Přejít na výpis diskuzí
Nový díl herního pořadu Games TV rekapituluje sérii DOOM
23.5.2016 | Redakce Games.cz
88 příspěvků
-
Co bys čekal...
-
A co takhle porovnat tetris a fifu?
-
Witcher 3 byla dost dobrá hra
-
ty nemůžeš mít 30, takto se člověk v tvém věku nevyjadřuje pokud není d*ment. A o tom, že byl Doom nějaký "BOOM" se vůbec nebavím, samozřejmě že byl, vždyť definoval celý žánr a lidé včetně mě ho hrají dodnes více než kteroukoliv jinou FPS, takže skutečně netuším jaká moje teorie se hroutí jako domeček z karet :) To proč mám rád Doom nemá žádnou souvislost s tím, co Doom kdysi znamenal ale proto, že vím konrétne a přesně pojmenovat to co mě na té hře baví.
-
tak asi nepocházím z úplně standardních kruhů no......tak jsem měl zazobaný kamarády a moji rodiče si mohli dovolit 486 o pár let dřív, než Venca Vomáčka z Horní dolní, bóže.
Pořád se ale točíme okolo jedné podělané věty - že v 90. letech byl BOOM s hrama, bylo to něco nového, neotřelého A NÉ SNAD???
V 60. letech taky probíhal program MERCURY, GEMINI, APOLLO, SOJUZ, SALJUT.......a byl to BOOM! všichni to žrali, všichni koukali na přímé přenosy.....v 70. letech SKY LAB už nikoho nezajímal, stejnětak v 80. letech už nikoho moc nezajímal Raketoplán a Buran na sovětské straně.
Je to tak těžký pochopit? že se tvoje teorie hroutí jak domeček z karet?
BOOM nastane, když je něco nového......ne když si ten BOOM může dovolit každej pepík, pak už to není BOOM ale standard ty trubko :) -
A můžeš uvést přiklad nějaké silnoduché hry?
-
Přesně, ale uměj okolo toho udělat slušnou reklamní masáž. Už mě to pomalu začíná otravovat.
-
psal si jakoby v té době byl PC samozřejmost a měl ho každý soused nebo spolužák, což ale vůbec není pravda.
-
bohužel vedle....do diskuze k recenzi DOOMA jsem vůbec nepřispěl. Negativně naladěné posty jsem měl naposledy k recenzi titulu Zaklínač 3. Divoký hon - což je tak rok zpátky. A mám takový pocit, že jsem tam psal pod stejným nickem "Thomas A. Anderson", popřípadě pod druhým, herním "Ejdou Rotacak"......já nejsem Dzin. Jen mám někdy podobný pohled na věc, to z nás však ještě nedělá totožnou osobu ;)
-
tak jsem byl mezi 5% domácností :) pořád mi nemůžeš objektivně vyvrátit MĚ VZPOMÍNKY.
-
v roce 1994 mělo PC asi jen 5% domácností v ČR.
-
Pozde - Thomas A. Andreson uz tu byl a i tak to bylo hodne slaby *3*
-
jasný že to je troll a jeho argumenty mi někoho velice silně připomínají.... sice se snaží aby to nevyznělo tak "drsně" jako v té zaplevelené diskusi pod recenzí k doomovi, ale nezapře se stejná dikce *3*
-
Half Life 2, Doom či Quake jsou naprosto slaboduché hry. Možná kdyby mi bylo deset, ale sry teď jako ne
-
co to kecáš? my jsme v rodině PC měli asi od roku 1994, sousedé a kamarádi také, ve škole na základce byla první IT učebna asi od roku 1997. Nejsem z horních 10 000 tisíc, pocházím ze standardní rodiny s vcelku standardními příjmy.
Pardon, že jsem bral PC jako standard už v dětství, prostě jsem u něho vyrostl....a IN a COOl to skutečně bylo, mnohonásobně víc než v dnešních dnech. V dnešních dnech už totiž žádná hra nebude BOOM, tehdy ano -
Thomas A. Andreson: skutečně tě baví dělat tady ze sebe takového vola? měj trochu víc sebeúcty proboha.
-
Je to troll a slabej.
-
V 90. letech hraní Dooma a vlastně hraní her obecně cool a in fakt nebylo. Hry se teprve rozjížděly a počítač měli možná 1-2 lidi v celým paneláku. Krásně to dokazuje, jaký si troll, co neví, o čem mluví. *15*
-
Počkat, takže tobě je 30 a dooma jsi hrál v 5 letech aha.... to je zajímavý, mě je 31 a prvního dooma jsem si mohl zahrát až v 8mi letech, vždycky mě štvali tyhle protekční smradi cestující časem
-
Nepočítáš s jednou podstatnou věcí: Člověk se někdy nachází ve stavu, kdy mu stačí střílet všechno, co se hýbe. Přesně to první Doomy byly a svůj účel plnily výborně. To je všechno, není do toho potřeba až tolik tahat věk.