Přejít na výpis diskuzí
Nový LEVEL 247 rozebírá zvířata, Nintendo i #gamergate
14.11.2014 | Inzerce
79 příspěvků
-
Kolik by sis představoval? 10 kč?
-
Jo, to je děsivá kauza, při které si říkám, kam až to může dojít. Těm ženským je jedno, že přistál na kometě, víc je zajímá jeho "sexistické" tričko. Co na to říct a neurazit. Snad jen - krávy blbý.
-
Myslím, že 99 Kč je za takový časopis o takovém rozsahu hodně. Tolik stojí např. Playboy, ale u toho lze alespoň honit nad fotkami nahých žen.
-
Např. teď v posledním mailovém newsletteru byla krásná reklama na CZC.cz
-
Prostě se chudáci nedokážou smířit s tím, že papírové časopisy jsou mrtvé. Level dožívá, vyhnívá a jeho definitivní konec je jen otázkou času.
-
Hodně hezký díl... jen škoda, že cena se pohybuje v cifrách, které nejsem ochoten za časopis zaplatit... ale plus za snahu.
-
Nemluv za všechny konzolisty. Nikdy nevíš, třeba jsi mezi nimi jen ten spravedlivější, čestnější a rozumnější.
-
Je nepřímo dotovaný z Tiscali. Redaktoři přispívající do Levelu pravidelně ze svých honorářů od Tiscali vyčleňují určité procento na pokrytí nákladů časopisu, protože psaní do Levelu chápou jako prestižní záležitost. Je to obvykle od 5 do 20 % z platu v závislosti na množství inzerentů v aktuálním čísle. Obvykle to bývá k těm 20 %. Ti, co věnují jen minimálních 5 % mají totiž zpravidla stop na jedno následující číslo.
To je také hlavní důvod absence některých jmen v některých číslech časopisu. Proto je zbytečné se dokola ptát, proč ten či onen nemá v posledním čísle článek. Prostě nepřispěl dostatečně. -
Jste pozadu, #gamergate je pasé, teď frčí #shirtgate. Tam je všecko - vesmírné dobrodružství, dress code Gutha-Jarkovského pro internetovou generaci a nakonec i polepšenej hříšník v slzách jak dělanej pro feldkuráta Katze.
-
Vyjádřil se k tomu velmi jednostranně a nevyhnul se i několika polopravdám a konspiracím.
-
Výborné číslo. Říkám si, z čeho je Level vlastně živenej. V celým časopisu skoro žádná reklama. Cena 99 Kč nemůže snad pokrýt veškeré náklady. Nebo se pletu? A nebo na tom pánové dělají prakticky zadarmo?
-
Bach se, narozdíl od Vávry, snažil nezaujatě vysvětlil, co to gamergate vlastně je. Moc bych tyto články nesrovnával.
-
to musel byť nejaký warez PCčkár, konzolista by sa nikdy tak neponížil *5* *1*
-
Zase #gamergate? Myslím, že Dan Vávra se k tomu v minulém čísle vyjádřil naprosto dokonale a víc netřeba dodávat.
-
Dnes mi Level dělal společnost při dlouhé cestě vlakem. Díky, super číslo. Jen mě trochu naštval dopis od jístého FK, konkrétně bod o zrušení plné hry. Cituji: "Zatím jsem z vaší strany neviděl žádný náznak kompenzace a to mě mrzí, protože si přijdu, že nás stahujete z kuže a my na oplátku nemáme nic."
Takže milý FK, pokud si myslíš, že tě cenou 99 kč měsíčně za nabouchaný časopis redakce Levelu nějak odírá (dokonce odírá z kůže), tak se běž vyšetřit. Tohle snad není ani možné, ty lidi by chtěli snad vše zadarmo nebo co. Tvorbu časopisu si představují jako Hurvínek válku. Fakt jsem nechápavě kroutil hlavou. -
Nejvíc mě zaujala ta šedá zóna.
-
Kolik místa je věnováno Vitě a co se o ní píše?
-
Vyborne vypada to zas na nabusene cislo kere si neneham ujit....
-
pekný obal, to aby som sa zase prdulúskal do brlohu, škoda, že ste ho prestali predávať v normálnych novinových stánkoch, lebo brloh mám dosť odruky, taká pekná štvrťhodinka cesty autom....