Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zamyšlení: Co by způsobil model, ve kterém by některé předměty, typicky ty nejlepší, ztratily část svých schopností při umístění do aukce? Něco na ten způsob, že nejlepší vybavení se dá najít i koupit, ale jen to, které najdeš má ještě něco málo "extra navíc"?
    • To tam radši nepiš, našval by si tam hodně uživatelů, takových těch, co tu hru právě nehrají a hrají AH - flippeři a botteři, co na tom vydělávají. Vše posvědceno Blizzardem, který z toho má prachy. :D
    • Ristoro
      To je nápad. Zkus jim to napsat.
  • ze lidi travi vic casu v aukci nez ve hre? No to je jasne pac ti chytri pochopili ze kdyz stravi 100 hodin kupcenim v aukci vydelaji vic nez kdyz budou 1000hodin hrat IMHO neni to problem aukce ale je to problem lootu dokud nezacnou ve hre padat z bosu slusne predmety a mnoho goldu budou lidi travit vic casu v aukci! nehlede na naprosto stupidni loot kde vam ze zaverecneho bose padne to same co z prvni bedinky na prvni aktu to je hlavni fail ne aukce!
    • kdyby to bylo jedna ku deseti ve prospech aukce, este by to slo hele, ale ja kdyz budu sedet deset hodin u aukce, tak vydelam bez problemu pul miliardy - a to farmenim mas tak na 2000 hodin =))
    • FeebeEWN
      souhlasím
    • přesně tak +1
  • firebug
    No vida, já si to Diablo III možná za nějaký čas opravdu zahraji :-) Ještě tak 2 větší updaty a stane se z toho hra, za kterou jsem ochoten utratit nějaký ty prachy...
  • A co jako čekali s tou aukcí, mě bylo hned jasný že to posere hru. Nejlepší by bylo celou aukci zrušit *16* . Datadisk si ale určitě koupím *15*
    • Kdyz zrusis aukci, tak lidi budou obchodovat jinak. Jen min pohodlne...
  • Jeee blizzard sa prebral, konecne. Nehral som sice uz D3 asi pol roka ale co sa divia, koho to ma bavit ? Mam tam niekolko postav, vsetky okolo skoro na 60 a na hell ale fakt ma nebavi hrat 20-40h + na to aby mi potom padol nejaky jeden zaujimavy item a tony hnoja k tomu. Totalne ps*any skill tree, respektive uz neexistujuci tak co maju ludia robit ked vlastne neni ani moznost svoju postavu nejak vyformovat, iba pomocou itemou ? A aj samotne prostredia, priznam sa nebavi ma dookla behat prakticky po tych istych mapach, ze sa to da uz pomali hrat aj z pameti. Stare dobre Diablo 1. Ked tvrdia ze D3 ma tiez random generovane prostredia tak to je urazka prave D1.
    • "vsetky okolo skoro na 60 a na hell" WTF ?! Zacni hrat inferno a itemy ti budou padat nadherny. A jesi na inferno nemas, tak to radsi zabal. Bez urazky.
      • na hell som dohral. Inferno som rozohral ale tam som aj zatial skoncil. Nejak som stratil motivaciu prave pre tie veci ktore som napisal. Stale to iste prostredie, nic sa moc negeneruje, veci teda nepadali nejak lepsie. Je ale fakt ze to bolo uz davnejsie, je mozne ze postupne patchy zlepsili drop to netusim. V zasade ale nemam chut sa uklikat k smrti prakticky s nulovym pocitom ze mozem nieco ovplivnit. Potom sa nemoze Blizzard divit ze vecsina ludi ide radsej na aukciu a tam si veci naupia. Nehovoriac ze je kopec drobnosti, prave ohladom in game ekonomiky, ktore su totalne na hlavu. Asi najviac ma stvalo zvysovanie straty penazi za umrtie.
        • Ta pravá hra podle mě stejně začíná až na inferno (nejlíp hardcore muheh) . Chápu, že některým lidem tohle nevoní, ale v D2 to bylo stejně tak...
          *7*
          • Nekterym = 99%? Vazne nevim co je zabavnyho na tom jit po 158 stejnej dung kde stojej stejny mobove za stejnym rohem ... a pritom doufat, ze az to pudes pod 1547 ... ze ti padne item +1 lepsi nez mas ... ale pro jinou postavu nez potrebujes.
        • Legendarky se menily. I pravdepodobnost dropu se zvysovala. Navic jdou celkem lehce vyrobit hodne silny veci. Plus hra je lehci nez pred rokem...
        • Tak jesi ti muzu radit, zacni farmit na inferno. Zkus hrat act1 ve 4 lidech na mp1 a dobry veci ti budou padat. *4*
          • mozno znovu D3 skusim a dam mu druhu sancu, aj ked stale mi chyba ta nahodnost a vecsia zameranost na dungeony. To mi ostatne vadilo dost aj u D2 a nechapem preco sa toho po D1 vzdali. Najviac ma asi sr*lo v D2 a vlastne aj v D3 ma to stve, nahanat priseru po otvorenej planine ako d*bil. A aj cekovo ta temna atmosfera mi lepsie sadla prave k tomu dungenovskemu stylu D1.
    • Dej si facku..
      • Já ji dám spíš tobě. Opravdu se dá postava formovat především předměty, skilly se nedělí na špatné nebo dobré. Skilly jsou všechny funkční. Zlepšit se dá postava jen předměty. Abys dostal opravdu dobrej předmět, tak musíš procházet hodně dlouho a co se stane? Ten předmět ani nepadne na tvou postavu. Generující prostředí - nic se negeneruje, občas se objeví jiný dungeon, vedlejší quest, ale je jich tak málo, že znáte už všechny nazpaměť. Jinak je všechno na svém stálém místě. Tak za co by si měl dávat facku?
  • michelangelo
    Obcas si Diablo dam a faktem je, ze drop a aukce jsou fatalne nefunkci elementy cely hry. Coz se neda definovat jinak nez fail, paklize se bavime prave o Diablu, jehoz hratelnost je z velky casti definovana vylepsovanim postavy skrz posbirane vybaveni .) Do maximalniho levelu je to ok, ale potom ...

Podle mych pozorovani to ve finale generuje dva typy aktivnich hracu. Jedni, co za €/$ nakoupi goldy a za ne v aukci ultimatni gear se kterym pak hraji. Ti druzi obdobny gear maji poctive nahrany - coz definuje jejich cas ve hre straveny - cca 1000 a vic hodin. Tem ja rikam pacienti a uprimne je nerad potkavam ve hre, protoze pro ne je Diablo uz davno necim docela jinym nez pro me :)
    • Za 250 hodin davam mp2 na hc. Bez aukce. Takze se mýlíš!
  • God-of-War
    Kbyby se raději na tu podělanou aukci vy*rali hned, udělali by líp.
    • A lidi budou obchodovat v chatu a v roomech pro 4 lidi. Super reseni :D
  • Problém není ani tak v aukci jako lootu za X hodin vám nemusí padnout nic použitelného. Lidi to pak nutí nakupovat na aukci.
    • Presne tak. To je muj pripad a takhle me to vazne nebavi.
  • Dejme tomu, že jsem Diablo dohrál a co pak? To vás baví procházet pořád dokola ty stejné katakomby, sekat ty stejné kentaury, jen pro to aby jste si mohli koupit lepší gear a znovu jít sekat kenatury do stejných katakomb ?
    • Tak o tomhle byl kazdej dil serie Diablo. Zabit milion minionu a pak jit na dalsi milion. Cos cekal...?
    • Plati pro 90% online games. Jakmile projdeshrou (coz trebas u NWN zladnes za 3 nedele pri obcasnym hrani) tak uz muzes leda chodit porad dokola totez ... a jediny s cim souperis je uz jen nejaky numero v databazi urcujici pravdepodobnost, ze ti padne ten spravnej item.

Jop, pak jeste muzes porad dokola chodit p2p areny.

Proste tohle vyvojari zcela zjevne nezvladaj. U singlu proste dojdes na konec, zachranis svet ... a des hrat neco jinyho.

Trebas ve wowku sice existuje jako ze konflikt dvou stran ... a semo tamo i nekdo usporada nejakej vejlet do enemackyho mesta ... jenze to je z 90% o tom pobit NPC defendery, semo tamo usmazit nejakej lowlv co se priplete do cesty ... ale nikdy sem nevidel realnou obranu.
    • Anarcha
      to si ale asi koupil špatnou hru v tvém případě , protože ta hra je přesně o tom , že chodíš furt dokola a farmíš ať už kvůli itemum nebo goldum jádro hry je v zásadě od D1 furt stejný a jde tam furt o to samý.
    • Mě to baví velmi, máš tam 4 obtížnosti, a 5 postav, což nabízí docela rozmanitej zážitek :)
  • no a trvalo jim to jen rok a neco, nez na to prisli, ale lepe pozde nez nikdy
    • prisli na to uz davno, ale jaksi datadisk se pres noc neudela...
    • Diablo má delší životní cyklus, než konzole, takže to je ještě poměrně brzy. :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit