Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Blue.Shark
    Generals jsem moc nehrál, ale myslím si, že pokud tvůrci chtějí skutečně ten slavný "návrat ke kořenům série", pak by měli vzít F2P model, strčit si ho do zadku a udělat konečně normální strategii bez stupidního experimentování. Pokud, proboha, cílí na pamětníky, stačí se podívat třeba na Red Alert 2.

Přehledná hra, ani moc rychlá, ani moc pomalá, celkem vyvážené jednotky, hrané filmečky mezi misemi...to jsou pro mě charakteristické znaky všech C&C až do Yuri's Revenge. Red Alert 3 mi nesedl tím přepínáním módů u každé jednotky a hrozně (i v Tiberium Wars) mě štval ten nemožný zoom, kdy jsem sice viděl, že si voják špatně zavázal tkaničky, ale abych se mohl trochu rozhlédnout po mapě, musel jsem scrollovat kolem jako blbec. Pokud chci rychlou, dynamickou záležitost, určitě to lze udělat jinak, než omezením hráčova výhledu. Nevím; prostě se mi nelíbí, kam to směřuje, ale třeba výsledek překvapí. Zůstávám optimistou.
    • XorxoxTalarius
      Ja ne ... jelikoz management bude ve stylu Generals a ja radsi C&C model
  • To jsou zas cancy, jako "starýmu" hráčovi se zrovna tim, že to bude F2P, nějak extrémně nepřiblíží. Marketing marketing a kecy v kleci
  • XorxoxTalarius
    No takze z tohoto preview vyplynulo ze to bude ve stylu Generals *11*
    No takze pro skalniho fanouska C&C nic zajimaveho. To si muzou strcit do spic a ja se vratim ke svemu C&C First Decade. Kane se Stalinem uz cekaji *5*
  • Ale jo vypadá to celkem slušně. Pokud to neposerou, tak by to mohlo být dobré. Hlavně žádně experimenty ala CaC 4. Jsem zvědav, jak se popasují s modelem F2P. Jinak bohužel EA = ORIGIN = nekupuji.
  • Zjednodušení budovatelské složky není samo o sobě nic špatného, ale třeba Supreme Commander 2 byl oproti prvnímu dílu zjednodušen tak, že hráč se mohl zaobírat jen akcí (přesně jak to mají v plánu u C&C) a úspěch nakonec až tak velký neměl. Mě se třeba SC2 líbíl a kdyby multipalyer nebyl tak zalagovanej a zabugovanej, možná ho hraji dodnes. Uvídíme jak dopadne Command & Conquer.
    • sc2 zalagovany a zabugovany multiplayer ? a na to jsi prisel jak
      • Asi myslel Supreme Commander 2 a nie Starcraft 2 :-)
  • Nový Command & Conquer a ještě si ktomu budu muset nainstalovat origin dík nechci ani náhodou, leda by to vyšlo i na stemu pak bych to možná zkusil...
    • STEAM je dobrá věc, ale moc bych to nepřeceňoval. Teď tam byl v akci Heroes 6 od Ubisoftu (ten má myslím, tu Uplay ochranu či co) a prej to v tom něják bylo-nevím moc jsem se o to nezajímal. Ještě, že jsem to nekoupil. Pokud to bude na steamu a nebude to chtít nic dalšího, tak určitě vyzkouším.
      • tak proc vo tom vubec mluvis ty deb*le kdyz se o to moc nezajimas?
        • Všechny hry od Ubisoftu potřebují ještě navíc Uplay účet, steam je jenom distributor, takže se přes steam spouští uplay a hra samotná až z uplaye.
  • Jsem docela zvědavý, pokud f2p bude spočívat pouze v rychlejším odemykání generálů, případně v kupování skinů (ono k tomu už se schyluje i ve starcraftu) a hru nepodělají tak by mohla být zajímavá. Vlastně si až říkám, že dobře udělaná f2p strategie by mohla v klidu zaujmout místo vedle LoL nebo WoT, protože Sarcraft je b2p.
    Jen to chce dobře vymyslet samotnou hru no, na původních Generals mě štvalo že v boji prakticky nešlo microvat a že taky hráč měl prakticky vždy jen jednu bázi, rovněž některé jednotky byly šílené silné a budovy měly málo životů. Starcraft je oproti tomu někde jinde, velkou roli tam hraje už jenom pozice bází a armády. A rozhodně bych pustil to získávání surovin ze "skladů", rozvíjení ekonomiky je jeden z klíčových prvků ve všech dobrých strategiích. Chci teď utratit peníze do ekonomiky a být silnější za 10 minut nebo postavit teď jednotky ale když nevyhraju tak jsem v loji?
    Btw, RA2 rulez
    • Ta hra nemusí být špatná, uvidíme. Ale ze z jednodušení ekonomiky, radost nemam. Pokud ztoho udělaj, nechci nikoho urazit, ryhlo drtičku ala SC2 MP, kde jen pohled na nějakej zápas mi vyvolává nevolnost, ten myšo-klávesnicovej maraton, to není pro mě.

SC2 WL A HS. Jsem hrál singl, ale mp není muj šálek čaje. Mam rád, když si to hraju svým tempem a hru si vychutnám. RA2 i generals měl výbornej koncept. Základna, zdroje, obrana a pak útok. Patřím možná do malé skupinky hráčů, kteří si vybudují základnu, její skoro neproniknutelnou obranu a až pak sestavím útočné formace a du bojovat a dobývat. Zásedně jsem vypínal super zbraně, mam prostě rád konvenční boj. Měl jsem radost z RA3, ale tam tenhle koncept už neplatil, udělaly tam tolik ujetejch sra..., který v singlu no budiž, ale mp to úplně zabilo. Př: Teleportovací bomba, blbost. Mam rád old koncept bez moderních dojeb.... a úplně nenávidim mise na čas, krom odpočet a ubraň. *1* Vím, že liga je něco jiného i mp kde hrát zápas třeba hodinu je dnes už asi moc, ale bitvy na 15m, kde se člověk honí s myší a klávesnicí. Mi přejde bez urážky o ničem. Holt patřím do starého, železa s pohledem na tuto problematiku, ale budiž. Mam rád, kdy si může hrát každý svým vlastním tempem a stylem bez toho aby byl výrazně oslaben. *5*
  • Zrovna před pár dny jsem si říkal, že staronové C&C je nějak moc potichu. Obrázky vypadají zajímavě, ale jsem zvědav, jak budou do hry začleněny platby, aby nakonec všichni nezjistili, že bez nich se to nedá hrát.
  • CaC jsem hrál do trojky tak jsem na značku nezanevřel :) Jen nevím jak bude vypadat ten obchodní model. Doufám, že bude i nějaká krabice.
  • A jak bude ten free 2 play model vypadat?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit