Přejít na výpis diskuzí
Nový díl herního pořadu Games TV mapuje hry nejen o syrské válce
17.4.2017 | Redakce Games.cz
205 příspěvků
-
A naco by si to robil. Byvaleho suputnika vychodnych vodcov si volite dobrovolne.
-
https://youtu.be/V1FFVWEQnSM :D
-
No, tak zrovna jeho poslední výstava je hroznej sranec a to se mi ta minulá líbila.
-
Rad bych jen upozornil, ze Hnisavec, ktery je tady v diskusich vzdycky tezce minusovan, jde dneska do plusu. Zrejme se trefil do noty zdejsimu "tvrdemu jadru"... :D
-
OK, vzdávám to. Kdybych byl Andrej Babiš, král zbojníků, dal bych ti buřta, balonek a mnul bych si ruce, ale nejsem, takže jen hodně štěstí.
-
Jenže demokracie neznamená že si můžu dělat co chci, víš?
-
Pokud se tím neodhalí nadnárodní zločiny ze strany vlády USA a různých technologických firem.
-
Jenže já si nevšiml, že u recenzích západních her bychom vždy dostali 3 odstavečky politické agitky jistého antifáka co si o tom myslet. A za to jsem rád. Proč ji ale dostáváme u této konkrétní hry?
-
Akurat ruska investicia vyniesla vsetko co mala po ruke a nie len sledovanie. Informacne sluzby zbieraju data podobne ako sukromne firmy. To je jasne uz od echelonu.
-
Anarchie, z řeckýho an a archon, znamená bez vládců/pánů, tedy absence tyranie, nikoli pravidel nebo morálky, jak tvrdí "vzdělávací" instituce plutokratů. Demokracie z řeckýho demos a kratos, znamená síla lidu, což je mnohem spíš než svoboda jedince jejím opakem.
Zveřejnění utajovaných informací vládnoucího aparátu, usvědčující ho z fízlování a špízlování vlastních obyvatel, tedy podle tebe není demokracie ale anarchie, což zní trochu jako kdyby sis v cukrárně poručil plnou nádrž dieselu. Možná teď když jsem ti vysvětlil, co znamenají slova, který jsi právě použil, je vhodná doba k tomu, abys tu větu přeformuloval. Ideálně pomocí slov jejichž význam znáš. -
Nechrania zlocincov. Chrania svoje investicie. Sledovanie informacnymi sluzbami je vsade, kde si to financne mozu dovolit. Je to umoznene moznostami techniky. Podstatne je ci sa to zneuziva alebo nie.
-
Vybourenej nacek...taky nic moc...
-
odhaliť protizákonné sledovanie vlastných občanov je anarchia? Však za to mal dostat Nobelovku a nie že mu hrozí trest smrti v tej kvázidemokracii USA. A vinníkov mali okamžite popraviť a zvrhnúť celú vláda komplet, ktorá bola do takého to porušenia základnej slobody občana zainteresovaná! To bola zrada vlasti, nie to čo urobil Snowden. Asi tak.....hrdinovia, ktorí odhalili zločiny "demokracií, USA a ich spojencov Snowden, hnije v "zlom" Rusku a Assange na ambasáde Ekvádoru...Pfuuj hnusné zločinné režimy čo bránia pravde a ochranujú "zločincov"
-
ono je úplně normální poslat 59 tomahawků na základnu, z které byly podnikány "chemické útoky".
To by neudělal ani ten největší ret*rd. Škody na základně - minimální. 6x Mig 23, dílna a pár budov technického zázemí - to bylo pouze PR. Škody na vojenské technice a zázemí zcela minimální. Taky by bylo fajn přečíst si něco o organofosfátech, jak se vlastně skladujou, jak se používají. Assad by byl úplně vylízanej, aby něco takového udělal v době, kdy se k němu začínala USA otáčet čelem......ale ovečka zchroupe všechno žejo.....řikala to Eva Čurinová v hlavních zprávách na TV Nova, tak je to pravda co :) -
vyniest archivy informacnych sluzieb nie je demokracia ale anarchia
-
Nečetl jsem všechny komentáře (skončil jsem asi u desátého) Neviděl jsem celý díl, ale Lukášovi první věty mě dost zarazily. Věřím, že je to chytrý chlap, proto mě dost překvapují argumenty ze soudku oficiálních medií - ta nejlacinější omáčka. To že je celej Střední východ rozesranej, to že se do Evropy serou miliony uprchlíků - to není práce Kaddafího, Assada ani Hussaina - to je práce USA, která šíří demokracii do zemí, kde o to tamní kultury nestály, nestojí a stát nebudou.
Nikdy se v Evropě ani nedomestikujou - Kaddafí měl pravdu, nemusí vyhrát vojensky, postačí klíny jejich žen. Známej tam 20 let žil (Lybie, Irák, Sýrie - dělal tam geologický vrty) Je až k smíchu, jak západní civilizace bez mrknutí oka hltá oficiální zprávy. Tereza Spencerová? taky dobrá propaganda. Co se týče vojenské situace - z tuzemských webů doporučím aktualnikonflikty.eu. Tam máte zprávy ne z jedné strany, ale z různých zdrojů. Lukášuv úvod beru jako fail 15 letého neználka, ač ho jinak respektuji a mám rád jeho moderátorskou činnost -
Mají právo na názor. Ale pokud hlásáním toho názoru porušují zákony země, tak co jako? Demokracie má zákony, svoboda projevu neznamená, že můžeš někoho posílat do plynu třeba. Co na tom nechápeš? A tady jinak svobodu projevu máme dobrou, v Rusku půjdeš za mříže za kritiku režimu nebo tě rovnou najdou někde v popelnici.
-
Wow, tahle diskuze... wow. Docela mě baví, jak tu lidi řeší, že jim jakože konečně došlo, že Lukáš bude využívat SVŮJ pořad k prezentování SVÝCH témat. Úplně jako ve stylu: "Ha, to jsme tě prokoukli!" Wow. To co bylo obvious první den, vám trvalo měsíc. Gratuluji.
Btw to je přesně ten důvod, proč mě Lukáš a jeho pořad tak baví. Je to osobitý. Je tam otisk toho, co ho fakt zajímá. A tím pádem super. :) -
Proto si třeba Snowden, kterej se v Rusku schovává před vládou USA, která ho chce popravit, může dovolit kritizovat Putina, že? Spíš je to všude dost podobný. Už i u nás postupně víc a víc přituhuje.
-
opravím ta..ludia už nemajú záujem volit, preto je účast každý rok nižšia, či by sa nemala zaviest nejakepovinné % aby mali volby legitimitu. Nie že EU poslancov zvolí 5% voličov. A volit aj ked ideš, tak volíš len toho kto má peniaze na kampan...a to je bud oligarcha ako Babiš alebo niekto koho ti oligarchia vyberie a bude plnit ich požiadavky. Nie tvoje. To nie je demokracia v dnešnom premedializovanom svete. Písat protivládne články možeš, ale kedže vacsina relevantných médii vlastnia oligarchovia tak si s tvojím článkom akurát tak vytrú...