Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vrook
    Takže lidi s iPhonama jsou stupidní idioti, co neuměj nic jinýho, než zapnout a vypnout.. to neni přesudek ale fakt? To většinou lidi s předsudkama řikaj no. Já znám mrtě lidí s iPhonama, který rozhodně nejsou stupidní a dokážou si poradit s technickejma problémama. Sám se za takovýho člověka považuju. Jenže když operuju s mobilním telefonem, tak žádný problémy nechci. Chci aby to bylo co nejjednodušší a zároveň to umělo všechno co potřebuju. Což je pro mě osobně iPhone, né telefon s Androidem..
  • kubi-wan
    No tak s tim ať jdou do p*dele.
  • Veskoslav
    Akorát, že já sice nemám nyní iOS, ale já měl iPhone v řadách 3G a 4 (oboje jsem vyfasoval, nekoupil bych si to, šéf je maniak do Apple), měl jsem i SG S II, LG P500 a teď jedu na Nokii L620. A víš, co je nejpříjemnější? Právě ta Nokie, jednoduchá, křiklavě zelená, ale má všechno, co ostatní, ale za cenu, za kterou by sis nekoupil ani půlku iPhone. A problém většiny uživatelů je ten, že si nahrají tunu sračček do telefonu a brečí. A nejlepší jsou popisy mikrolagů v rámci 25 ms, co radostně popisují.Problém je ten, že lidské oko to ani nezaznamená. Já nikoho neodsuzuji, ale toto je image iPhone u nás. Na Západě by jsi zapadl, protože je to tuctový telefon, co dostaneš za korunu k tarifům, o kterých se ti ani nezdálo (viz Orange za 7,50 euro 1000 sms, 1000 min a 1 GB dat a iPhone za 299 euro) Ale tady se z toho dělá modla. Měl jsem, či spíše ještě mám 2. generaci Mac Book Air. Z USA za 12999. Cena u nás? 29 999:) A tak je to i s tímto telefonem. Navíc uTunes a podobné srračky mě donutili od Apple suverénně ustoupit. Je to prostě značka pro lidi, co umí zapnout a vypnout a když je problém, volá se servis. Neodsuzuje, jenom je to fakt.
  • Ale oni to taky jiste nedelaji primarne pro cesky trh. :)
  • Pilgrim66
    Není to těžký na čtení (teda samozřejmě pro člověka co dokáže číst anglicky). A navíc je to poměrně krátký.
  • michelangelo
    Stejne se nemuzu ubranit pocitu jakysi zbytecnosti, levobockovosti a podradnosti cely veci vzhledem k DeusEx vesmiru. Thats all. Ale treba a snad se jim to povede a vy jablickari si to nalezite uzijete :)
  • ales.smutny
    Já mám pocit, že jsem ho před pár měsíci snad viděl v knihkupectví česky...ale nevím, četl jsem ho v originále. Zkusil bych se podívat, není to vyloučené.
  • Vrook
    Do jakýho z těch typů tý tvojí idiotský teorie zapadám já? Měl jsem ještě před rokem nějaký HTC s androidem, kterej mi furt padal, neustále jsem musel killovat appky, aby se mi neroztavil v ruce, spousta aplikací na tom běžela tak že vlastně neběžela a dost jich taky na android vůbec nebylo. Když už mi došla trpělivost, taky díky tomu, že jsem nedopatřením rupnul display, tak jsem si pořídil iPhone 4s. Oproti HTC s androidem (tady je zásadní rozdíl mezi náma, že já mám zkušenosti s obojím) mi iPhone běží smooth jak hovado, nic mi tam nepadá, aplikace fungujou jak maj a používám ho tak o 200% víc a častěji.. Kam zapadám já, ty "blondýno co koupí i hovvno s jabkem", nebo co sis to navymejšlel..
    To jsem popsal jen svoje zkušenosti, rozhodně nehodlám odsuzovat někoho jenom proto, že si koupil mobil nějaký daný značky.. takovej primitv nejsem. *3*
  • Já teda moc nevím, jak někdo mohl čekat nový díl? U nového dílu by se přeci nějak drobně pozměnila úprava a design loga a vůbec stylu v teaseru...
  • Ať to udělají i na droid...
  • Veskoslav
    Bohužel zatím o tom nevím, takže jsem musel přelouskat anglický originál.
  • Robotron3
    Sorry, ale to jsou předsudky. Nic víc.
  • Veskoslav
    Ono těch FF je poněkud více;)
  • Vyšlo to Icarus Effect aj v češtine?
  • Vrook
    Já nevim kolik stojej "velký tituly" na android, ale schválně jsem mrknul na appstore a Final Fantasy sem tam našel za 8€.
  • Veskoslav
    Jako jo to beru, ale takovou hru patlat po display? Už byl problém u Novy a podobných a to jsou tupé FPS.
  • Veskoslav
    Chápeš, že v USA je to spotřební zboží a u nás nikoliv, protože cena neodpovídá? Vyhodit za rok starý telefon (iP 5) 21 000 (64 GB) můžou tři typy lidí: je jim jedno kolik to stojí, je to Apple a koupili by i hovvno s jejich logem, ti, co si to můžou dovolit a neberou to jako doplněk ale jako spotřební zboží a pak ten, co si na to půjčí a pak brečí.
  • Robotron3
    mobily a handheldy taky podle mě nejsou určený k tomu aby na nich někdo pařil několik hodin jak na pc nebo velký konzoli, spíš když je čas někdy někde. Na to se ten dotyk dá. I když čudlíky jsou samo lepší, o tom se hádat nebudu. Mobilní hry jsou zase ale o moc levnější...
  • Veskoslav
    Pár dollarů? No já nevím, ale velké tituly na Android začínají na 20 dollarech. A velké tituly myslím třeba FinalFantasy;)
  • Vrook
    Hahaha.. lidi co potkáváš "s jablíčkama" je fakt skvělej průzkum trhu. *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit