Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslave pozor, hráč Prince of Persia dostane nálepku "Iránský terrorista kující atomový backpack". Následně bude democrazy-stylem vyslýchán ve skautském táboře na Gitmu.
    Have a nice day
    • walltar
      To sem si vůbec neuvědomil, svatá pravda ...
      • Ne pravda, ale válka. *15*
    • teda Waltare
  • Že vás to ještě rozlaďuje. Já už jsem na to naprosto imunní a je mi jedno, kde se co píše. Sám vím, jak to s počítačovými hrami. Ale kopat nožičkama, že nějákej jouda někde napsal, že nějákej vrah hrál CSko, to je fakt zbytečný. Navíc, na novinky chodí samí komunisti a důchodci, kteří tomu stejně nerozumí. Hoďte se do klidu, takových zpráv ještě bude... *7*
    • Souhlasil bych s tím, kdyby se do toho zase nedala politická poznámka nakonec.
      • kostejnesmrtelny
        Myslíš "komunisti"? To je spíš psychiatrická nálepka.
  • Dneska jsem četl ten výplod nesmyslů na Novinkach.cz a musel jsem se jen pousmát jak novináři nemají o čem psát.Podle tohodle článku by byla celá naše rodina buňka teroristů,protože hrajeme CSS a navíc provozujeme herní server a nejspíš školime i další jak vše ničit.Je škoda , že v tak pokročilé době takový názor vyplodí "novinář". Dávno už se ví , že hraní her je člověku prospěšné a zejména v pozdním věku.Já mám 42 let a stále mne to baví a doufám dlouho bude a nenechám se otrávit podobnými články jako tento.
  • DecadentFilms
    Vůbec nechápu, proč to řešíte, koneckonců, jde o novinky.cz :). Jinak Obama nedávno hraní her de facto posvětil, jen některé vyzdvihl nad jiné :).
  • Veskoslav
    Novinky.....Rudý Blesk lůzy a ráj naklikávačů hlasů. To médium nelze vůbec brát vážně. Hyenismus, senzace, alibismus a kdo ví co ještě.....
    • To je sice pravda, ale které médium lze dnes brát vážně? Všichni se honí za senzací a zaměstnávají totální dementy, kteří neumí sice neumí sloh, ale umí všechno překroutit tak, aby to vypadalo zajímavě... Novinovým serverům jde především o navštěvovanost a provokativní články vždy zajišťují maximální návštěvy, protože se lidé chodí hádat do diskusí... Do článku pak dají pár videí, které sice vůbec nejsou jejich, ale nacpou si tam reklamy a chectáky jsou na cestě.
      • To je jednoduchy, vyber 10% obsahu zvastu, zinvertuj ho, a dostanes +- real toho co se stalo.

Jak myslis, ze se tocej TV zpravy? Kolega hral "sefa firmy" a jeho kamos "zamestnance", vyjadrovali se k nejakym zakonum(samo podle predlozenych odpovedi), kazdej dostal 5k ... TV Prima.
    • Kein
      Někdy tam je ale s těma idiotama v dizkuzích docela sranda, kde se hrabe 4chan :D
  • Za svých mladých let bych to nazval "demencí"... *7*
  • kostejnesmrtelny
    Novinky.cz *1* *1* *1* *1*

*11*
  • Jinak a jednoduše..... media jsou mi prakticky ukradená, protože to jsou z velké části kecy, kdy si vše přibarví ke své potřebě. Nepočítám úměle vytvořené krize apod.

Je to jen manipulace s lidmi, kteří si myslí, žemedia odhalují vždy pravdu a přitom to může být jinak. O tom, že někdy ty údajné svědky jsou podplacení právě těmi redaktory, novináři apod. je věc další.
  • Proboha co to je zas za hovadinu? Ti uz nevi co za s prominutim sracku maji napsat? S hranim her to nic urcite spolecneho nemnelo vsichni kdo bydli ve Frenu nebo v okoli vi jak to bylo.
  • Whoossain
    Tak teď už to konečně začíná do sebe zapadat...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší