Přejít na výpis diskuzí
Nový Command & Conquer chce získat zpátky staré hráče
10.5.2013 | Adam Homola
41 příspěvků
-
Generals sme hravali na strednej, s brachom, s kamosmi atd. proste je to moja srdcvoka, minimalne dam totmuto sancu a skusim si to *3*
-
Podle dostupných informací bud F2P vypadat asi takto...
- Budeš mít přístupné všechny 3 národy ( všechny jednotky upgrady atp ).
- Aby jsi mohl hrát za nějakého konkrétního generála ( zaměřeného např na tanky/letectvo atp. ), tak budeš muset něco málo zaplatit, ale pak by měl zůstat otevřen napořád.
- Půjdou kupovat převážně kosmetické úpravy, které nebudou mít vliv na gameplay.
Pokud to bude udělané tímto způsobem, tak se na to hoooodně teším. :) -
-
Pokud cena za všechny generály a vylepšeníčka bude jako u všech F2P her několikanásobně překračovat cenu AA her tak NAZDAR ani náhodou! *11*
-
-
to si nemyslím , koupíš si generala na týden za 150,- , to už všichni věděj že premium ucet v hodnotě AA titulů si koupí jen skalní příznivci . a v minulosti se to ani neosvěčilo . Nazdar bazar
-
-
no když si někdo zaplatí leteckýho generála , tak bude mít stíhačky za hubičku a během 15min budeš rozehrávat další hru
-
-
mě spíše štve že jsem se regnul a čekám na link ke stažení , furt nic nechodí , spamový koš nic nemá , tak nevím nevím , hrál to někdo z vás ? hrál jsem C&C TA i NfS World , jako je to o penězích ale i bez nich se ty hry dají slušně hrát
-
Díky nechci ... *3*
-
cnc jsem nehral ale slyšel jsem že pry je tam nejsilnejší jednotka ktera se spamuje a nema counter. tomu rikam primitivni strategie
-
-
jj je to dinosaurus, obstarozni principy atd, tohle je mrtvy zanr, nehralo se to driv, a nebude se to hrat ani ted
-