Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mě to baví velmi, máš tam 4 obtížnosti, a 5 postav, což nabízí docela rozmanitej zážitek :)
  • To mas jednoduchy, defakto to probiha v kazdy online hre - proste inflace ... vsechny itemy casem ztracej hodnotu. Ono by to tak fungovalo i samospadem, ale vyvojari to radi urychlujou ... a samo to vzdy vede k nasrani spousty hracu. Ostane viz wow a jeho datace ... nekdo chodil mesice aby mu napadal nejakej set ... prisel patch ... a z prvniho moba padlo neco 10x lepsiho ...

Tohle vyvojari proste posi…raj a to zcela obecne, prave i kvuli tomu pak je 90% sveta prazdnyho, protoze kdo by tam co delal, kdyz na tom kousku z posleniho patche padaj lepsi veci ...
  • Veskoslav
    No pak chápu nadávky na Loot. To máš pravdu, to bych byl taky nasraný.
  • Tak to ti gratuluju, ja za 5x tolik casu nevyfarmil nic co by se tvojim vecem ani vzdalene blizilo.
  • Veskoslav
    No jo, ale kolikrát jsi ho za ten týden zabil?:) Tak 200krát? *1*
  • Dejme tomu, že jsem Diablo dohrál a co pak? To vás baví procházet pořád dokola ty stejné katakomby, sekat ty stejné kentaury, jen pro to aby jste si mohli koupit lepší gear a znovu jít sekat kenatury do stejných katakomb ?
  • Drop tam bol urcite lepsi si pamatam ked som farmil mephista a balla tak som po tyzdni nieco nazbieral tuna mozem tyzden farmit akt a nazbieram bordel
  • Veskoslav
    Tak to zase není pravda. D2 jsme hráli a z Bosse mnohdy padali takové sračky, že sice to mělo napsané ELITE, ale mohlo to klidně mít napsané "Pat a Mat" a efekt by byl stejný. Je fakt zvláštní, jak lidé zapomínají, jak se farmilo v Diablu a že to nebyla vůbec žádná sranda na pár desítek hodin, ale stovek...
  • Ja by som im to vyriesil jednoducho dat moznost farmit bosov ako v d2 kde skoro vzdy padol unikat/set. Nevravim ze ste za hodinu nafarmili cely set ale aspon to cvoleka motivovalo a nebralo mu to chut z hrania ked mu nieco padlo tuna farmim cely akt a padne prd alebo ked mam luck daky shi* co aspon mozem predat...
  • Od blizzardu som podobne praktiky necakal. Najprv to AHcko narvu do hry kde ju kopa ludi vobec ani nechcelo a ked po roku sa z toho dostatocne nabalili tak zacnu nato kydat, ze ako to cele nici hru?! WTF?!
    Mne AHcko nevadi, ale pravdou je, ze hra je lepsia bez nej. Ani D2 nebolo o 40hodinovom dohrani na inferne. Ja si rad zahram aj kopec hodin a furt sa tesim ak mi padne nieco co mi zvysi DMG/staty co i len o kusocek.
    Problemom je ze dnesna ufnukana generacia maloletych hlada vsade len ten najjednoduchsi sposob dokoncenia hry. A kazda vyzva ktora ich mozgy potrapi len trosicku je im strasne proti srsti. Cele to potom usti do neustalych narekov vo forach a nakoniec Blizzard upusti a zjednodusuje kde sa da.
    Spomeniem napriklad ceny za opravy ktore rychlo opatchovali lebo vraj boli pridrahe atd..
    Ja nie som ziaden uber hrac a nemam DMG pol miliona ale hru si uzivam. A napriek vsetkym tymto negativam som don investoval stovky hodin a vobec nelutujem.
    Na datac sa tesim. A novu postavu si vyskusam hned ako bude dostupna. Snad cena datadisku nebude privelka.
  • FeebeEWN
    souhlasím
  • přesně tak +1
  • Veskoslav
    Celý problém je spíše v tom, že spousta lidí si myslí, že přijde do hry, udělá 60 a bude mít maximální gear za pár hodin hraní. Což je defacto nesmysl. Ti samí lidé by se asi zbláznili, kdyby věděli, jak se skládali sety v Diablu II. Znám lidi, co až po třech letech byli spokojení s tím, co mají. Celý problém aukcí je prostě ten, že lidé chtějí všechno, hned a nejlépe to nejlepší.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Veskoslav-2937/

U Vesky je to bez použití aukce a po 100 hodinách čistého hraní ve hře. Nemám nic extra, ale pomocí kouzel a správné kombinace mám +-120-250k útok se započtením bonusů a kritiky, což není zase tak hrozné. A ano, "toužím" po lepším, ale že bych se za tím nějak hrnul a fňukal, že po tolika hodinách mám průměr? A ano, těším se na nový patch, který upraví množství a kvalitu předmětů, ale více se těším na datadisk, protože nové předměty, "příběh", monstra, filmečky od Blizzardu a nová klasa:)
  • firebug
    No vida, já si to Diablo III možná za nějaký čas opravdu zahraji :-) Ještě tak 2 větší updaty a stane se z toho hra, za kterou jsem ochoten utratit nějaký ty prachy...
  • ze lidi travi vic casu v aukci nez ve hre? No to je jasne pac ti chytri pochopili ze kdyz stravi 100 hodin kupcenim v aukci vydelaji vic nez kdyz budou 1000hodin hrat IMHO neni to problem aukce ale je to problem lootu dokud nezacnou ve hre padat z bosu slusne predmety a mnoho goldu budou lidi travit vic casu v aukci! nehlede na naprosto stupidni loot kde vam ze zaverecneho bose padne to same co z prvni bedinky na prvni aktu to je hlavni fail ne aukce!
  • Veskoslav
    Nechci ti brát iluze, ale zjisti si poměr placené aukce za herní měnu a aukce za reálné peníze;)
  • Problém není ani tak v aukci jako lootu za X hodin vám nemusí padnout nic použitelného. Lidi to pak nutí nakupovat na aukci.
  • God-of-War
    Kbyby se raději na tu podělanou aukci vy*rali hned, udělali by líp.
  • LOL, prej že zamezili černému trhu s itemy, tak to je první vtip dne a ten druhý, že podrazí aukci nohy. *1* *1* *1* To jako že se sami chtějí vlastní rukou připravit o výdělky? No to jim snad nikdo nemůže sežrat.
  • michelangelo
    Obcas si Diablo dam a faktem je, ze drop a aukce jsou fatalne nefunkci elementy cely hry. Coz se neda definovat jinak nez fail, paklize se bavime prave o Diablu, jehoz hratelnost je z velky casti definovana vylepsovanim postavy skrz posbirane vybaveni .) Do maximalniho levelu je to ok, ale potom ...

Podle mych pozorovani to ve finale generuje dva typy aktivnich hracu. Jedni, co za €/$ nakoupi goldy a za ne v aukci ultimatni gear se kterym pak hraji. Ti druzi obdobny gear maji poctive nahrany - coz definuje jejich cas ve hre straveny - cca 1000 a vic hodin. Tem ja rikam pacienti a uprimne je nerad potkavam ve hre, protoze pro ne je Diablo uz davno necim docela jinym nez pro me :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit