Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Reportáž TV nova..Ti se učili od FOXu :)¨
    Mimochodem taková hezká nestranná reportáž to se musí uznat :)))
  • Ja bych vsechny ty Counter-Striky zakazal
  • To je uplne stejny rict, ze kdo cetl Koran je automaticky posahany atentatnik...
  • Smutny mi prijde fakt, ze spoustu nasich obcanu zpravy na novinky.cz ctou a berou je vazne (ja se jen chodim pobavit do diskuzi). To ze cast statu (mozna i prevaznou) tvori tupa luza neschopna vlastnich dedukcnich a analytickych pochodu je nemoc kazde spolecnosti...co ale delame pro to, aby se jim prestali rikat lzi a ucili je? Je to jen zrnko pisku, ale je v nem kousek pravdy...
  • Meli si koupit defusion kit.
  • ucho
    tohle začíná být vážný. myslím, že se tady rýsuje další Antonín Blažek :)
  • Pokud bych mohl poprosit, tak pokud máte něco proti mé osobě tak prosím slušně. Já vám také nenadávám do hlupáka a ještě k tomu vulgárně. Pokud si myslíte, že si dělám legraci stačí se kouknout na toto video. Myslím, že je dostatečně výstižné.
    http://www.youtube.com/watch?v=tERIzO4bz6k
  • Však počkejte lidičky až přijde apokalypsa a budete to vy kdo nebude moci najít lékárničku a náboje do brokovnice!! *1*
  • ucho
    já myslím, že jsi zralý na psychinu :) a nejde o to, že kritizuješ hry. jde o to, co pronášíš za perly.
    a nebo opravdu provokace nebo trolling. duševně zdravý člověk by ale některé z těchto věcí nepronesl, takže tak...
  • Já bych začal postihovat všechny hloupé lidi jako jsi ty.:)
    Kdo ví kolik lidí jsem ve hrach za více než 20 let postřílel, přejel atp. A světe div se.Já ani nikdo v mém okolí si nevšiml, že bych se choval násilně. :)
    NE máš pravdu kašleme na to.Vypněme počítač a přestaňme hrát hry.
    Jdem se mrknout na TV.Za hoďku dávají CSI: Las Vegas.KDyž budeme mít štěstí tak uvidíme ne jen nejakou vraždu, přestřelku, ale i pitvu.
    U filmů a seriálu je narozdíl od pitomých her, které nás omezují věkovými ratingy PEGI atp. je, že do 22.oo se na ně může dívat každý.Takže když chce 8mi leté dítě mrknout na CSI..No problem ! když se chce mrknout na Zákon a pořádek..No problem ! Pak tady vidím nějaký asi dobrodružný serial Vražedná čísla.Jo a v pátek je na Primě ve 13:50 Nebezpečný kontrakt.Původně jsem si myslel, že to bude komedie ale on je to Americký thriller !..
    Facepalm.
  • Pro Jan Kovář: Ty musíš být SOLIDNĚ mimo :D
    Prý se naučí efektivně mířit dle videa :D

Skull55: Ano. Především ve filmech ty zbraně drží ještě hůř, jako prase kost. Z toho mi bývá do breku.
  • Ono se jinak než nadsázkou reagovat nedá. Vezměte to takhle, ta Zemi je zhruba 7 miliard lidí, dejme tomu (opravdu neznám skutečný stav), že hry hraje 10% populace. To máme 700 milionů hráčů. Ze 7 milionů může hrát "násilné" (definice násilné dle Pegi, za násilí je povážováno snad i mlácení klackem do stromu) zase 10% (ve skutečnosti bych tipoval minimálně 50%). Tím jsme na počtu 70 milionů lidí, hrajících "násilné" hry. Dejme tomu, že případů trestných činů u kterých byl jako jeden z motivů (ne li dokonce hlavní motiv) použito nasilí ve hrách může být tak 100, maximálně 1 000. Budeme mít ovšem velké oči a budeme chtít aby závadnost her vypadala co největší a dáme 10 000. To znamená, že 0,000 149% lidí páchají trestné činy díky hrám. To mi teda promiňte, ale to znamená prakticky 0%. Předpokládám tedy, že tito lidé neměli v hlavě něco v pořádku.
  • Ludo
    Pche, nejaký Kántr Strajk. Idem si zahrať DEFCON, to budú na Novinky.cz ešte len kukať. *2*
  • walltar
    By mě zajímalo, jestli s tím hraním a násilím to třeba není naopak ... hry nemusejí být příčinou, ale ukazatelem. Problém je, že není možné ho nějak využít, protože většina lidí používá hry k zábavě. Nemůže hraní násilných her být jen jedním s ukazatelů, které ukazují n takového problematického jedince, který má napřed problém s násilím, a hrami si ho ventiluje?

A může se stát, že takovému člověku někdy hry přestanou stačit.
  • Kr.Pa
    Stale se to opakuje, od 2000 se hazi bordel na hry, v 1970 se hazel bordel na televizi a pred 200 lety se hazel bordel na knihy... Ty nejstarsi media (tisk) si vzdy najdou obetniho beranka v nejnovejsi forme zabavy. Za 30 let se bude urcite hazet pordel na kyberrealitu ... *7*
  • A kdo nehraje hry? Counter Strike nebo jiný pařby hrajou miliony lidí.
  • Ty musíš mít taky dost a zároveň nejsi normální :D
    Každý normální hráč bere hraní jako odreagování, užít si skvělého příběhu (Walking dead, Neverwinter nights, Zaklínač, dokonce i FPS F.E.A.R.). Je to jen zábava a koníček.
    Navíc je celkem divné, že se vyčítá násilí jen hrám. Proč ne filmům, seriálům či knihám?

Že hráčská komunita nekritizuje hry? By ses divil, jak dokážeme hru pořádně zkritizovat :D

Jinak chceš radu? Než začneš psát takový nesmysl, tak si něco zjisti a neplácej nesmysli.
    Ale to je vlastně zbytečné psát osobě, která si snaží vydobýt svou ''pravdu'' za jakoukoli cenu
  • walltar
    Ale no tak, to nemyslíte vážně ... hry vás můžou naučit jak střílet ze zbraně? Měl jste nějakou zbraň někdy v ruce? A viděl jste u ní někde myš? Hra vám maximálně ukáže, jak se používají miřidla, ale to si odvodí i průměrná opice. Jak někoho zabít vás nemusí učit hry ... to si taky snad umíte odvodit se základní znalostí biologie. A jak dělat výbušniny? Můžu se zeptat na nějakou větší hru, která uváděla návod na výrobu výbušniny?
  • Hra vám sice neukáže jaké látky použít nebo smíchat, ale ukáže vám jak je efektivně použít nebo schovat, tak aby je nikdo nenašel. Navíc co se týče používání zbraní, tak vše jde jednoduše okoukat, stačilo mě jedno video a už vím jak se taková zbraň požívá, nabíjí, a kam efektivně mířit. A už jen to že chodíte na střelnici potvrzuje, že hry vám dávají choutky zkusit si to na ostro.
  • tomu rikam troll post. je v tom videt trochu i kreativita. jen tak dal, uroven trollu je treba povysit

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší