Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jéé oni na to prisli az ted co je diablo dva roky venku, ja a ostatni to tvrdili jeste nez to vyslo *7*
    • kostejnesmrtelny
      Tebe nikdo neposlouchá. Jsi si ještě nevšim? *6*
      • Ja ho sice jenom ctu ale o moc vic lidi poslouchat taky nebude.
  • Xcomik
    Jo a mohli by to rovnou vydat ten pomyslný Diablo Manager jako Akciovku a prodávat akcie na doručitele :-) Jako faktem je že když lidi hru zapánaj hlavně kůli aukci tak to asi nějaký problém bude a styl jakým ho chtějí řešit mi přijde celkem zajímaví to bude asi hodně lidí plakat co si z aukce udělalo div né živnost
  • Jeden z problemu aukce v d3 vidim to, ze to neni aukce, ale spis obchod. Prvni vec co bych udelal, by bylo zruseni moznosti rovnou odkoupit dany predmet za pevne stanovenou cenu. (krome gemu a surovin)

Kazdy item - vyvolavaci cena a 3 dny do konce. Odpadlo by snipovani aukce, kdy kazdy sedi a refresuje a ceka, kdy tam nekdo hodi item za vyhodnou cenu.
  • Jack1947
    Opet, treba podotknout ze tohle mne trapit nemusi. Diablo III. jsem nehral, ani neminim. *4*
  • Vždycky jsem říkal, že Diablo 3 je sra*ka. Teším se až uvidím švihlý drony bránit datadisk.
  • Trošku nechápu trend téhle doby, kdy musí pořád někdo za někoho rozhodovat co by měl dělat a nedělat. Když někoho baví víc sedět v aukci než hrát tak ho nechte, prostě žij a nech žít. Já třeba občas využiju aukci k nákupu nějaký věci, ale mnohem radši kosím potvory. Loot mi přijde teda úplně stejně random jako v kterýmkoli jiným Diablu, občas něco padne a občas ne. V tom je to kouzlo, že mi naprosto super legendárka padne z obyčejnýho moba a z bosse padne pár ekrementů a někdy zase obráceně. Chodit bossruny mi teda příde jako dost ubohá zábava, kill bosse restart kill bosse restart, to už je snad opravdu lepší sedět a čumět do tý aukce =)
  • Trošku nechápu trend téhle doby, kdy musí pořád někdo za někoho rozhodovat co by měl dělat a nedělat. Když někoho baví víc sedět v aukci než hrát tak ho nechte, prostě žij a nech žít. Já třeba občas využiju aukci k nákupu nějaký věci, ale mnohem radši kosím potvory. Loot mi přijde teda úplně stejně random jako v kterýmkoli jiným Diablu, občas něco padne a občas ne. V tom je to kouzlo, že mi naprosto super legendárka padne z obyčejnýho moba a z bosse padne pár ekrementů a někdy zase obráceně. Chodit bossruny mi teda příde jako dost ubohá zábava, kill bosse restart kill bosse restart, to už je snad opravdu lepší sedět a čumět do tý aukce =)
    • Oni ti budou tvrdit, ze bez aukce se to neda hrat a jsou k tomu nuceni. Komici *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit