Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • =ty?
  • 2*0 = ? *5*
  • kdyby tam aukce nebyla tak by loot byl "normalni" ted ji pouzivat MUSIS a nebo se smirit s tim ze solidni 1 vec ti padne za 1000h hrani a nez vybavis hrdinu 5 zivotu utece proste hra pro nolifery
  • mozno znovu D3 skusim a dam mu druhu sancu, aj ked stale mi chyba ta nahodnost a vecsia zameranost na dungeony. To mi ostatne vadilo dost aj u D2 a nechapem preco sa toho po D1 vzdali. Najviac ma asi sr*lo v D2 a vlastne aj v D3 ma to stve, nahanat priseru po otvorenej planine ako d*bil. A aj cekovo ta temna atmosfera mi lepsie sadla prave k tomu dungenovskemu stylu D1.
  • Musim se priznat, taky jsem to hned zapnul, odehral 15 min a zase vypnul, protoze jsem si uvedomil, ze se do 1 roku stejne nic nezmeni.
  • Anarcha
    Tak samozřejmě pokud ti stačí chodit MP3 a takhle ti to vyhovuje , proč ne já chtěl chodit MP10 a to bych se asi ufarmil kdybych to měl skládat jenom z dropu.
  • jestli neni podvod nakupovani u farmaru podle blizzardu to me nezajima, pro mne to podvod je. nejspis to rekli jen proto aby to nemuseli resit. a jediny duvod proč chteli aukci do d3 bylo aby na tom mohli ryžovat.
    tahle diskuze nikam nevede uz nebudu odpovidat
  • Blizzard to jako podvod nebral. To je hlavni. Prave proto se nedivim, ze v D3 chtel mit tu aukci pod svou kontrolou. Ze to hre v nekterych vecech uskodilo je zas jina vec...
  • rozdil je v tom že v prvem pripade hráš podle pravidel hry a v druhem pripade podvadis
  • Ta pravá hra podle mě stejně začíná až na inferno (nejlíp hardcore muheh) . Chápu, že některým lidem tohle nevoní, ale v D2 to bylo stejně tak...
    *7*
  • Legendarky se menily. I pravdepodobnost dropu se zvysovala. Navic jdou celkem lehce vyrobit hodne silny veci. Plus hra je lehci nez pred rokem...
  • Tak jesi ti muzu radit, zacni farmit na inferno. Zkus hrat act1 ve 4 lidech na mp1 a dobry veci ti budou padat. *4*
  • na hell som dohral. Inferno som rozohral ale tam som aj zatial skoncil. Nejak som stratil motivaciu prave pre tie veci ktore som napisal. Stale to iste prostredie, nic sa moc negeneruje, veci teda nepadali nejak lepsie. Je ale fakt ze to bolo uz davnejsie, je mozne ze postupne patchy zlepsili drop to netusim. V zasade ale nemam chut sa uklikat k smrti prakticky s nulovym pocitom ze mozem nieco ovplivnit. Potom sa nemoze Blizzard divit ze vecsina ludi ide radsej na aukciu a tam si veci naupia. Nehovoriac ze je kopec drobnosti, prave ohladom in game ekonomiky, ktore su totalne na hlavu. Asi najviac ma stvalo zvysovanie straty penazi za umrtie.
  • Jak ohlasili datadisk, tak se ted pocet lidi hrajici D3 zdvojnasobil *8* Nekteri asi zacali levelovat paragony. I na aukci rostou ceny.
  • Ja bych vsem doporucil, at zkusi zahrat novou postavu bez nakupovani na aukci. Je to fakt zabavny. Pred rokem sem to takhle nehral, tehdy to mozna neslo. Ale ta hra se dost vyviji a dneska je to uplne v pohode.
  • Kdyz mi dropne neco dobryho, co me zas o neco posili, tak mam nejvetsi radost na svete :)) Proto prece diablo hraju uz od jednicky. Rychle a levne sis to mohl koupit i v Diablu 2 akorat mimo hru.
  • a mas z toho radost ze farmis 100 hodin predmet ktery muzes rychle a levne nakoupit? jak rikam pro mne to pohrbilo tu atmosferu. drive se farmilo proto ze nebyla aukce a jinak si ty predmety nemohl ziskat
  • Ja to tak treba hraju pac je to 100x zabavnejsi nez nakupovat na aukci. Diablo bylo dycky o stovkach a tisicich hodin farmeni. Stejne tak i D3 muze byt.
  • "vsetky okolo skoro na 60 a na hell" WTF ?! Zacni hrat inferno a itemy ti budou padat nadherny. A jesi na inferno nemas, tak to radsi zabal. Bez urazky.
  • k čemu novej loot system když si budu stejne moct koupit lepší predmety na aukci? kterej blb bude farmit stovky hodin item ketry je za par šupu na aukci. tohle totalne zabiji atmosferu. i když tu atmosferu dokonale pohrbili uz infantilni grafikou, pribehem a videami

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit