpráv pouštěli videa z agresivních her tak by vám to nevadilo.
-
+ keby si aspoň niekedy videl hru counter strike tak vieš že sa v nej nevyhadzujú do vzduchu paneláky ani domy ale bomba je položená normálne na zemi a vybuchnú len bedne ktoré sú na okolo... absolútna neznalosť a neobjektívnosť nepripúšťate si fakt že mohli mať medzi sebou spor
-
Je to jednoduchy, Denisa Telaříková je krava, ... vaznem sak se na to podivejte staci si precist jeji jmeno ... jako mala holcicka proste spadla do kravince ... a od ty doby ma neodolatelny nutkani ty howna neustale hazet kolem sebe.
... Mno a ted se podivejte, co se u nas povazuje za "selebritu" ... a pokud nemate, honem rychle bezte pro kyblik ... je to na bliti uplne stejne.
Pod podobnej hlod by se stydel podepsat i podrumernej sotva prolejzajici ucen ... -
Ty demétere, uvědom si, že kdyby jsi měl pravdu, tak se na ulicích zabíjíme na potkání a neušel by jsi snad ani blok bez shlédnutí něčí vraždy. Děje se něco takového? Ne, neděje, takže kdo tu plácá blbosti?:)
-
střejlečku řadim hned vedle řejzku, dank! ::metalpieklo::
-
Už som to postoval vyššie ale asi ignoruješ fakt že ten "odborník" pravdepodobne nikdy nevidel hru.
"To Jan Kovář : Aha výborné video... sfetovaný chlapík ktorý zabije svojho kamoša s kvetináčom lebo mu prebral frajerku a "odborník" ktorý nevie vysloviť názov jedného z najhranejšieho MMO na svete... mám dosť :D" -
Ne ne, u policie ČR nejsem, zatím jsem stále ve škole. Ovšem k policii bych se klidně dal. A když už jsme u policie tak S.W.A.T. 3 a 4 stojí za to. :-D
Ono ani ta touha zabíjet by u policie nebyl ukojená. Přecejen když policajt vystřelí tak je to stíhaný pomalu víc než když někdo někoho zavraždí. Ale to už je jinej smutnej příběh. -
a tvuj cosinus hrat bude moci?
-
A kdyby v televizi neběžela Kouelná školka, tak ubyde pedofilů drážděných tímto pořadem následně toužících po reálné zkušenosti...
-
Mám tušení, že právě to [LAN] by mohlo zchladit jejich vražednou vášeň. Ale to už se nikdy nepotvrdí.
-
Na video jsem se zběžně kouknul a co jsem z toho vyvodil, je to že tam přesvědčují lidi o tom jak hraní není nebezpečné. Tyto videa bych nenazval jinak než hloupost. Každému, kdo dokončil základní školu musí být jasné jak hry způsobují agresivitu. Někomu se něco nepovede = začne být agresivní na své okolí a tak to pomalu postupuje, až agresivita dojde na krajní mez a začne si svoje virtuální problémy vybíjet na ostatních viz video výše o mladíkovy, který zabil svého kamaráda. Tak mi neříkejte nic o tom, že hraní her s tím nemá nic společného.
-
To sem si vůbec neuvědomil, svatá pravda ...
-
To máte pravdu. Opravdu by se mi nelíbilo, kdyby v ČR bylo 10 000 lidí, kteří by zabíjeli kvůli hrám. Ovšem tento příklad by znamenal, že jinde ve světě by nikdo kvůli hrám nezabíjel. Jelikož se hry hrají téměř po celém světě (tohle tvrzení může být zavádějící, žádný průzkum kde všude se hry hrají neznám, ovšem jako příklad předpokládejme, že ano) pak by znamenalo, že problém je jinde. Všude se hrajou hry, jen v ČR kvůli nim zabíjí. To znamená, že bude spíše problém v ČR než ve hrách samotných. Proto je tedy spíše potřeba se zabývat lidmi, kteří někoho zabili a poté hledat společné faktory a vsadím se s Vámi o co chcete, že hraní her má na počet vražd nejmenší podíl. Určitě bude hrát větší roli psychika a aktuální stav pachatele.
Nelze se na to dívat tak, že jsou společným faktorem hry. Hry jsou společným faktorem pro miliony lidí a velká část, troufám si říct většina viděla zbraň tak maximálně ve filmu, hře a nebo na obrázku. A jak sám určitě uznáte, vidět zbraň neznamená někoho zabít. -
Ten závěr je naprosto trefný.
TV stanice ztrácejí dívaky a udělají vše proto, aby škodila ostatním, ale není se čemu divit, když dneska není TV pořad přerušovaný reklamou, ale reklama přerušovaná pořadem :)
Mimo to to už s nimi lepší nebude.Už není způsob jak diváky vrátit k TV obrazovkám. -
Co k tomu dodat? Podívej se na tohle a hotovo http://www.youtube.com/watch?v=L7mrQFo23_A Snad umíš anglicky a nebo ta taky dělá z lidí zabijáky?
-
Kdyby hrál tetris tak se to nestalo.
-
teda Waltare
-
Dle mýho je v tom hra Protiúder nevinně, protože tam se baráky do vzduchu nevyhazujou! Spíš si myslím, že si přečet článek o tom Golemovi, kterej má chodit městem a ničit domy a tím se nechal inspirovat...