Přejít na výpis diskuzí
Nový trailer na Call of Duty: Ghosts začíná přestřelkou ve vesmíru
10.9.2013 | Petr Poláček
104 příspěvků
-
Dobrý večer pane Čokle, já jsem Mr. EvilCat.....očekával jsem Vás *1* *1* *1* *1*
-
zrovna jsem si říkal, že v IW snad už musí mít příděly kokainu jak Michael Bay *1*
-
Teď ještě jedna otázkam kdyby si ve vesmíru vystřelil bez opory zpětný ráz by tě poslal pryč ??
-
Misa Bayu mel mokry sen *15*
-
Střílet ve vesmíru by rozhodně šlo.
Ano, oheň přece nemůže hořet v bezkyslíkatém vakuu, ale zbraní střílet můžeš. Moderní munice obsahuje vlastní okysličovadlo, chemickou látku, která vyvolá výbuch střelného prachu, a tak palba kulkou, ať jste kdekoli ve vesmíru, je možná. ŽÁDNÝ atmosférický kyslík není potřeba.
Jediný rozdíl mezi střelbou na Zemi a ve vesmíru je tvar výsledné expanze kouře po střelbě do vakuu. Ve vesmíru, "by to bylo něco jako zvětšující se chumáč kouře od špičky sudu."
Zajímavý je, že pokud by si tak učinil, tak kulka by teoreticky letěla vakuuem na vždy, protože vesmír expanduje rychleji než daná kulka, která by tak nikdy nemohla "dohnat" jakékoliv množství hmoty. -
Hmm tak jsem si to zjišťoval a očividně máte pravdu *1* jsem se ztrapnil no :D očividně nové zbraně nevyužívají kyslík z okolního prostředí ale přím je okysličovadlo obsaženo v nábojnici.
-
By mě zajímalo, jak tenhle neskutečnej, pořád se opakující odpad jednou skončí. Střelba ve vesmíru? Really? Neskutečně zastarale vypadající, téměř bez inovací, díl co díl horší scénář a pořád se drží na špičce v prodejnosti. Některým stačí opravdu málo. Zlatý MW.
-
Ale ono ve vesmíru střílet z pušky jde,tak nevím čemu se divíte.
-
Jinak 1,57s to snad byl záběr z battlefieldu s tou padající stíhačkou z lodi ne ? :D
-
zlata reklama na europu, tohleto je hruza *11* (ta nova reklama, ne call of duty, to vypada suprove)
-
Rusové dokonce střelbu z upraveného leteckého kanónu ve vesmíru úspěšně vyzkoušeli, na stanici Saljut 3, resp. Almaz.
-
Přestřelka ve vesmíru :D :D Ty už fakt neví co dál :D a opravdu si myslí že jde puškou střílet ve vesmíru nebo dělají z hráčů blbce :D
-
Stáhne jeden na kolejích, rozdělí se po kamarádech. Flashka 16 GB za 3 stovky a není problém. *3*
-
vtipné by bylo, kdyby byl hlavní záporňák taky pes, nebo ještě lépe kočka
-
Máš 13GB a z toho jen 4 hodiny zábavy. Vyplatí se to vůbec stahovat? *7*
-
GOTY *1*
-
Jj rusáci zavolaj Lajku, ta tam pořád nekdě lítá.
-
Pes, výbuchy, drsně tvářící se ksichty v kvalitě her 5 let zpátky, výbuchy, pes...
-
A kdyby někdo přece jen chtěl argumentovat o realismu přistávání na slunko, tak vysvětlení tady - http://youtu.be/kLr21r7_2ec?t=4m33s
-
CoD se stahuje, kupuje se BF. *3*