Přejít na výpis diskuzí
Nový trailer na Call of Duty: Ghosts začíná přestřelkou ve vesmíru
10.9.2013 | Petr Poláček
104 příspěvků
-
Kdyby herní doba singlu byla min. 15h tak bych CoD bral jako plnohodnotný titul který stojí za koupi, ale 1000kč za 5 hodin hraní? nejdražší zábava co znám. Jinak trailer povedený.
-
dufam ze dalsi diel sa bude odohravat na povrchu slnka a zahrnie aj cestovanie casom...
ouyeah call of modafuking duty -
K vystřelení potřebuješ kyslík a kyslík nevznikne výstřelem náboje na bázi střelného prachu. Jednoduše se kyslík drží uvnitř náboje a díky tomu je možný zážeh. *3*
-
předpokládám že raketoplán je plný zombíků, ale komisař Rex to nakonec zachrání
-
Ehm...EVA...to je to zařízení kterým se kosmonauti pohybují ve vesmíru, taky funguje na bázi plynu. Většina trysek je ve vesmíru na bázi plynu, chceš teda tvrdit, že to nemůže fungovat? Zamysli se prosím.
Větší starosti při přestřelce ve vesmíru by my dělal zpětný ráz. -
Střílet ve vesmíru jde. Potřebný kyslík se udrží v náboji samotném. Tohle se už několikrát testovalo. Stačí se podívat třeba na odkazy viz níže:
https://www.youtube.com/watch?v=hUdkIn7C9fA
http://www.livescience.com/18588-shoot-gun-space.html -
No nejsem fyzik, ale ten plyn vznikne když se vzniti prach v naboji. Takže by to asi možný bylo ... to je jako ve vodě kde je voda všude okolo ale stejne se tam ten plyn rozptyluje. Ale nevím jestli se nepletu *5*
-
Náhodou trailer není vůbec špatný, dobrý střih a dobrá hudba.
-
Vidíš, mně to potkalo už u MW1...
-
V IW už všem muselo totálně jebnout v kebulích.
-
pes ve skafandru bude? :-)
-
Pravda. Když se v MW3 přiletělo do Hamburgu, tak první na co jsem narazil byl autobus z MW, který se tam nacházel v Afghánistánu. Pak v MW3 mise v Indii, narazil jsem na polorozpadlou budovu, která byla v multiplayerový mapě Pipeline v MW.
Ale tak co by se dělali s novejma modelama autobusů a budov, když můžou použít ty staré, že. *12* -
Nemastný, nezáživný, přepálený, přeakčněný, srandovní, sentimentálně vtírající, patriotický, duševně neobohacující, divný, obočí zvedající, nerealisticky realistický, vesmírný, graficky zázrakový, Treyarchu nohy líbajíci a filozoficky zamýšlející nesmysl - ale stejně předobjednávku neruším. Tohle prostě nejde nepodpořit. Těším se...
-
jinak http://www.youtube.com/watch?v=hUdkIn7C9fA
-
zjevna inspirace Bollywoodem :)
-
fascinujici jak v dnesnich hrach/filmech je zase novodobej agresor stary dobry rusko . Ne ze bych ho obhajoval ale treba o Cinu se nikdo ani zlehka neotre. Holt prachy sou prachy a autocenzura jede na plny obratky
-
Doteď jsem byl vůči CoD neutrální. Pár dílů jsem si užil a teda v tomhle traileru to vypadá ještě hůř než v tom oznamováku + tam jsou jak pěst na oko dodělaný efekty v postpru mimo teda cgi vsuvky rakety atd. EA s Dice to podle mě v BFku pochopili. Chtějí vyprávět ikdyž klišovitý, ale wannabe emotivní příběhy a k tomu potřebujou co nejrealističtější zpracování, aby když už ne přepálený Bayovský scény, tak ta grafika posadila člověka na zadek. Tohle je už, ale vtip snad ne? Ten kaňon, kterým projíždí ten vlak je asi největší. Ale čeho je mi nejvíc líto, že IW určitě zabijou toho psa jen to, aby hráč měl motivaci pomsty na konci. CoD 1/UO, 2, MW a s přimhouřenýma očima i zbytek MW série nebyly vysloveně špatný hry. MW mě bavilo co se týká postav hlavně, ale ty přepaly už tam byly místama šílený. To je vážně tak těžký si udělat engine? Nebo licencovat? Jak líp by to vypadalo na CryEnginu. Tam by ty jejich spektakulární scény aspoň byly fakt epický, ale tady výbuchy složený z 2D spritů, naklíčovaný jiskry a zmuchlaný textury oblečení. Začínám trochu víc fandit i tak hloupému Battlefieldu (zmáčkni E uřízni nohu), ale to aspoň vypadá k světu. Activision vidí tu svou AAA produkci jen v tom, že AAA prachy je stojí Eminem, scénárista a skladatel. Víc AAA hodnot tam už nevidím.
-
nemam vo zvyku byt vulgarny, ale toto je naj*ebnutejsi prehravac aky som kedy videl, ani len trailer nedokaze prehrat bez nejakeho problemu
-
No kurv. co to je za p.čovinu? Ve vesmíru není vzduch,nejde tam střílet na bázi plynů.
-
Snad první trailler na CoD ve fullHD...zde je vidět, že ten engine není nic revolučního, jen více polygonů...jediné plus pro mě je výpravnost té hry. Toť asi vše.