Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ethy
    Free 2 play řešení je vskutku řešení jak získat zpátky staré hráče. Počkat... Ono není. *7*
  • Asi som fakt uz stary ak povazuju za navrat k povodnemu C&C prave Generals. Ved Generals nema s povodnym C&C skoro nic spolocne iba nazov. Radsej keby sa vratili uplne k povodnemu prvemu commandu. A mimochodom vylucenie ekonomiky, respektive nutnosti manazovania, zo strategickej hry povazujem za velku chybu. Mozno sa im zjednodusi a zrychly gameplay ale bude to onicom clickfest. Useknu jednu s podstatnych strategickych a taktickych zloziek rts.
  • Tushan
    tohle video byl jeden velkej PR crap sorry chlapci ale nevěřil sem vám ani nos mezi očima
  • Free to play ??? to jako že když nebudu platit budu jezdit s normálním tankem a když si zaplatím tak budu moct vyrábět Paladiny , a bude se hrát jen proti živejm hráčům nebo bude i skirmish . Na to sem teda zvědav co se z toho vyklube CC Generals hraju do dneška je to pecka , takže spíš čekám sračku , kooor když už takhle otom mluvěj . Ale soudit vraha před vraždou se taky moc nehodí , takže Já si myslím že máte všichni pravdu kromě mě . :-D
  • Corvus
    Zrovna aktuálně hraju Command & Conquer: Tiberian Sun (po opáčku Broken Swordu a Still Life) a vedle původního C&C, na které jsem tehdy koukal jako na zjevení, mě tento díl baví a bavil vždy nejvíce. Vynikající záležitost, graficky absolutně nádherné, super muzika, hlášky... Pro mě nejlepší díl. Navíc hezkou řádku měsíců zdarma ke stažení i s datadiskem. Doporučuji.
  • Mě vadí, že obvykle nové strategie přinášejí akorát víc blikajících efektů a to je tak vše. F2P to pro mě zabije, protože já nechci hrát 50 hodin jenom proto aby se mi pak něco odemklo. Na strategiích se mi vždycky líbilo, že si pustím jednu hru na max. hodinu a pak jdu dělat něco jiného. Když budu platit, tak mě to zase vyjde na mnohem víc než krabicová hra. Taky se mi vůbec nelíbí ty zvěsti o tom jak budou hru pod rukama měnit. Opět nic pro příležitostné hráče.
  • A sakra tomu vážně šéfuje zase Sam Bass? Ten samý člověk, co před pár lety tvrdil, že klasický model RTS je už přežitý, a že je na čase revoluce a tím myslel samozřejmě cnc4 a teď tvrdí pravý opak. No tak nevím, těch pár záběrů ze hry nevypadá špatně, ale tento pán už dokázal, že prostě rts hrám nerozumí. Může to sice překvapit, ale nevkládám do toho příliš velké naděje.
  • Zase kecy... Samotný F2P model už v podstatě dává najevo že tady se necílí na veterány...

Přitom po nich nechceme nic jiného než několik vyrovnaných jednotek, pořádný zoom (ten by tam ani nemusel být vůbec... kdo z vás když se věnoval v bitvě potřeboval vidět detaily nějaké jednotky? Celej ten zoom je nesmysl, dřív jsme to nepotřebovaly, tak proč to tam cpou...)

Jinak co to odstranění starání a starostí s těžbou má být jako co? Vždyť napadání těžby byla součást strategie, tím naprosto redukují možnosti útoku. Kolikrát když jsem např. v Tiberian Sun (společně s RA2 asi to nejlepší co série přinesla) potkal nějakého hráče, který byl evidentně lepší než já, tak právě odříznutí od finančních zdrojů ho donutilo jednat a hlavně chybovat, což pro mě byla jediná šance jak ho porazit.

Čím víc toho o této "hře" čtu, tím míň mě zajímá...
    • Odstavec s těžbou v článku je naprosto vytržený z kontextu - díval jsi se na video v článku? Jeden z designerů - volně přeloženo - říká, "že začátky s c&c má spojené se stavěním základny, které není utrpením a těžbou, která nevyžaduje vaši plnou pozornost...". Tady jde vidět, jak "novináři" matou čtenáře...
    • Tilwaen
      Absolutní souhlas ve všem.
  • Jako fanouška C&C mě tohle rve srdce na kusy. Tak ale pořádám Lan event z Tiberian Sun a Red Alert 2 Yuri's Ravenge takže mě to tak neštve. Prostě Westwood > EA
    • Jsem si trochu protiřečil, ale tak chtěl jsem říct že prostě díly od westwoodu jsou nejlepší.
  • Kr.Pa
    Chlapci z Petroglyph by konečně měli založit nějakou novou značku (jako Piranha Bytes s Risen) začít vydávat novou serii strategii a natrhnou EA p r d e l .
    • XorxoxTalarius
      Bohuzel to co chlapci z Petroglyph kuti nema nic spolecneho s RTS, v podstate si na zacatku vyberes jednotky a pak na mape bud obsazujes vlajecky, nebo mydlis nepritele, jeden match ma trvat tak 15 minut. Mam obavy ze legendarni Westvood, tvurce RTS zanru je nadobro mrtvy.
      P.S.: Jo a je to F2P hra s motivy druhe svetove z Afriky
      • Kr.Pa
        Co vytvořili:
        Universe at War: Earth Assault
        Star Wars: Empire at War

Na čem ted pracují:
        End of Nations
        Victory (zrušeno)

Takže tak, ty první dvě hry jsou výborné strategie. Já mam takový pocit, ze Petroglyph ted spise tvori hry pro jine firmy, nez aby neco sami delali. A to je spatne.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit