Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A vsim sis, ze v norsku maji papor na kazdy stodole? Aha, nemaj ... ono je neco jinyho oslavovat statni svatek a neco jinyho si vyvesovat prapor na chliv/pripadne si z nej delat trencle ... a to presne delaj amici.

V CR to neni zas tak dlouho, co na 1. maje museli vsichni dobrovolne do pruvodu a mavat praporama o 106. Takze se vubec neni co divit, ze na to nema nikdo naladu.
  • ad 0) Žádná "vesmírná fyzika" neexistuje. Fyzika je prostě fyzika, a CoD ji obecně ignoruje.
    ad 1) Bývá tam okysličovadlo.
    ad 2) Cartoon physics?
  • strilet ve vesmiru se da. nedavno to bylo na v nejakem dokumentu kde zkousely strilet ve vzduchoprazdnu .
    nejakej vzduch je primo v naboji
  • wtf == COD
  • Horeni problem neni - stejne jako raketovej motor mas okyslicovadlo. Ovsem strelba by presne stejne i na strelce pusobila - byl by to docela slusnej pohon. Proto vsechny spravny scifi pouzivaj paprskovy zbrane, ktery zadnej zpetnej raz nemaj, pripadne strely s vlastnim pohonem ...
  • Vážně se mě ten trailer snaží přesvědčit, že jestli mám rád svoji zemi, mám obětovat svoje děti....? *13*
    A pak se kdo diví americkým stereotypům..
  • No vidíš, a pak, si představ, že existují lidi, kterým je nějaká grafika u zadnice, a hru si kupují kvůli mulťáku. To je, co?
  • Hm, dobrá to sranda, to video. Mohli ale trochu víc přemýšlet o tom, jak funguje vesmírná fyzika. Když jsem viděl vojáčka střílet ve vesmíru, napadly mě 2 věci.
    1) Jak se asi vznítí kapsle s náloží ve vzduchoprázdnu? (nemá jak hořet)
    2) Ve vesmíru díky nulovému tření funguje zákon akce a reakce exemplárně. Kde je nějaký zpětný ráz? Vždyť při takové palbě musí oni střelci přece odletět do pá. Nevšiml jsem si, že by palba byla nějak kompenzována tryskami na skafandrech. :/
  • Keyz
    Tak sranda byla... *15*
  • Kosmonauti se samopalama? WTF?
  • Nech uz hra bude aka chce, tak to zas tie sv1ne dokazali, to jest trailer splnil svoj ciel a navnadil. Teraz uz len ostat silny a nekupovat, tak ako uz par dielov dozadu *1*
  • Lawliet
    To bude zase dobrej... film *1*
  • Slušně vypatlaná náborová chujovina. I want you for Uncle Sam. Jsem rád, že v tomhle nejedu. Penízky mi šetří třeba HAWKEN.
  • Whoossain
    To by už byl vrchol diletantství, kdyby po těch letech nezvládli udělat aspoň trailer...
  • Whoossain
    To jim fakt není blbý dát do tý hry stejný věci, který budou v BF4 a ještě se chlubit v traileru tím, o kolik hůř to oproti konkurenci vypadá (destrukce na letadlový lodi)? Mimochodem - u IW asi hasej kerosinem, že podle nich hasičáky po zásahu vybuchujou jako zápalnej granát. Pokud to tedy neni nějaká fikaná MacGyverovská bomba...
  • call of duty je nejlepsi hra na svete a kdo si misli že ne je uplnej čuraaaaaak
  • MrSanta
    Trailer se mi líbí. Dobré střihy i hudba, pěkně to graduje. Akorát je dobré vypnout mozek a nerozčilovat se nad superpsem *1*.
  • Hmmm:
    http://www.csfd.cz/film/247090-iron-sky/
    *1* *1* *1* *1*
  • Tak jsou země, které jsou na svoji národnost hrdí....byl jsem 17. května v Norsku - slaví tam den svobody/osvobození/samostatnosti....všude průvody všeho možného, vlajky, kroje, obleky....ale ta atmosféra....nejlepším zážitkem bylo potkat tři metalo-punkerky s železem přes celej xicht s čírama, ale v krojích a z vesela a bez nucení zpívaly státní hymnu (jo a opilé nebyly - to přišlo potom a nenechal jsem si to ujít)....tohle mi zase u nás v zapšklé ČR chybí....
  • BookerDeWitt: Tak ono se hlavně pořád neví proč vlastně náš Vesmír expanduje resp. proč se rozpínání pořád zrychluje, když podle viditelné hmoty by se mělo zpomalovat. Proto se do modelů přidává temná hmota a temná energie, o kterých ale nevíme skoro nic. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit