Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Konecne mi vratili milovaneho paladina...vlastne crusadera *14* *14*
  • Kdyz zrusis aukci, tak lidi budou obchodovat jinak. Jen min pohodlne...
  • Za 250 hodin davam mp2 na hc. Bez aukce. Takze se mýlíš!
  • A lidi budou obchodovat v chatu a v roomech pro 4 lidi. Super reseni :D
  • Ja to taky hraju bez aukce a padaj mi super veci. UZ sem nasel i nekolik itemu za stamiliony. Na sc ma 400hodin, na hc 300 hodin. Neni problem farmit inferno bez pouzivani aukce...
  • Ja mam za 300 hodin na hc hrani bez aukce paradne vybaveny 2 charaktery a davam inferno mp1-3. V D2 byl lepsi loot, ale i v D3 je v pohode. Staci nenakupovat na aukci... Hlavne at mi nikdo netvrdi, ze to tak nejde. Ja to tak hraju a nejsem sam.
  • Tak o tomhle byl kazdej dil serie Diablo. Zabit milion minionu a pak jit na dalsi milion. Cos cekal...?
  • Oni ti budou tvrdit, ze bez aukce se to neda hrat a jsou k tomu nuceni. Komici *1*
  • V D3 mas celkem slozitej craft system. Muzes si vyrobit i hodne dobry veci (pridal je nejakej pozdejsi patch). Proto tam neni horadric cube, proste ten craft uz funguje jinak.
  • AUkce je nepovinna, pouzivat ji nemusis *3*
  • Já ji dám spíš tobě. Opravdu se dá postava formovat především předměty, skilly se nedělí na špatné nebo dobré. Skilly jsou všechny funkční. Zlepšit se dá postava jen předměty. Abys dostal opravdu dobrej předmět, tak musíš procházet hodně dlouho a co se stane? Ten předmět ani nepadne na tvou postavu. Generující prostředí - nic se negeneruje, občas se objeví jiný dungeon, vedlejší quest, ale je jich tak málo, že znáte už všechny nazpaměť. Jinak je všechno na svém stálém místě. Tak za co by si měl dávat facku?
  • prisli na to uz davno, ale jaksi datadisk se pres noc neudela...
  • Dej si facku..
  • Nevím, ale ta hra před vydáním prodělal dost zásadních změn (např. systém léčení apod).

Bylo v tom dost vidět, že si uvědomily, že hráči nechtějí aby jim tu hru maximálně zjednodušovali (což stejně udělali, když si ani nemůžu sám přidělovat atributy, což je prakticky popření samotného RPG principu)
  • Jeee blizzard sa prebral, konecne. Nehral som sice uz D3 asi pol roka ale co sa divia, koho to ma bavit ? Mam tam niekolko postav, vsetky okolo skoro na 60 a na hell ale fakt ma nebavi hrat 20-40h + na to aby mi potom padol nejaky jeden zaujimavy item a tony hnoja k tomu. Totalne ps*any skill tree, respektive uz neexistujuci tak co maju ludia robit ked vlastne neni ani moznost svoju postavu nejak vyformovat, iba pomocou itemou ? A aj samotne prostredia, priznam sa nebavi ma dookla behat prakticky po tych istych mapach, ze sa to da uz pomali hrat aj z pameti. Stare dobre Diablo 1. Ked tvrdia ze D3 ma tiez random generovane prostredia tak to je urazka prave D1.
  • Ja ho sice jenom ctu ale o moc vic lidi poslouchat taky nebude.
  • matt
    Obávám se ale, že výsledkem by byl opětovný AH hunting za cílem zjistit, co se komu povedlo vyčarovat za předměty a jejich případná koupě. Myslím, že řešení, kdy se enchantingem stane předmět account-bound je lepší. V Blizzard mám víru a vím, že i když to třeba neudělají tipťop, tak to bude obrovská změna k lepšímu a případné nedostatky zjištěné z odezvy hráčů budou ladit patchema, jako tomu bylo ostatně do teď..
  • skús po prihlásení napísať niečo do general chatu...je to dosť nezmyselné, ale mne to pomohlo a prestalo to padať po pár minútach
  • Veskoslav
    No na svém levelu mám 197% na magic find:) Ale je pravda, že třeba za poslední měsíc mi nepadlo absolutně nic. Ani legendárka, ani setovka. Ani věci na hell ring. Nic.
  • kostejnesmrtelny
    Tebe nikdo neposlouchá. Jsi si ještě nevšim? *6*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit