Přejít na výpis diskuzí
Nový trailer, obrázky a kupa informací z Deus Ex 3
18.11.2010 | Aleš Smutný
54 příspěvků
-
Hra bude přejmenována na : Deus Ex 3 Forever
-
Grafika vypadá náhodou docela dobře
-
Na Roca už nešlo reagovat, tak to písnu po tebe. Taky mám problém se zrychlením. Někdy mi hra jede normálně a někdy se to zrychlí. Agent běhá jak srna a rozhovory se mi ukončí dřív, než to dořeknou. I v animačkách.
Neměl někdo podobný problém a neví někdo jak to vyřešit? -
super...takze ku dragon age 2, mass effect 3, dead space 2 a batman arkham city...dalsi must have.......to sa zasa pregemblim dalsim rokom....a voiete co ....vydatne si to uzijem....:D
-
Vidění skrz zdi bylo už v jedničce a u toho doskoku jde o reakci zapnutý augmentace.. to je jak vyčítat EMP granátům, že metaly blesky.
-
Říkejte si co chcete , vidění skrz zdi a pablesky po každém doskoku bych bral u Star Wars.... u Deus Ex to docela zapáchá ....
-
zkušenost s dnešní dobou..:*
-
EDIT: Nevím kde u tebe byl problém......... (původní věta zněla jako, když mluvím o sobě)
-
Obojí jsem bezproblémů hrál na svém starém PC s Win XP. Nevím kde byl problém, ale z mých zkušeností vím, že DE i UT na XP i 7čkách jdou.
-
Hra se odehrává před prvním DX a žádná z Jensenových augmentací není nano, jako v případě Dentona, takže to v nejlepším případě budou "jen" variace.
Co se filmovejch frajeřinek týče, nějak tu hru masovýmu publiku prodat musí. Tohle je kompromis, kterej navíc nemusíš využívat, když nebudeš chtít. -
Já zkoušel Deus Ex a Unreal Tournament na 2,5 roku starým notesu s Windows XP a nepochodil jsem, obě jely příliš zrychleně, na semičkách jsem je ještě nezkoušel.
-
A na to jsi přišel jak šmudlo? Eee guru? :D
-
vsaďte se, že i když to má vizuál, jak z roku 2001, tak na gtx 480 dáte na "max" v průměru směšných 35fps...
-
Máš recht, nečetl jsem to celý. Ale stejně, regenerace by tam měla být pouze ve formě augmentace, jinak vůbec..ideálně.
-
Vypadá to dobře....ale ta multiplatforma mě ale děsí...
-
precitaj si text este raz.... *6*
-
Deus Ex jsem hrál na high-end sestavě s Win 7 64bit a nebyl absolutní problém. Je to starej Unreal engine a ten se jen tak nějakýho super kompu nelekne *1* *5*
-
Naprosta pecka. Uz sem nadrzenej jak sáňky v létě. Jednicka byla genialní.
-
možná to bude zní divně, ale nemyslím si že mi to rezjde komp!hry už jsou poměrné postaršího data vydání (snad od fanatyckých hráčů nedostanu do držky!) a já jsem nedávno upgradoval!!!každopádně to můžu zkusit to je fakt!
-
Na budúci rok bude toľko peciek, že asi nevyjdem z domu :D každopádne nový Deus Ex vyzerá chrumkavo a dúfam, že sa tak aj bude hrať. Ja to tipujem na hru roka 2011 :)