Přejít na výpis diskuzí
Nový trailer Assassin's Creed Unity představuje překvapivého spojence
30.7.2014 | Aleš Smutný
69 příspěvků
-
vykradený Faithless.. ale whatever *1*
-
Ta holka je asi ráda, mohla zemřít celkem rychlou smrtí na gilotině, ale místo toho ji roztřílej na kusy. Thanks, asshole!
-
popík..
-
Popíkem??? Ty vole to si fakt děláš prd*l, to je Woodkid http://www.youtube.com/watch?v=vSkb0kDacjs Taková skvělá hudba a prej popík, se pose*ru. Poslechni Justínu a poznáš popík...
-
Po AC 3,4 je to nádhera
-
Taky mi to přišlo slabší, ale pamatuju jak použili Iron od Woodkida u AC: Revelations render traileru a ten byl velmi povedený.. díky tomu jsem se dostal vlastně k jeho hudbě.. u Dying Light byl Run Boy Run, tež dobře zasazen
-
Trochu mi to připomíná trailer na AC1. Běží přes celé město, prodírá se davem, zabije pár vojáků a nakonec hodí epický skok na templáře, který zrovna vytahuje zbraň. Fakt, naprostý AC1.
-
1. chod na yotube.com
2. zadaj nazov hry
3. nastav filter na dnesne videa (resp. na cas kedy bol uverejneny clanok na tomto webe)
4. win ! -
Už minulý trailer mi ten xicht hlavního asasína někoho připomínal, jo, je to Green :)
http://www.csfd.cz/tvurce/34674-logan-marshall-green/galerie/filtr-290958-prometheus/?type=film-1 -
ale vypadá to že na něj útočí dva vojáci současně, to ve hře určitě nebude
-
Možná pěkné zpracované po grafické stránce, ale je to hrozně nanicovatý :) Gaypavoukomasovejvrahhrdina skáče po střechách s ultradrsným výrazem a důstojník ani nestačí tasit i když na to měl asi pět minut..
-
Tak to je řádná pitchovina a provedení tragický. Takhle prznit Woodkida, templáře na ně.
-
Trailer parádní. Sice to s nějakým "asásinským" postupem nemá moc společného, aneb hrrr čelem na nepřítele, prosekat se zástupem jeho poskoků a pak se nechat obklíčit, ale na AC Unity jsem zvědav spíš kvůli prostředí a době, kdy se odehrává, než kvůli příběhu.
-
chrome
-
Zaregistruj se a budeš moct.
-
Tak to je klasický love story. Se do sebe zamilujou, on ju pichne, budou mít fagany a za ty se bude hrát v dalších dílech.
-
Nepochybně. Už to vidím, jak se tady propojí zas nějaká linie. Kapucář zbouchne templářku a bude z toho existenční faux pas, letitý práce na kodexu obou řádu v hnoju. Po zbytek století po nich půjdou obě frakce a snad se jim nevyhne nějakej ten úspěšnej atentát. Z malýho hybrida, vychovanýho regenátem jedné, či druhé strany, vyroste zarputilej anti-templářskej-anti-assassin, který si založí vlastní řád s cílem ukončit obě strany jednou provždy, protože nedopřáli jeho rodičům. Ještě to zapasovat do moderní linie kolegy Desmonda a je vystaraná zápletka na další díl. Pohoda.
-
Je jedno co to je, Woodkid má některý písničky naprosto boží, originální a neotřelý (já považuju za nej asi Run, boy, run) :) Goldent Age do tohoto traileru taky dost padne
-
Hlavně aby jí párkrát stihnul nabrat na kolík... pak ať si s ním dělá, co chce :D
-
Já používám Operu Next a celou dobu pohoda... v čem ti to blbne?