Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Smutné nebo veselé.....jsme na dětském herním fóru. Nemám potřebu tu vyčnívat z davu a oslňovat neotřelou stavbou vět. Zrovna tak by bylo na hlavu se pod konkrétními články vyjadřovat jen pochvalně.

Diskuze jsou snad od toho, aby měli možnost přispívat jak hateři, tak onanisti :) představ si, že v pracovním i společenském životě se snažím vystupovat alespoň jako průměrný a slušný člověk.........avšak nemám žádnou potřebu snažit se o to v téhle žumpě. A nic se na tom nezmění, dokud bude 70% zde přispívajících ve věku 8 až 18 let. Jeden ptáček jaro nepřinese, zrovna tak jeden uvědomělý moralista Frank bohužel zapadne pod tunou prachu.....je to tu anonymní, na co si tu jako budem hrát ? :-D
  • A opět příspěvky nahromaděného debilismu....
  • respektive, pokud toto má být vyjadřování dospělého třicetiletého člověka, je to hodně smutné, protože je opravdu na úrovní toho desetiletého dítěte
  • to máš pravdu, vola a trolla z tebe nedělá to, že se ti nelíbila nějaká hra, ale tvoje rétorika a způsob vyjadřování zde, respektive, děláš ho ze sebe sám *4*
  • 2 Frank.....to že jsem jako malej neonanoval nad rozpixlovanym, růžovym, dvounohym prasetem ze mě ještě nedělá vola......zrovnatak z tebe nedělá kinga, že si tomuhle titulu zasvětil stovky hodin života a mokrejch kapesníků.....
  • 2 Sr_Lobo.....ano v minulosti to tak bylo. Jako malýho mě spoustu her moc nebavila, ale hrál jsem je, protože to bylo v 90. letech hrozně IN a COOL a když bylo hnusně, tak moc jiných činností nezbývalo......takže ano, minimálně v případě DOOMA jsem už jako malej chápal bezbřehou idiocii, na kterou titul sázel.

2 Frank......copak, je mi 11 protože jsem kopl do tvýho vlhkýho snu z dětství? :-DDDD tobě asi nebude o moc víc, když na to rádoby pichlavě upozorníš.....
  • jsi si opravdu jistý, že ti není 11 let? *7*
  • Sr_Lobo
    Takže jako nadšeně hraješ a řikáš si :"O to je tak strašně stupidní hra, žádná filosofická myšlenka....ale dám si ještě jeden level abych zjistil, jestli je stejně tak stupidní a bezmyšlenkovitý jako ten předchozí..." ?
  • S tim Korsakovem nevim, já pár lidí, co to nade vší pochybnost měli viděl, a to nebyl hezkej pohled. Ale je fakt, že to bez výjimky byly celoživotní těžký alkoholici... a teď myslim takovej druh, kterej klidně několik měsíců nevystřízliví. Což je level, na kterej Zeman nejspíš nikdy nedosáh. Ale těžko říct, nejsem neurolog. A i kdybych byl, těžko to poznam takhle od stolu.
    Že má půlka lidí podprůměrnou inteligenci... to dává smysl, prostá statistika. A nehodlam rozporovat, že lidi s nižšim vzdělánim a příjmem (což může a nemusí znamenat nižší inteligenci, řekněme jenom, že pravděpodobnost podprůměrnýho IQ je vyšší u dělníka u pásu, než u strojního inženýra) budou mít spíš tendence podporovat Zemana.
    Ale jestli jsem se něco v životě naučil, jsou to tyto 3 základní pravdy. 1) Inteligence sama o sobě nevypovídá nic o charakteru. 2) Inteligentní i hloupej člověk jsou manipulovatelný stejně dobře, jenom je třeba občas použít rozdílný metody. 3) Blbost je na IQ nezávislá, a je rozprostřená napříč názorovým spektrem poměrně rovnoměrně.
  • solomon.short
    to bych si nechal libit jako mod :D
  • při zhlédnutí videa jsem si opět uvědomil, jak hloupej a lacinej byl DOOM I. a DOOM II.....jako jasně, bylo mi tehdy 5 let, když jsem to v němém úžasu hrál, ale už někdy v 9 letech jsem zjistil, že jsou FPS které mají I HLAVU A PATU.....a teď ve 30 si opět uvědomuji, jak neuvěřitelně trapně pojatej DOOM byl......jasně, byl první, tak si z toho všichni sedněte na zadek a vřískejte tu do zblbnutí infantilní kecy o pekle......bože někdy mě mrzí, že mi neni 11 a nemám ten přiblblej pohled na svět.

Ale DOOM 3 mě tehdy chvíli bavil - asi 2 večery, takže za mě palec hore. Vždycky jsem byl ke hrám kritickej, i když jsem spoustu her nadšeně hrál.....
  • „To, co nyní řeknu, není projevem univerzitní povýšenosti ani sarkasmu. Třetina obyvatel této země je slabá duchem. Každý sedmý občan je debilní nebo dementní, nebo alkoholik a zhruba polovina obyvatel této země má podprůměrný intelekt." Tak pravil Miloš Zeman...

pak si z nich udělal své voliče, kteří jej volí, protože "se nebojí pojmenovat věci pravými jmény" a "není politicky korektní"

prostě a jednoduše jsem na frázi "pojmenovat věci pravými jmény" alergický, protože arogantně předpokládá, že právě autor té fráze ví, co jsou to pravá a falešná jména.

A Zeman pravděpodobně Korsakova má (Korsakovova psychoza neboli alkoholová demence, díry v paměti vyplňuje konfabulacemi)
  • Takže 2 717 405 lidí v tomhle státě jsou dědci s alhoholovou demencí, lůza a lumpenproletariát? Ne, že bych si dělal nějaký iluze o lidstvu jako celku, ale tahle představa je asi tak blízko pravdě, jako že Schwarzenberga volili jenom sluníčkoví, nezaměstnaný anarcho-feťáci a různá sběř pseudointelektuálů popíjející fair trade kafe v HateFree kavárničce na Staromáku. Btw. skutečná lůza a lumpenproletariát se volební účastí vůbec neobtěžuje. A dědek s alkoholovou demencí by asi šel, ale protože má alkoholovou demenci, zapomene.
  • jakmile slyším frázi "nazývat věci pravými jmény", tak vím že mám co dočinění s člověkem z krajního konce levé části Gaussovy křivky. Často to používají ruští diskuzní trollové a Zemanovi přívrženci. Když bych měl nazvat Zemana a jeho voliče bez politické korektnosti a nazvat je pravými jmény, tak použiju výrazy jako dědek s alkoholovou demencí a lůza či lumpenproletariát. Jenže toto asi nejsou ty pravá jména, co chceš slyšet, co?
  • Sr_Lobo
    Nástěnkář *15*
    Doufám, že máte v redakci i topiče a palubního truhláře *1*
  • Tak jak bys to přečetl česky - id, jako třeba na konci jména David, ale Lukáš by kvůli tomu neměl odevzdávat placku (a když už tak by si měl nechat služební myš *1*)
  • *1*
  • Jak se to teda správně vyslovuje ? Žil jsem ve stejné terminologii jako Lukáš...
  • paráda
  • Jdi na vzduch :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit