Přejít na výpis diskuzí
Nový díl herního pořadu Games TV mapuje hry nejen o syrské válce
17.4.2017 | Redakce Games.cz
205 příspěvků
-
nie je, bob pisal o protivladnych nazoroch, nie o tom ze "kamosi" chcu vyvrazdit nejake etnikum
-
Přesně, najatí žoldnéři. A co teprve Hizballáh, Afghánci a Íránci nebo ruští "dobrovolníci" z Donbasu, kteří podporují "demokraticky" zvoleného Assada...
-
A ti lidi nemaji pravo na nazor, neni tohle prave demokracie???
-
Týjo, už jsem se bál, že tu to kouzelné slovíčko neomarxismus nezazní *15* *15* *15*
-
To budou asi nějací tvoji kámové z DSSS, viď? *3*
-
Vim o hromade lidi co za nepohodlnost sedi , nebo ma podminky, tak co tady meles!!!
-
S tim souhlasim. Zmínil jsem to jen kvůli následující větě. Když si nebudeš domýšlet teze, který příspěvky neobsahujou, najdeš v nich o poznání míň kontradikcí.
-
Grygar a jeho neomarxisticka agitka, moc hezky.
Assad nejvetsi satan, a sirici demokracie z ju es ej v roli kladasu :-D Akorat me zajima co ma takove neokomunista jako Grygar proti Rusku ?
Jinak bych rad pripomel ze hraju vyhradne za nacky, a uz su davno vybourenej,
.
Jeste perla na zaver, sociolozka (cti nefakcenko) a jej hluboky rozbor me fakt dostal :-D -
test
-
Rozdil mezi usa, cr, sr a ruskem je zrejmy. Tady funguje demokracie. Lidi maji pravo volit, psat do novin protivladni clanky, opozice muze kritizovat vladu. To v rusku nejde.
-
Dosažený stupeň vzdělání.. to nic neříká, někomu v životě nepomůže ani vejška, někdo je funkční i bez škol.
-
verím že zarytý hladač pravdy Grygaš ma nevymaže nakolko by išlo o popretie demokracie: Zaráža ma s akou istotou presvedčený slniečkár LG s dokonalým prehľadom vidí, kde je pravda v neprehľadnom konflikte. Pritom hneď vedľajšia Líbya vidíme ako dopadla, detto Irak (milión mŕtvych moslimov, vznik IS) pokiaľ sa nikto povstalcom nepostavil a ešte ich podporila USrael demokracia. Spoiler: ešte ovela horšie ako súčasná Sýria, kde vládne demokraticky zvolený Assad a všetky intervencie USA sú v rozpore s medzinárodným právom. A zaráža ma fakt že tieto svoje bláboly prezentuje na hernom webe, kde vymýva mozgy mladým ludom. PS: Povstanie dokázatelne silno podporovali najatí žoldnieri z okolitých krajín a nie nespokojné obyvateľstvo. A ozaj mi hlava neberie na čo by po 6 rokoch použil zrazu Assad podľa tvrdení sarín (v skutočnosti to bol ale chlór), ked teraz vyhráva na celom fronte a má za sebou konvenčné zbrane Ruska. Chemický útok, ked vie, že ho dokonale sledujú mi príde naisto ako false flag, presne ako zámienka vtrhnutia USA do Iraku na základe vymyslených chemických zbraní.
a neobhajujem Putina, Rusko je takisto ako USA v súčasnosti nedemokratická oligarchia, kde vládnu monopoly a korporácie a miliardári a nie lud. Detto SR a ČR. Keby sme mali povahu moslimov a prístup k zbraniam, dávno už aj tu nastanú podobné konflikty...by ma zaujímalo čo by potom na to povedal Grygar a či by to obhajoval -
Samozřejmě. Ještě jsi zapomněl použít slovo hater, abys svoje zomboidní blekotání hezky podtrhnul. Já nemam problém s nikym, ale nebudu chodit po špičkách kolem nikoho, jehož činy si nezaslouží nic než pohrdání, ale vysvětlovat to póvlu nemá smysl. Ahoj.
-
To víš tady pan Kriegsheld má evidentně mindrák z Grygarů obou, když tak vášnivě kope do všeho co dělají...
-
Psal jsem něco o vědních oborech nebo o parazitech? http://lmgtfy.com/?q=grygar+sisyfos
-
Nj, jenže z toho máš jednu třetinu Jacka a druhou třetinu Femta, který to srovnává s Dark Souls *1*
-
Tyjo, tak astofyzika a astonomie jsou už dneska pavědy? To to teda vzalo obrat.
-
Netušil jsem, že Kremrole jsou v tak velkém počtu přítomné na Games.cz... Ale dává to jistý smysl. Na to hraní si nějak potřebují vydělat....
-
Aha, pavědec. Děkuji, tahle žluč mi jako odpověď stačila *15*
-
200 příspěvků je jen pod články se Zaklínačem... 70 je určitě silný nadprůmer...