Přejít na výpis diskuzí
Nový trailer z Mass Effect 3: Shepard utíká jako o život
11.12.2011 | Martin Bach
80 příspěvků
-
taky mam ten pocit
-
já vám nevím, čím víc toho z ME3 vidím, tím víc jsem skeptický.. bojím se hlavně velké koridorovostia hodně skriptů.. ale stále doufám *4*
-
Love it! Už aby to tu bylo.
-
Tak každej preferuje něco jinýho...s těma snajpama je to fakt...mě to žíli nikdy netrhalo protože sem hrál za vanguardy, sentinely a ti uměj jen s pistolkama...klasickýho soldiera nikdy...
-
Ale to je prave to, ono tam neni co delat! Bez, schovej se, vystrel, schovej se, zacni jak d e b i l pobihat kolem, protoze ti dosly naboje, schovej se, strilej, schovej se bez a tak porad dokola. A bychom nahodou nemuseli premyslet, tak v okamziku, kdy maji nabehnout nepratele se najednou vsude objevi veci, za ktere se lze schovat. Mne naopak otevrena krajina vyhovovala, protoze se tam daly vyuzit sniperky. Tady strilis sniperkou na stejnou vzdalenost, co zvladne utocna puska :(
-
Jo tak dobře...tak takhle to je...máte pravdcu .)
-
Jen aby to bylo fakt uzavření série a nečekal nás pak nášup "super-ultra DLC" který vypráví válku galaxie proti Reaperům...to by bylo docela smutný...stačilo mi to poslední DLC které přímo navazuje na trojku...tomu řikám ultra ku*várna
-
chapadla myslíš jako tyhle http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=jMLoVBM8s1I#t=41s ?ty mě přijdou jako návnada, pak se hned objeví "červ"
-
COD mě nikdy nebavilo. A COD od Biowhore na tom nic nezmění.
-
Já teda Zaklínače 2 nehrál...ale těžko můžeš udělat otevřený svět když lítáš z planety na planetu...a navštívíš jich bezpočet...doba sice postoupila ale to co aplikuje ME je vlastně to co bylo v KotOR...někam přilétneš a máš tam defakto volnou lokaci...když jdeš dělat quest tak tě to prdne do koridoru...za otevřený světe v rámci ME bych byl taky rád ale, že by mi stav co byl ve dvojce nějak moc vadil se říci nedá...
-
Ta obluda, co ses jí z Gruntem v ME2 musel bránit, to byly jen chapadla? Ty přece vystrkovala jen na začátku, ale pak vždycky vystrčila tu svou hnusnou tlamu a střílela po tobě nějakou kyselinu. Kdo ví, co je tohle za druh Thresher Maw... Třeba nějaká matrona, nebo potvora stará x-stovek tisíců let. *4*
-
Jako nezaškodilo by mít trochu více prostoru - osobně bych preferoval cestu, kterou se vydal The Witcher 2, sice to byl taky koridor, ale nebylo to tak do očí bijící. Otevřený svět je samozřejmě optimum, jenže se v něm nedá moc skriptovat, a jakmile se musí vývojáři spolehnout na AI, tak je to většinu spíš k pláči než k smíchu.
-
z jednoho fóra: "There was a CDN story, back when they were doing that about giant Thresher Maws, I assume that's one of them. Because yeah no maw we faced was ever that big." nečetl jsem všechny knížky ani komixy takže nevím jestli má pravdu
-
Tak možný je všechno...jen by to znamenalo, že se asi zmenšil...za předpokladu, že dřív vykukovali jen chapadla a teĎ je z něj červ .))
-
Tresher Maw je to téměř na 100%, ale nasteroidovanou Rachni bych taky chtěl vidět! *4*
-
Nepotřebuju se nad sebou zamýšlet...to spíš udělej ty...
-
u téhle hry je jasný že chcou sklidit uspěch tak jako za předchozí díly.....tohle bude skvlé uzavření celé serie a věřím že to bude mít maximum skore...
-
zamysli se nad sebou. To už Wolfenstein měl variabilnější levely. A kdo ví, možná i zábavnější.
-
Já si myslím že je to spíše nějaká nasteroidovaná Rachní.
-
Možná je to můj subjektivní pocit ale radši vemu koridor kde je co dělat než otevřenou krajinu na planetě kde jediná akce co můžeš udělat je přejet nějakýho vesmírnýho koně...a nebo se jim nechat okrást...což bylo sice úsměvný ale to bylo tak všechno...mě tadleta otevřená krajina spíš otravovala...když si chtěl udělat postraní quest většinou to znamenalo: 6 minutová cesta Makem na místo, pak dvě minuty střílet, quest hotov...zpět na Normandii