Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Whoossain
    http://i.imgur.com/aOarW.gif
  • Veskoslav
    Srovnávat hraní na handheldu a tabletu je fakt otřesné. Nejenom že hraní není vůbec pohodlné, obzvlášť u FPS her, ale patlání po display se ani moc nehodí na hraní......
  • Vrook
    Jako to, že ty nemáš iOS device znamená, že nemaj cílovku? *15*
    Já osobně apple zařízení mám (spolu s dalšíma stovkama milionů lidí na planetě) a jsem fanda DeusEx, takže nechápu proč bych do toho těch pár dolarů/eur nedal. A vsadim se, že takhle bude přemejšlet spousta lidí...
  • Robotron3
    Fuj, zprznit takovej krásnej film *15*
  • Veskoslav
    iOS? No nemám nakousnuté jablko a ani nehodlám mít. Nejenom kvůli předraženosti značky ale i kvůli přístupu firmy:) Takže jsem akorát nasraný. No a co si budeme nalhávat, ty co potkávám s jablíčkama, tak sotva budou hrát Deus Ex, jelikož buďto to jsou barbíny, co nepoznají jahodu od melounu, ti, co si to koupili kvůli "image", co na tom, že v USA ho má i ten poslední umývač hajzlů, tady si pár lidí myslí, že je to módní doplněk a cena tomu "odpovídá" no a zbytek obyčejných uživatelů nemá na komplexní hraní čas. Tedy na takový typ hry jako je Deus Ex.
  • Robotron3
    Třeba podobná cílovka jako mají(měly) handheldy? A na takovém PSPčku jsi měl taky hry, které byly podobné těm velkým z PlayStationu a nikdy jsem neslyšel, že by to někomu vadilo a lidi se vztekali. Pro mě mají třeba ty menší tablety smysl právě i na to mobilní hraní. 3DS nebo Vitu už bych si nekoupil.
  • smejki
    http://s3.amazonaws.com/rapgenius/4db77_ORIG-look_at_all_the_fucks_i_give.jpg
  • Robotron3
    No to já už nereagoval v tomhle jako na tebe, článek, spíš ty reakce tady v diskusi :)
  • michelangelo
    Zajimala by me cilovka, pro kterou si mysli, ze tu 'hru' delaji, protoze me jako hraci DeusExu je tehle projekt tezce u ... kam slunce nesviti. Nehlede na fakt, ze apple mam doma tak maximalne v jeho botanicky, tedy jediny mozny konzumovatelny podobe.
  • ales.smutny
    Robotron: Já ale záští k mobilnímu hraní netrpím, naopak, sem tam na mobilu nebo tabletu něco zahraju, byť teda handheldy prostě u mne v tomhle vedou.
  • Spades
    Ale nejvíce hráčů hraje na PC a konzolích.
    Samozřejmě, že budou hry na handheldy, ale to by nemělo být to hlavní na E3 kurňa...
  • rancor1223
    To jednoduchý. Když uděláš dobrou hru, očekává se plnohodnotný pokračování (tuplem když to je Deus Ex). No a když začneš teasovat na novou hru, všichni očekávají to nový plnohodnotný pokračování. Co čekáš že si všichni budou myslet, když je z toho mobilní hra a ještě k tomu na "menšinovou" platoformu. Taky mě to sere, ale tak co se dá dělt, pokračování nebylo předtím a není ani teď. Nic se nezměnilo. Akorát nechápou, že tohle Eidosu nedošlo (nebo došlo a bylo jim to ukradený protože mobilní hra se prodá úplně jinýmu publiku než ta plnohodnotná).
  • Robotron3
    No dobře, to samozřejmě chápu, ale je zbytečný mít kvuli tomu zášť k mobilnímu hraní. Je právě super, že čim dál víc her se na tyhle zařízení dostává, a jakoby i větších her víc podobných PC a konzolím.
  • ales.smutny
    Tak u někoho to takhle určitě funguje (bohužel), nicméně mně jde o to, že když s velkou slávou dělají teasery, tak jako skalní fanda DX: HR jsem se prostě těšil na rozšíření "tradičního" hraní...a zákonitě budu zklamán, když dostanu tabletovou FPS s příběhem zčásti vyždímaným z knihy, kterou jsem už četl :)
  • x_ander
    Uf, zklámání to je. Stejně doufám, že "velký" Deus Ex se objeví na E3... už je docela na čase :)
  • x_ander
    Nejde o to, že by to někdo nepřál tabletům. Spíš to zamrzí, když po tom teasování je člověk logicky natěšený na velkou hru, pokračování HR, a ono nakonec nic.
  • I didn't ask for this !
  • wut ?:((
  • Vrook
    Asi tak. Jako ještě chápu, když udělaj třeba exclusive hru pro nějakou konzoli, tak že jsou hráči nas*aný, že to neni dejme tomu na PC, protože je by stačilo udělat port a prostě je to víceméně stejnej trh a ty produkty by byly podobný.
    Ale jako nadávat na mobilní hru, jejíž vývoj stejně neovlivní pokračování na PC a z který se port na PC udělat nedá, nebo možná nějak horkotěžko jo, ale stejně by to nikdo nehrál, to je fakt nesmysl..
    Hlavně že nám tu házej mínuska všichni, ale argumenty žádný.
  • Ghost47
    Protože se trh nasytil, spousta nových her se dá (hlavně kvůli souběžnému vývoji na konzole) rozběhat na vysoké detaily i na několik let starém železe - takže není takový tlak na každoroční upgrade PC. Maximálně to vyřeší nová grafická karta.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit