Přejít na výpis diskuzí
Nový trailer na Kingdom Come ukazuje Kumány a rekapituluje herní prvky
18.6.2015 | Adam Homola
122 příspěvků
-
co cekas od cloveka vericiho astrologii... *3*
-
Dřív než 2017 určitě ne, uložím si odkaz na tento můj příspěvek a až ohlásí odklad tak budu machřit :-)
-
Čoveče, popravdě jsem emoce zase tak krotit nemusel. Na hru se moc těším, o tom žádná, ale že bych z něj měl husí kůži? To zatím říct nemůžu. Ale mají na to ještě rok a trailerů bude víc, tak uvidíme...
-
Adam se tak moc snažil krotit emoce, aby byl objektivní, až z toho vylezl článek bez jakéhokoliv nadšení, přitom trailer je parádní. *4*
-
Podle mě spíš přelom roku 2016/2017
-
spíš co čekat, když to dělají profesionálové :)
-
Hezké, ale pořád mi tam něco chybí v celkovém dojmu z jejich světa. Nejsem schopný to identifikovat.
-
Pro mě nejočekávanější RPG tohodle desetiletí hned vedle nového Falloutu. Tohle prostě vypadá, jak splnění mého dětského snu... no nádhera!!! *14*
-
A ten Měsíc má furt blbě *7* Jinak to vypadá perfektně!
-
Tak hra se odehrává na menším území, takže to klidně může dopadnout tak, že budou sloužit jako nějaký příběhový zvrat a v určitý moment se jen proženou oblastí, něco pobijou, zničí a pak od nich zase bude klid. Prostě jejich role v příběhu není prozatím moc odhalená.
-
Mám na mysli ten úryvek v čase 1:48. Vypadá to konkrétně na nějaký sestřih z obléhání (jestli to jsou ty Rataje?). Ale jak říkám, spíše jen tak ze zajímavosti, jestli to ve hře zůstane tak se teprve dozvíme víc, ale kdyby náhodou někdo věděl o co jde.
-
"Jestli turkičtí nomádi sehrají nějakou zásadní roli v příběhu, nebo se ve hře jen tak mihnou, však trailer neprozrazuje." to uz davno prozradil Dan Vavra, jestli se nepletu, nebo v Levelu o tom bylo, ze Zikmund unesl svojeho bratra krale Vaclava a pritahl sem s Kumany a plenili celou zemi, a byla z toho obcanska valka kdy jedni stali s Vaclavem a druzi se Zmikundem. Hned v prvnim traileru bylo "king abduced by his own brother", takze je o tom myslim davno rozhodnuto. Ikdyz to mozna bude natahle az do Actu 2 a 3, ale nerekl bych.
-
Myslis tu velikou? To ma myslim byt bitva u Tannenbergu, ktera se ale odehrava nejakych X let po deji hry. Tipuji, ze to bude nejaky prolog, epilog, mozna tutorial nebo neco.
-
nj co jinýho čekat když to je na cryenginu
-
Pro zajímavost, už se nějak ví, zda ta nastíněná bitva v traileru vychází v dané oblasti z reálných podkladů nebo to bude fiktivní potyčka pro potřeby hry?
-
Prý v létě příštího roku *1* Tak to určitě.
-
Sploosh *14*
-
Hlavně se nemůžu dočkat na novou alfu, kde konečně budou mít soubojový systém, u kterého hlavně doufám, že bude už teď v pohodě funkční na gamepadu. Trailer mě přišel takovej nijakej, což ale nic nemění na faktu, že se na hru neskutečně těším...
-
Sakra tak na tohle už se nemůžu dočkat. Parádní trailer.
-
musim uznat ze to vyzera dobre...uvidime este ako sa to bude hrat ale docela sa tesim na to :)
polaci a cesi vedie ako na RPG :)