Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak ja jel standartni cookie cutter zejo, nevim... barbara mam prave na p100 zejo, tak sem si rikal, ze vyexpim neco dalsiho... a ted je mi lito tech 200 mega =)).
  • ja poe nehrál, jen koukal na videa na youtube. Tak nevím jaký to má feeling z boju. ale vypadalo to dobre, animace hezky a fyzika tam byla taky
  • Mne ten monk taky nejak nebavi. Pokud melee char, tak barb!
    Nebo zkus nakej zabavnejsi build mozna...
  • vonTossis
    Mám rád Blizzard a i Diablo 3 jsem si nějakou dobu užil. Ale přijde mi, že zrovna Blizzard, který velmi dá na to, aby jeho hry byly odladěné, by si určitě během vývoje uvědomil, jak asi ta hra bude fungovat, jaký navrhli lootovací systém atd. Takže mi spíš teď přijde, že se snaří uhasit ten obrovský požár, kdy obrovská část hráču i bývalých hráčů kříčí, že tohle není dobře. Je to fajn, ale vidím v tom prostě kalkul.
  • Ja nasypal asi 200 mega do monka, abych si nafarmil paragony pred expanzi a zjistil sem, ze me kardinalne nebavi... nejlepsi kauf ever =D.
  • hamrdér je lepsi =D
  • Hra je taky nepovinna ... hrat ji nemusis ...
  • Nekterym = 99%? Vazne nevim co je zabavnyho na tom jit po 158 stejnej dung kde stojej stejny mobove za stejnym rohem ... a pritom doufat, ze az to pudes pod 1547 ... ze ti padne item +1 lepsi nez mas ... ale pro jinou postavu nez potrebujes.
  • snad se tomu bude řikat jinak, hemrdyn je hrozný slovo :D
  • asi tak, někomu holt ke štěstí stačí hrát Excelovskou tabulku a někdo k tomu potřebuje i tu hru :)
  • taky doufam, ze pujde postavit hammerdin... teda vlaste hammrader =)).
  • zkusil jsem, venoval sem poe deset hodin a mel sem z toho takovy vosypky, ze jsem to zase smazal - velice rad se totiz v hack and slash hrach citim, ze jaksi nepratele opravdu drtim svym kladivem/smazim svymi blesky/prospikovavam svymi sipy - a ne ze mavam do vzduchu mokrym hadrem, coz je presne pocit, ktery jsem mel z enginu a combat systemu v poe. Ja s dovolenim zustanu u Diabla, ale kazdemu, co jeho jest =).
  • kdyby to bylo jedna ku deseti ve prospech aukce, este by to slo hele, ale ja kdyz budu sedet deset hodin u aukce, tak vydelam bez problemu pul miliardy - a to farmenim mas tak na 2000 hodin =))
  • No na self-found je ten WD docela v pohode, ale z pohledu uzivatele AH docela ultra des =)). Nicmene chapu, self-found je zabava, taky premejslim, ze rozjedu takovou postavu =).
  • Já taky farmim inferno bez používání aukce. A 1000h fakt nahráno nemám. Zas takovej blázen nejsem. Tak tady nepiš nepravdy prosím.
    *1*
  • Pises nesmysly sorry. Ja sem za 200 hodin hrani hc nafarmil plno super veci. Hraju inferno uplne v pohode. Teda jesi jsou pro tebe veci v hodnote stamilionu "solidni". Ani jednu vec na sobe nemam z aukce...
  • Predtim to byl milion hracu denne. Zbytek uz zvladnes *3*
  • normalni lidi hraji path of exile
  • Teda... Na jazyk se mi dere věta "A co jako čekali?". S tím mizerným drop ratem, kde mně osobně padl první legendary předmět po celých cca 130 hodinách hry s jednou postavou až v prvním aktu Inferna, se není čemu divit, že spousta hráčů raději utratí pár eur než aby donekonečna grindovali jeden akt v napůl naivní a napůl zoufalé snaze o nějaký alespoň trochu ucházející drop. *7*

Změny v RoS docela vítám a jsem na ně zvědav, ale do té doby D3 moc času věnovat nebudu.
  • Ne, ja nejsem butthurt protoze D3 je p2w odpad. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit