Přejít na výpis diskuzí
Nový trailer, obrázky a kupa informací z Deus Ex 3
18.11.2010 | Aleš Smutný
54 příspěvků
-
Co ti brání v tom si je zahrát a doplnit si vzdělání.
-
Na tuhle hru se těším hodně, ale proč tam proboha cpou ty "efektní" slow-motion nesmysly typu proražení zdi rukou nebo elektromagnetické výbuchy po úderu do země? To je dobré možná tak do japonské arkádové mlátičky, ale ne do hry pro dospělé hráče, což DE vždy byl (nebo jsem to aspoň tak vnímal). Co velmi vítám, je spousta čtení, v prvním díle jsem takhle "prostál" desítky minut, zatímco jsem si četl. :) Co se týče augmentací, ballistic protection a regeneration doufám bude, tyhle byly moje nejoblíbenější.
-
Zcela určitě, tento díl by měl být prequel předchozích dílů.
-
trailer vypadá opravdu dobře, ale budu si to moci zahrát i já, který jsem nehrál předchozí 2 díly?????myslím po příběhové stránce!
-
Cyber paradise! Po dlouhých letech dílo, na které se neskutečně těším. Respektive těšil bych se, kdybych na to měl železo *1* Jedničku miluju, dvojku jsem zavrhnul. Tohle vypadá neskutečně... Jak napsal kolega níže: nadrženost! *12*
-
Huráááááááááááááá, supeer, peckaaa, bomba, imba a ja nevim co jeste, DE3 bude kvalitní a hrdý nastupce jednicky (po horší dvojce)!!
-
Vskutku to vypadá lépe než by člověk čekal. Jen škoda té regenerace zdraví aka CoD.
-
deus ex human revolution a batman arkham city... dva momentalni cile... plus dragon age 2, crysis 2 a spoustu dalsich her... pristi rok bude paradni *4*
-
ano, ano ano ano ano ano a jeste jednou ano ... jeste by to chtelo dalsi system shock a jsem nejvic happy... *5*
-
Ten závěr vypádá na můj vkus až moc akčně. Jedničku sem dohrál 5x a vždycky víceméně stealth stylem. Ale těším se hodně ;)
-
Vypada to dobre, jen sem zvedavej kolik odkladu tato hra stihne a jestli se v roce 2011 opravdu dockame. Mam o tom urcite pochybnosti.
-
Nadrženost *12*
-
Po fakt dlouhé době se na hru těším...
-
Moc moc moc moc moc moc pěkné. Už se těším.