Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To je sice fajn, ze si problem uvedomuju ale takto sa to vyriesit neda. System kde donekonecna padaju dovnutra nove predmety a odliv je len tym, ze niekto prestane hrat bez toho aby svoju vybavy predal je neudrzatelny a neriesitelny. Nech je akokolvek loot nastaveny vzdy bude lahsie zohnat to na aukcii. Jedine ako sa to da riesit je zrusit AH, alebo zaviest viazanie itemu na postavu..akonahle ho equipne uz to nemoze pouzit nikto iny.
    • To stejne nic nevyresi. 99% veci v AH ti lidi nikdy na sobe nemeli - proste to neni pro jejich char. A nebo je to pro jejich char odpad, kterej stejne davno nepotrebujou.

Kdyz zvednes loot, tak spadnou ceny v AH, coz samo nasere spoustu lidi, ktery tam poslali item co jim padnul po stovkach hodin hrani. A navic, oni si poradne nas…rali do huby tim, ze to dali za realny prachy. Pokud totiz takovyhle znehodnoceni itemu pripustej, tak se jim uplne klidne muze stat, ze je hraci budou zalovat, a neni vubec nerealny, ze i vyhrajou. Nebylo by to poprvy.
  • Já moc nechápu, co by lidi bavilo na tom pořád dokola běhat v těch 4ech aktech bez možnosti něco prodat za real money. Dobrý, lidi by si hru koupili, projeli by všechny obtížnosti a čus, aukce jim aspoň zajistila dlouhodobější hraní...
  • Prosím vás, jde vám Diadlo? mě tak od 12h hde hra tak 2 minuty a disconected s chybou 3007 ping mi vylítne na tisíce a prostě to spadne.. nevim už co s tim dělat, muj net jde v pohodě
    • skús po prihlásení napísať niečo do general chatu...je to dosť nezmyselné, ale mne to pomohlo a prestalo to padať po pár minútach
  • LOL, prej že zamezili černému trhu s itemy, tak to je první vtip dne a ten druhý, že podrazí aukci nohy. *1* *1* *1* To jako že se sami chtějí vlastní rukou připravit o výdělky? No to jim snad nikdo nemůže sežrat.
    • Veskoslav
      Nechci ti brát iluze, ale zjisti si poměr placené aukce za herní měnu a aukce za reálné peníze;)
  • Veskoslav
    Celý problém je spíše v tom, že spousta lidí si myslí, že přijde do hry, udělá 60 a bude mít maximální gear za pár hodin hraní. Což je defacto nesmysl. Ti samí lidé by se asi zbláznili, kdyby věděli, jak se skládali sety v Diablu II. Znám lidi, co až po třech letech byli spokojení s tím, co mají. Celý problém aukcí je prostě ten, že lidé chtějí všechno, hned a nejlépe to nejlepší.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Veskoslav-2937/

U Vesky je to bez použití aukce a po 100 hodinách čistého hraní ve hře. Nemám nic extra, ale pomocí kouzel a správné kombinace mám +-120-250k útok se započtením bonusů a kritiky, což není zase tak hrozné. A ano, "toužím" po lepším, ale že bych se za tím nějak hrnul a fňukal, že po tolika hodinách mám průměr? A ano, těším se na nový patch, který upraví množství a kvalitu předmětů, ale více se těším na datadisk, protože nové předměty, "příběh", monstra, filmečky od Blizzardu a nová klasa:)
    • No na self-found je ten WD docela v pohode, ale z pohledu uzivatele AH docela ultra des =)). Nicmene chapu, self-found je zabava, taky premejslim, ze rozjedu takovou postavu =).
    • Ja to taky hraju bez aukce a padaj mi super veci. UZ sem nasel i nekolik itemu za stamiliony. Na sc ma 400hodin, na hc 300 hodin. Neni problem farmit inferno bez pouzivani aukce...
    • ty si zase chytrejsí nez blizzard
    • Pekna blbost,to co mas na sobe je koupene v ah a ne z dropu,nidko ti neuveri,ze ti ty setovky
      padli.
      Na noaha monkovi mam 2pouzitelne leg/set za 500h.
      A obe padli,v den kdy meli drop bugnuty,vsem padali leg/set z par desitek mobu,pak to po 2hodinach fixli.Myslim,ze to bylo v den patche 1.05,ale jisty si nejsem.
      • Veskoslav
        V truhle mám tu helmu například ještě 3 krát a to moje dvakrát....
        • Fakt nevim jak to děláš, mě padaj samý crapy, ať už z elitek, champů, nebo hlavních bosů (tam snad nepadá nic)..
