Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • smajdal
    Český mainstream se dělá pro obyčejného Čecha, a obyčejný Čech je deme_t.
    • Robotron3
      Bohužel ten obyčejný Čech to nikdy o sobě neví, a myslí si to o všech ostatních. *15*
  • Jo a za autonehody může Flatout !!!
    • Kozy
      Nedělej si srandu, já když jsem se viděl jak hraju Need for Speed tak jsem si ten řidičák ještě odložil.
  • MidnighT91
    Vzpoměl jsem si na scénu ze Simpsonových, jak Homer říka něco jako "Je s podivem jak snadno se v téhle zemi člověk dostane k cigaretám" Pak roztáhne kabát a tam má celej zbrojní sklad... Btw: nevěřil jsem že někdy příjde den, kdy novinky budou mít svůj článek na Games...
  • Negativní reklama je taky reklama a pokud se proti tomu Bach s AHP nehodlá ohradit (neumím si moc dobře představit jak) tak tenhle článek jen dokázal, že jim se to vyplatí psát. Já to nemyslím zle vůči GAMES, ale nejlepším řešením je ignorace. Novinky akorát získali hromadu unikátních návštěvníků, trošku víc peněz z reklamy a zítra si tam budeme moci přečíst kam chodil do posilovny, jaký měl rád filmy a jak často se holil. Tenhle hyenismus se vymýtit nedá, ale pokud možno tak ho alespoň nepodporovat.
  • No to je dobrej gól :D
    Takže těch cca 500 hodin nahraný na Day of Defeat Source s tisíce zabitých protihráčů ze mě udělá násilníka :D

Co teprve můj oblíbený airsoft a reencanting tří historických období? :D
    Musím být masovej vrah podle novinkářů :D

Jinak tady k některým komentům.... je jedno, v kolika letech se hraje daná hra. Jde o typ toho člověka. Hraji od 12 let a pro mě to byli jen věci na odreagování a nikdy jsem nepřemýšlel nad tím, že vyběhnu ven a začnu kosit lidi. Tito vrahové to prostě nemají v hlavě v pořádku, to je celé.

Případ toho masakristy z Norska, který tvrdil, že CoD:MW je nejlepší vojenský simulátor (pokud to je pravda, jestli tohle řekl). Jinak každý normální ví, co je tohle za hru.
  • Ano Novinky .... nebyly s tím diskuzním vrahem ponejprv spojovány právě ony ?
  • smejki
    Když budu čudlit golfovou smažbu, budu moct vyhrát PGA tour. #LogdickBuyNovinkyCz
  • davidBray
    vůbec bych nepočítal s tím, že jim to dají čtenáři sežrat. Protože novinky a hlavně jejich diskuze je totální ŽUMPA. fuj. a líbí se mi tagy článku .)) i článek :)
  • myslim si ze novinky jako komouskej zpravodajskej web nebere vazne nikdo, nevim co je povestnejsi tamni clanky nebo tamnejsi diskuze
    • Jojo, tam kdyz clovek nakoukne do diskuze, tak si hned uvedomi, jakej jsme narod primitivu a bolseviku. Obcas je mi z toho az na bliti
  • walltar
    Navíc měl jěště špatný sluch a místo Fire in the hole ... slyšel Fire in the Home.

Ach jo to sou zase kraviny. Ale co čekát od bulvařinek.cz?

Já sem začínal v 8 s drama jako byl DOOM a zatím sem žádnou školu nevystřílel, i když vidím co se dneska stává populárním (z poslední doby třeba Harlem shake) tak nevím jak dlouho to ještě vydržím ... radši si du zahrát Hello kitty online to mě určitě uklidní.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit