Přejít na výpis diskuzí
Nový trailer Assassin's Creed Unity představuje překvapivého spojence
30.7.2014 | Aleš Smutný
69 příspěvků
-
UBI má docela koule, podněcovat v téhle době mezi mládeží revoluční nálady *1*
-
přesně, jednoznačnej neo-folk *5*
-
Popíkem? Neříkám, že ten hudební doprovod k videu sedne, ale nazvat Woodkida popíkem, to chce vážně trochu odvahy :)
-
Sakra to tu nejdou upravovat komentáře? Tu první větu jsem omylem zkopíroval z jiné diskuze a nemůžu už jí dát pryč *9*
-
Škodice, že se tady rýsuje zase jistá černobílost. Romance dvou frakcemi odlišných person, který jsou součástí přes půl milénia trvajícího filosofickýhokonfliktu o nepochopení a honbou za mimozemšťanama a se zlým režimem za zadkem. Zaplétka taková nemastná. Dá se o tom už teď pochybovat, ale třeba bude mít scénarista koule a udělá z téhle dámy slušnou vypočítavou mrchu, která se nebude zdráhat našeho borce v kapuci, až jí poslouží, poslat na věčnost.
-
Škoda že je to masovej vrah ten assassin.
A já jsem si dřív naivně myslel že prazáklad assassina je vraždit tajně a za každou cenu. :( -
Souhlas s xGeorgeXx teď jsem natěšenej jak malý děcko *1* Super trailer který ukázal vše co by měl správný assassin mít a myslím že je každému jasné že mladá šlechtična bude pro Arna důležitá z více důvodů *2*
-
Templáře pro všechny assassíny ....
-
Ja neviem ale keď neviete spraviť media player tak tam dávajte link na youtube ... tento problém mám už vyše pol roka keď mením hlasitosť tak sa úplne stiahne a nedá sa pridať...