          • Veskoslav
            No na svém levelu mám 197% na magic find:) Ale je pravda, že třeba za poslední měsíc mi nepadlo absolutně nic. Ani legendárka, ani setovka. Ani věci na hell ring. Nic.
    • Nevěřim, že máš po 100 hodinách 4x zunimasu v setu. To je šance asi jako vyhrát v loterii..
    • Tak to ti gratuluju, ja za 5x tolik casu nevyfarmil nic co by se tvojim vecem ani vzdalene blizilo.
      • Veskoslav
        No pak chápu nadávky na Loot. To máš pravdu, to bych byl taky nasraný.
  • Ja by som im to vyriesil jednoducho dat moznost farmit bosov ako v d2 kde skoro vzdy padol unikat/set. Nevravim ze ste za hodinu nafarmili cely set ale aspon to cvoleka motivovalo a nebralo mu to chut z hrania ked mu nieco padlo tuna farmim cely akt a padne prd alebo ked mam luck daky shi* co aspon mozem predat...
    • Veskoslav
      Tak to zase není pravda. D2 jsme hráli a z Bosse mnohdy padali takové sračky, že sice to mělo napsané ELITE, ale mohlo to klidně mít napsané "Pat a Mat" a efekt by byl stejný. Je fakt zvláštní, jak lidé zapomínají, jak se farmilo v Diablu a že to nebyla vůbec žádná sranda na pár desítek hodin, ale stovek...
      • me je uplne jedno jaky byl dorp v nejakym Diablo 1 to je X let stara hra driv hry taky nemely mapu a kreslili sme si ji na ctvereckovany papir (jeste ze ta doba je uz za nama!) bavime se tu o D3 a ja to chci hrat a uzit si to aniz bych u toho musel stravit MINIMALNE 1000 hodin! Jako projit 4x celou hru od zacatku do konce a nemit ani jednu legendarni vec OMG hro pro pacienty
        • Veskoslav
          No jo, to nesmíš 4krát projet na normal:):-D A mimoto první Legendárka mi v Diablo II padla po cca 10 hodinách, Diablo III hned v prvním aktu při zabití Skeleton kinga. Neříkám, že systém je dokonalý, ale kdyby každému cokoliv padlo hned, tak to sotva budou moci být věci s názvem legendární atd. A mimoto 4krát projetí hrou nezaručí, že něco najde, když nemáš na to předměty zvyšující magic find:)
      • Drop tam bol urcite lepsi si pamatam ked som farmil mephista a balla tak som po tyzdni nieco nazbieral tuna mozem tyzden farmit akt a nazbieram bordel
        • Veskoslav
          No jo, ale kolikrát jsi ho za ten týden zabil?:) Tak 200krát? *1*
          • 200x je klidne mozny, ale na mefa to trvalo tak 40 sekund, kdyz se ti dobre vygenerovala mapa.
            Navic ten skvelej pocit, kdyz ti po ladder resetu padlo z mefa uniq shako a soj z andy.
          • Anarcha
            Ale byla tam šance a to mnohem větší než v D3 , že ti padne něco pužitelnýho v D3 při řekněme normálním hraní tzv. neberu v potzz farmáře co u toho seděj nonstop ti za měsíc spadne možná tak jedna až dvě použitelný věci.
            • core: To je všechno moc hezký, že to tak hraješ, ale tím jen potvrzuješ, že AH té hře škodí...
            • Anarcha
              Tak samozřejmě pokud ti stačí chodit MP3 a takhle ti to vyhovuje , proč ne já chtěl chodit MP10 a to bych se asi ufarmil kdybych to měl skládat jenom z dropu.
            • Ja mam za 300 hodin na hc hrani bez aukce paradne vybaveny 2 charaktery a davam inferno mp1-3. V D2 byl lepsi loot, ale i v D3 je v pohode. Staci nenakupovat na aukci... Hlavne at mi nikdo netvrdi, ze to tak nejde. Ja to tak hraju a nejsem sam.
  • k čemu novej loot system když si budu stejne moct koupit lepší predmety na aukci? kterej blb bude farmit stovky hodin item ketry je za par šupu na aukci. tohle totalne zabiji atmosferu. i když tu atmosferu dokonale pohrbili uz infantilni grafikou, pribehem a videami
    • Ja bych vsem doporucil, at zkusi zahrat novou postavu bez nakupovani na aukci. Je to fakt zabavny. Pred rokem sem to takhle nehral, tehdy to mozna neslo. Ale ta hra se dost vyviji a dneska je to uplne v pohode.
