Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • davidBray
    taky mě to minulo, hodil jsem to do gůůglu a jako super triko a kauza o ...
  • Kozy
    http://www.theverge.com/2014/11/13/7213819/your-bowling-shirt-is-holding-back-progress
  • Ronox
    Ta cena je podle mě úplně adekvátní. Sám si kupuju 2x měsíčně MARVEL UKK, 1x Level, někdy Score a pak ještě membership například na GiantBomb 5$ měsíčně. To co prožeru navíc, prohulím a někdy proleju se s tímhle nedá absolutně srovnat a kvalitního čtiva v případě Levelu je taky málo. Líbí se mi, že se Level vydal hodně tou cestou témat a štěků, protože to na netu a nebo najdu, ale v eng a po částech z různých webů.
  • Tilwaen
    Proč si vlastně lidi kupují cokoliv jiného než Playboy?
  • Já to také nechápu...Ale asi to bude mladá generace, která chce vše zadarmo nejlépe. A když ne zadarmo, tak něco k tomu, jinak o to nemají zájem a znamená to u nich, že je někdo okrádá. Já sem za Level rád, snad to klukům dlouho, dlouho vydrží, i když věřím, že to není žádná sranda.
  • MikeiXX
    Čistě teoreticky; neuvažujete o tom, že byste nabízeli trika, náramky, hrníčky, apod. s motivem LEVEL/GAMES v nějakém malém eshopu?
  • Tilwaen
    Tohle mě úplně minulo, o co jde?
  • MikeiXX
    29 Kč, 150 stran, bez reklamy a k tomu hru, popřípadě nejlépě dvě hry.
  • Nemá tam Martin u článku o gamergate chybu? U obrázku Vivian píše, že to měla být parodie feministky, ale co jsem tak na 4chanu zachytil (zase tak jsem to nesledoval), tak to měl být charakter, kterému je feminismus ukradený a chce prostě jenom hrát hry.
  • To musíš platit net vybíráním flašek z popelnic, že si nemůžes dovolit jednou za měsíc dát kilo za časopis.
  • A copak se ti nelíbilo? Jaképak polopravdy a konspirace?
  • TheGGG
    U levelu zas můžeš ona*ovat intelektuálně. *3*
    LooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooL haha, onan*vat je zakázáno? haha, jako by to pan cenzor nikdy nedělal
  • gurus
    Tak včera Level přišel do schránky, čekal jsem ho o den dřív *1*. Překvapilo mě, že zase píšete o #GamersGate....na tohle téma toho bylo už dost a příde mi, že jste spíš nevěděli co do Lelevu dát, aby vám to vyšlo na požadovaný počet stran.

Zatím sem četl jen pár stran, ale rozhodně zatím nelituji, že jsem si vás předplatil.
  • přesně proto jsem měl nejraději mini Level *4*
  • Kozy
    Shirtgate je teprve síla, takovýhle čůzy jsou větší nebezpečí něž nějakej ISIS. Proč hledat problémy tam kde nejsou.
  • Mart9
    *1* Názor roku
  • jj, je, já ho nekupuji, jen srovnávám, že z Levelu nemá člověk prakticky nic, ale u Playboye se alespoň může hezky vystříkat.
  • To taky nějak nechápu .. 99 kč je dneska jako prd. To byste chtěli všechno zadarmo ? Cena je adekvátní.
    A že k tomu nejsou nějaké pravěké hry zdarma ? No a co ? Proboha, kdo rád hraje hry, tak si je prostě pořídí a nečeká, než mu někdo nějaký "odpad" dá zdarma.
  • Mart9
    Nemají z toho nic, já se divím, že toho nenechají, na jednu stranu je obdivuju, že vydávají až na výjimky kvalitní časopis za nic, na druhou stranu nechápu, proč si přidělávají tolik práce a nervují se uzávěrkama, když z toho mají velké h.... Moc dlouho se to podle mě vydržet nedá, ten čas, který tím zabijou jim musí někde chybět, ale je to jen můj názor. Na rozdíl od některých jiných bych pochopil, kdyby s tím sekli a nic jim nevyčítal.
  • Ne, není to hodně. Playboy je pro chudáky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit