Přejít na výpis diskuzí
Nový trailer na Kingdom Come ukazuje Kumány a rekapituluje herní prvky
18.6.2015 | Adam Homola
122 příspěvků
-
Až se Dan vrátí z E3, tak tě nakopne osobně. Neboj. *1*
-
Čím větší mapa, tím víc adidas, co?! Původně to měla být jedna velká hra, jenže to museli rozdělit do tří částí. Navíc je tu pak možnost modů, který se postaraj o další porci zábavy.
-
Tak mít na hravě krabici není překážkou vžití se do postavy. *1*
Ty by si diskriminoval lidi co nosí na hlavě krabici? -
Kdyby něco měli, tak se určitě pochlubí. Aby to nedopadlo jako Mafia II - vyvíjet 6 let, několikrát odložit, naslibovat hory doly a nakonec to bude úplný průměr.
-
John: Je to vidět už v alfě
4 kilometry vzdušnou čarou můžou znamenat taky 5-6 kilometrů chůze. Každopádně i těch 40 minut mi přijde na hru dost. -
Jo ted na E3 Dan říkal, že teoreticky kdyby to byla rovná placka tak na koni z jednoho konce na druhý tak cca do 10 min a reálně s terénem, překážkama atd. tak 20 min.. To mi přijde ok
-
john: Tak i ten Zaklínač 3 navzdory všemu nakonec taky šel přejít za pár desítek minut o jízdě na koni a ni nemluvě.
-
Rozlohy ve hrách jsou matoucí, v Zaklínači jsou vedle mapy nějaký jednotky délky, když jsem se to snažil porovnat s tím kolik těch jednotek ujdu za nějaký počet kroků, vyšlo mi, že je to cca metr. Když jsem v Novigradu a looknu ten vojenský tábor úplně na druhé straně, je to necelých 4 tis. jednotek, a to je ten vetší rozměr mapy. Uhlopříčka čtverce 4x4km je cca 5.6km. Takže mapa KC:D by podle velikosti kroku měla být vetší než Velen a Novigrad dohromady. Rozloha alfy je cca 0.66% (0.1 km2) celkový mapy, když si představím, že to bude sto šedesátkrát tak velký... Mě se to teda zdá až až. Rozměry který jsou třeba u Zaklínače nebo i Skyrimu udávaný jsou braný podle nějakýho divnýho měřítka.
-
s citem pro detajl, ktery jim je tak vlastni ? A kterou hru tak citelne detajlni uz vidali ? Ze to tak vis dobre...
btw 16 km2 je fakt malo...tj z jedne strany mapy na druhou dojdes sviznou chuzi za 40 min treba...na koni uz jen kratka projizdka -
Tak zatím o té postavě nic moc nevíme (kromě toho že jim předlohu zjevně dělal Pavel Dobrovský) a že to je nějakej vidloň. Tipoval bych, že bude možná i nějaká customizace charakteru. Holt další Geralt z Rivie to nebude, s tím se musíme smířit. *15*
-
Musíš si uvědomit, že WarHorse neni Ubisoft a nemaj 9 studií, který by dělali na jedný hře. S 50 lidma je Praha naprosto nereálná, navíc s citem pro detail, jakej je WarHorse vlastní.
-
Každopádně díky za reakci. Je paráda, když autor článku komunikuje se čtenáři.
-
Úplně stejně jako když se dívá jedním okem skrze krabici (first person) :-D
-
Praha by byla záhul ale myslím, že kdyby chtěli tak to dají (viz. Assassins Creed) a byl by to aspoň pořádnej tahák, projít si středověkou Prahu 1:1 *15* s Kutnou Horou bych ale taky počítal víc, nebo Tábor či Plzeň, podle mě se děj pak přenese trochu jinam. A jo dřív byly i ty nejvýznamější města vesnice dá se říct (kromě Prahy) *15* Prostě náměstí, kolem blok domů, nějakej kostel, hradby a nazdar, to by zvládli si myslim *1*
-
Já sem nikdy nepochopil, jak se někdo někdy mohl ztotožnit s postavou, když jí poletuje jak andílek za prdelí.
-
No, holt každej to má jinak. Já během něho zapomněl na vše, i na rozehranýho Zaklínače :-) Realistický souboje (bitva!) jsou fakt lákadlo.
-
Spíš tam prezentuje to, co už my dávno víme akorát amíkům. Je to hlavně propagace hry, marketing.. nevytáhne tam najednou 100 novejch věcí *3*
-
Větší město by tam mělo být až v dalších dílech, ale nečekal bych nic ohromnýho. Praha by byla asi příliš (přece jen tam v té době žilo něco kolem 50 tisíc lidí, a pokud by to chtěli udělat stejně detailní, jako třeba ty Rataje, tak by nad tím strávili půl života), ale taková Kutná Hora by tam být mohla. I kvůli tomu, že se tam pak odehrávali důležité události v předvečer vypuknutí husitské revoluce. Ale třeba i takový prdelákov, jakým je dnes Kouřim, byla tehdy významným městem, a je blízko, takže kdoví, jestli tam nebude v závěru ona. *15*
-
Je zajímavé, jak jim všichni vidíte pod ruce a máte představu kolik toho již mají hotového a kolik je potřeba ještě udělat :) Já ty odhady mám problém dělat ve své práci v oblasti, kterou jsem ještě neprobádal, natož dělat závěry tady.. :D