    • Ja to tak treba hraju pac je to 100x zabavnejsi nez nakupovat na aukci. Diablo bylo dycky o stovkach a tisicich hodin farmeni. Stejne tak i D3 muze byt.
      • a mas z toho radost ze farmis 100 hodin predmet ktery muzes rychle a levne nakoupit? jak rikam pro mne to pohrbilo tu atmosferu. drive se farmilo proto ze nebyla aukce a jinak si ty predmety nemohl ziskat
        • Kdyz mi dropne neco dobryho, co me zas o neco posili, tak mam nejvetsi radost na svete :)) Proto prece diablo hraju uz od jednicky. Rychle a levne sis to mohl koupit i v Diablu 2 akorat mimo hru.
          • rozdil je v tom že v prvem pripade hráš podle pravidel hry a v druhem pripade podvadis
            • jestli neni podvod nakupovani u farmaru podle blizzardu to me nezajima, pro mne to podvod je. nejspis to rekli jen proto aby to nemuseli resit. a jediny duvod proč chteli aukci do d3 bylo aby na tom mohli ryžovat.
              tahle diskuze nikam nevede uz nebudu odpovidat
            • Blizzard to jako podvod nebral. To je hlavni. Prave proto se nedivim, ze v D3 chtel mit tu aukci pod svou kontrolou. Ze to hre v nekterych vecech uskodilo je zas jina vec...
  • normalni lidi hraji path of exile
    • Path of Exile má výbornej system skillů (active i passive) a itemů, ale hodně pokulhává samotná hratelnost. Dal sem tomu hodně času, ale nakonec už mě nebavilo kosit ty zlobry (i přesto že sem měl pořád chuť ladit si build). Jak řekl jeden muj kamarád - chce to počkat si na PoE 2. Tam do toho někdo naleje prachy a může to bejt pecka.
    • zkusil jsem, venoval sem poe deset hodin a mel sem z toho takovy vosypky, ze jsem to zase smazal - velice rad se totiz v hack and slash hrach citim, ze jaksi nepratele opravdu drtim svym kladivem/smazim svymi blesky/prospikovavam svymi sipy - a ne ze mavam do vzduchu mokrym hadrem, coz je presne pocit, ktery jsem mel z enginu a combat systemu v poe. Ja s dovolenim zustanu u Diabla, ale kazdemu, co jeho jest =).
      • ja poe nehrál, jen koukal na videa na youtube. Tak nevím jaký to má feeling z boju. ale vypadalo to dobre, animace hezky a fyzika tam byla taky
        • vonTossis
          tudíž nejsi normální?
      • asi tak, někomu holt ke štěstí stačí hrát Excelovskou tabulku a někdo k tomu potřebuje i tu hru :)
  • Jak ohlasili datadisk, tak se ted pocet lidi hrajici D3 zdvojnasobil *8* Nekteri asi zacali levelovat paragony. I na aukci rostou ceny.
    • Ja nasypal asi 200 mega do monka, abych si nafarmil paragony pred expanzi a zjistil sem, ze me kardinalne nebavi... nejlepsi kauf ever =D.
      • Mne ten monk taky nejak nebavi. Pokud melee char, tak barb!
        Nebo zkus nakej zabavnejsi build mozna...
        • Tak ja jel standartni cookie cutter zejo, nevim... barbara mam prave na p100 zejo, tak sem si rikal, ze vyexpim neco dalsiho... a ted je mi lito tech 200 mega =)).
          • to je dalsi problem diabla, imo jsou ty povolani nezajimave krome barba, to je klasika
            • wizard je zabavnej hrat, mel sem si misto monka obliknout jeho... ale zas meh, fakt se mi nechce ho expit na 60ku >.<
    • 2*0 = ? *5*
      • Predtim to byl milion hracu denne. Zbytek uz zvladnes *3*
      • =ty?
        • Ne, ja nejsem butthurt protoze D3 je p2w odpad. *3*
    • Musim se priznat, taky jsem to hned zapnul, odehral 15 min a zase vypnul, protoze jsem si uvedomil, ze se do 1 roku stejne nic nezmeni.
  • vonTossis
    Mám rád Blizzard a i Diablo 3 jsem si nějakou dobu užil. Ale přijde mi, že zrovna Blizzard, který velmi dá na to, aby jeho hry byly odladěné, by si určitě během vývoje uvědomil, jak asi ta hra bude fungovat, jaký navrhli lootovací systém atd. Takže mi spíš teď přijde, že se snaří uhasit ten obrovský požár, kdy obrovská část hráču i bývalých hráčů kříčí, že tohle není dobře. Je to fajn, ale vidím v tom prostě kalkul.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit