Přejít na výpis diskuzí
Nový LEVEL 247 rozebírá zvířata, Nintendo i #gamergate
14.11.2014 | Inzerce
79 příspěvků
-
Jacku, Tys nám nějak zvulgárněl; pak se div, že Ti lítají bany.
-
Ted se řeší za nějaká nová pitchovina, boože . Já si o tom myslím jen to že mně to nezajímá. Že pár debilů se snaží prosadit kteří se jistojistě přidají... atp stále dokola h*vn*o, h*vnoo h*vno k h*vnuu sedá.
Amerika no, země kreténismu na entou, chytí se jedné blbosti a je z toho hned ohen na střeše.
Sraččky... O.o. -
Pro mě je to asi tak stejně nepochopitelné jako pro vás, zdejší pánské osazenstvo - ať už bez ohledu na to, jestli ten chlap něco dokázal nebo ne. Tohle vnímám zhruba stejně, jako když Sedláček dorazil na předávání státních vyznamenání ve fleecové mikině - maximálně si řeknu, že je to blb, když se na podobně významnou událost oblékl takto, ale abych se kvůli tomu připojila k nějakému hnutí ublížených žen, které se cítí ukřivděně a znásilněně už jen při pohledu na chlapa v takovém tričku, tak to opravdu ne. Fascinuje mě, do jakých rozměrů může něco podobně pitomého nabobtnat.
-
Podívej, já myslím že každý rozumně uvažující člověk (ať ženská nebo chlap) tohle odsoudí jako nesmyslně přehnanou reakci na neexistující problém. Celkově mi tyhle aféry přijdou dost kontraproduktivní, ty ženské chtějí "rovnoprávnost", chtějí aby je brali vážně, ale neustálým řešením podobných pseudoproblémů dosahují pravého opaku.
(Chlapa docela lituju, že se na něj takhle vrhli, ta košile je sice pekelně kýčovitá *1* ale sexistického na tom nic nevidím.) -
Level.247-SleepLessCode
*15* -
Co Tilwaen, jak se ti to líbí jako ženě, útočit takto na muže, který něco dokázal? Mám na mysli #shirtgate. Fakt mě překvapuje, že o tom některé holky čtou a vůbec se k tomu nevyjádřej, jako by jim to bylo jedno. Někdy bych si fakt rád přečetl stanovisko nějáké nezaujaté holky (ne feministické blbky).
-
Vyjádřil se k tomu naprosto trefně. Kvíkání pomatených SJW (ano, opravdu je považuji za pomatence a duševní chudáky) na tom nic nezmění.
-
Low quality bait.
-
kdyžtak si to stahnete nekde na torrentu a když se vam to bude libit tak si to koupíte
-
Priste zkus misto "prolistovat", LEVEL radeji "procist" a jiste neco zajimaveho najdes *3* Pokud ne, je skoda ho hazet do kose, muzes ho z cisteho altruismu nekomu darovat - jak vidis je tu spousta "zajemcu", kteri by nove cislo moc chteli, ale je jim lito dat 99 korun.
-
polopravda. To je slovo *15*
To píšou lidé, kterým se nelíbí daná pravda a najdou nějakou drobnost kterou ta pravda nezahrnuje, tak se to snaží shodit slovem polopravda. Přitom je naprosto jedno. Lež to není a to je hlavní.
Když řeknu, že nacisté byli špatní je to také polopravda. Protože určitě byl minimálně jeden nacista který špatný nebyl. Ale v celku to je fuk. Není to lež a nesmysl. Oproti názorům nějaký k*rvy, a zastánců sociální rovnosti. -
Hlavně, že jsi to koupil. To stačí *15*
-
:D ... to jsem měl taky asi se 2 číslama.
Score je víc o hrách .. tohle je taková půl na půl a taky mi občas trochu vadí, že témata zaberou přes 1/2 časáku .. :) -
tak jsem si ho zkusil koupit prolistoval nic zajimave hned sem ho jebnul do koše a šel do trafiky pro score a tam je na každe strane neco zajimave proste score je top
-
Nejvtipnější mě přišlo toto. https://twitter.com/BigElfinDeal/status/533407950787051520
-
https://twitter.com/lizzyf620/status/533297119147618304
-
Navíc triko který pro něj vyrobila kamarádka. https://twitter.com/CLK55/status/533326053763067905 big.up
-
Zviazanou ženou? To je ešte dosť prehnaný popis. Tu je ten maník s tričkom:
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2014/11/14/1415980687637_Image_galleryImage_Screengrab_from_a_video_p.JPG
a keď už toto niekto považuje za sexizmus, tak musí mať vážne vymytý mozog *11*
Ja sa na chlapíkovom mieste zatnem a ospravedlnenie natočím v podobnom tričku akurát s chlapmi (Jackman, Statham, Stallone -- najlepšie polonahí s veľkými búchačkami). Bol by som hrozne zvedavý, čo by noviny napísali potom *7* -
Lidi už z nudy nevědí co by *7*
-
Vědec z ESA měl při rozhovoru o přistání na kometě od kamarádky triko s kreslenou ženskou, jak je svázaná nebo něco takového. Najednou se toho všichni hrozně chytli a z borce udělali největšího sexistu atd. Skončilo to tak, že se omluvil a rozbrečel. Prostě idioti.