Přejít na výpis diskuzí
Nový trailer z Mass Effect 3: Shepard utíká jako o život
11.12.2011 | Martin Bach
80 příspěvků
-
Jak má člověk mít po takovéhle ukázce za hry z těch reaperů nějaký respekt...
-
zdá se mi to, nebo celá ta sekvence byla jen o tom držet šipku/tlačítko pro pohyb dopředu? všechny ty útoky šly totálně mimo Sheparda, za celou dobu uhnul jen jednou a ani to nebylo potřeba ... jestli takhle bude vypadat gameplay tak asi opravdu začíná doba hraní typu "press X to win the game"
-
Tuchanka
-
Ty jsi skeptický z toho, že 3. díl bude podobný prvním dvoum dílům...?
-
Jo ME3 vypadá slibně jen doufám že PC verzi nezabijou konzolovým ovládáním v ME2 mě vysloveně štvalo že se postava na základě jednoho či dvou stisklých tlačítek SAMA rozhodovala zda chci utíkat, zalézt do krytu, nebo přelézt kryt což při snaze se stáhnout bylo často fatální. Taky bych rád viděl v ME3 možnost skrčit se ve volném prostranství jako to bylo v ME1 ve dvojce se mi kolikrát stalo ze mě zabili jen proto že můj kryt zasáhla raketa nebo biotika, což mě odhodilo a postava se automaticky zvedla v ME1 to bylo tak že jí to odhodilo, ale zůstala v podřepu, což jí často pomohlo.
-
jo myslim , že česky je ten červ Šavlozubec, ale to už všichni víte *3*
-
podle mě 100% Trasher Maw ta planeta vypadá na tu jak tam byli ty Krogani (už nevim jak se menovala) a tam tyhle potvory byly jak doma...
-
Jo no, náboje byly weird, ale hratelnost zlepšily. Jeslti jsi četl knížky (první), tak tě musely iritovat strašně moc (teoreticky jich má každý voják tisíce viz. úvodní kapitoly Mass Effect Revelation).
-
Pokud jsi je v ME1 zachránil, tak je uvidíš určitě. Však ti nechali na Illiu vzkaz :)
-
Viděl jsi videa s novým character sheetem? Bioware skončilo přesně mezi ME1 a ME2 co se týče RPG prvků. A to mi popravdě vyhovuje.
-
Arrival bylo relativně dobrý DLC, kdyby před ním nepřišel Lair of the Shadow Broker, asi bych se u něj bavil víc. Ale i tak, chudáci Batariani...
-
Co má COD společného s ME? ME1 se dá dohrát za 45 hodin, ME2 se všemi DLC za 60 (když nikam nespěcháš). Můžeš hrát víckrát, měnit si zážitek podle nálady (good vs. evil)... a ME2 nemusíš ani přežít.
-
Mise budou koridor jako v ME1 i v ME2, skripty byly taky jak v ME1 tak v ME2, takže být tebou očekávám přesně to, co jsi už (možná) hrál 2x, jenom značně vylepšené. Rozhodně bych nečekal open universe.
-
Na 99 procent Trasher Maw a myslím, že vypadá tak akorát.
-
neviděl bych to tak černě.. jak už napsal *****, Unreal 3 se už moc nevylepšuje a je dobře optimalizovaný na všech platformách, takže hry vypadají dobře a nejsou na svůj vzhled náročné... pokud jela v pohodě dvojka, pojede i tohle...
-
Co třeba závěr Mass Effect 2???
-
mohli vzit shepardovu DNA a postavit z neho reapera a on by pak vsem ostatnim reaperum natrhl pr..el ;]
-
Pěkné, přikláním se k názoru, že se jedná o Tresher Maw, i když asi krapet přerostlého *1*
-
Mě to přijde dost podobný jako dvojka...
-
Musim začít šetřit na novou grafiku...