Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Opět zajímavé články, Zvířata ve hrách... uvodník - pobavil. Taky ty uvodní články Vávra a Rybka brý brý. (ohodnotím časem i další)

Hmm... to mi připomíná že jsem zkusil číst SCORE - a nevydržel jsem jen jsem si přečetl něco málo Level čtu vždy celý od začátku do konce.
  • Myslím, že prostě měl na sobě nevkusnou (i nevhodnou, řekněme) košili, a dělat z toho humbuk, je blbost (pro obě strany).

Každopádně, vim o tom, jenom kvůli tomuhle:
    https://twitter.com/AndroidArts/status/533322888594857984/photo/1
  • a kdy bude recenze na č. 247? :-)
  • jeden by si skoro myslel, že sleduje předsmrtnou křeč dodělávajícího maskulinního řádu *15*
  • R-BLOG
    .
  • mirekdusinojc
    Výborný odkaz, obávám se však, že většina místních diskutérů ho bude ignorovat protože #1 Vávra je Bůh a rouhat se proti Bohu je přímá cesta do pekel #2 Kážem vodu, pijem víno. SJW jsou přeci lháři a konspirátoři a máme to podloženo mnohými články se spoustou odkazů na důkazy. Proto je pro nás nějakej text napsanej očividně SJW se spoustou odkazů na důkazy irelevantní a určitě lživý.
  • mirekdusinojc
    No nevim, já bych teda za větší duševní chudáky považoval týpky, co někomu dokážou napsat, že ji znásilní a zabijí, zabijí její děti, protože z nich stejně vyrostou feministický špíny, že její zohavené tělo bude na první stránce místních novin a ještě tuhle velmi mírumilovnou zprávu podpoří zveřejněním reálné adresy dotyčné. Docela dlouho jsem žil v domnění, že podobní týpci žijou tak maximálně v jeskyních mezi Afghánistánem a Pákistánem, žerou hlínu a ze svých útočišť nevystrčí nos, aby jim ho neustřelila americká drona. Ale očividně mají spoustu soukmenovců a sympatizantů i v relativně vyspělé společnosti.
  • mirekdusinojc
    Tvoje bába se k tomu vyjádřila naprosto dokonale!
  • Matthew1J
    Pokud vím tak ten stupidní článek článek napsal horlivý feminista.
  • Ptát se herních novinářů, jestli nejsou herní novináři zkorumpovaný... to vždycky přináší určitý úskalí. BTW: jakmile se ukázalo, že lidi z médií (Polygon, Gawker a spol.) jsou amorální xindlové v rámci #shirtstorm, spustily Gawker media (Jezebel) písničku o výhrůžkách smrtí a misogynii. Kde už sem to jenom viděl?

*kašl* GamerGate *kašl*
  • KIMCID
    já raději než to koupit ušetřím...na netu toho je
  • On se ale nechoval jak debil, pouze měl košili, kterou mu věnovala jeho kamarádka k narozeninám. Tady jde aspoň vidět, kam až jsou některé ženy schopny dotáhnou svou nenávist proti mužům. Zamindrákované čůzy, které mu v ničem nesahají ani po kotníky. Já být na jeho místě, tak jim řeknu jedinou věc - shut up and fuck off.
  • GlaDOS
    Je mi jasné, že ať už tu napíšu cokoliv, bude to překrouceno, takže tu hodím jen tento odkaz. Jen některé odrážky se týkají Danova článku, ale ty už si najdete sami.
  • Tilwaen
    Nejdůležitější věc je posuzovat jeho obrovsky záslužnou práci pro lidstvo.

To je tvrzení, které nemůžu stoprocentně podepsat. V obecném případě, kdyby se začal na veřejnosti v médiích chovat jako debil, tak ho přeci nemůže jen tak omluvit to, že je důležitým vědcem a všechno mu rázem odpustíme.

Což nicméně není jeho případ a souhlasím, že v porovnání s tím, co dokázal, je bezpředmětné místo přistání na kometě diskutovat raději o tom, že na sobě měl nevhodné (a dle mého ani neurážlivé) triko. Natož z toho vytvořit takový sh*tstorm, aby to dohnalo dospělého chlapa k slzám - to je prostě absurdní.

Já chápu boj za rovnost toho, aby při stejné pracovní pozici a zkušenostech měli muži i ženy stejný plat; aby v neodůvodněných případech nerozhodovalo o přijetí kandidáta na pozici jeho pohlaví; ale tohle, tohle nechápu.
  • To seš dobrej ptáček teda *7*
  • Hosána *6*
  • Narozdíl od Sedláčka je tenhle chlapík vědec a nebyl účasten převzetí nějaké státní ceny. Jsem si jistý, že kdyby byl, oblékl by se do obleku. Jasně, ta košile je kýčovitý hnus, ale určitě bych ho neplísnil za špatný vkus, to je každého věc. Nejdůležitější věc je posuzovat jeho obrovsky záslužnou práci pro lidstvo. To ty ultrafeministické vylízané mozky nevidí, jsou zaslepené vlastními mindráky a nenávisti k mužům, protože jsou lepší, než ony.
  • Kéž by vysvětlení bylo tak jednoduché :-D, ne opravdu to je to poslední za co tady rozdávají banánové překvapení ( i když jak pro koho).
  • Protože se bojí chlupatých dlaní? Bude v tom čert.
  • Co to vidím? Takové neekologické plýtvání. V rámci recyklace jsi si měl udělat apartní papírovou čepičku anebo ozdobné origami. V nejhorším případě tím vystlat andulkám klec.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit