Přejít na výpis diskuzí
Nový trailer z Mass Effect 3: Shepard utíká jako o život
11.12.2011 | Martin Bach
80 příspěvků
-
Jasne, ze byly, ale zaroven byly doplnene otevrenou krajinou na planetach. Ve dvojce je totalne koridorove vsechno. No a o citadele bych ve spojeni s dvojkou radeji nemluvil...
-
Jasne, aby z toho byla vic cool strilecka. Navsteva planety, kde lod ztroskotala pred deseti lety, ale ze vsech tam vypadavaji naboje uz je jen k smichu (nebo k placi). No nastesti existuji MODy, co z toho delaji, podle mne, logicky hybrid. Strilis o 106, spotrebovavas naboje. Nestrilis, samo se to ochladi.
-
skoro všude na anglických stránkách je tento trailer označen Tresher Maw vs Reaper. ono když se změnil systém nábojů za ty dva roky co byl Shepard pryč tak se mohl posunout i Tresher Maw na "další level" :)
-
Ono to ale bylo v ME2 vysvětlené, proč tam najednou máš "náboje".
-
Nadupané
-
"tady" jako že ve dvojce
-
No...o tom se dá polemizovat...co tak vim, tak v ME 2 to nebyli náboje ale termální zásobníky...v jedničce se ti přehřívala, tady si jí timdle "chladil"...jasně, že to fungovalo jako náboje ale z pohledu logiky a návaznosti bych v tom problém neviděl...spíš je to prostě jen divný
-
Koridory to byly i v jedničce...když se jednalo o příběhový quest...cesta Makem na Noverii, když si osvobozoval Liaru, cesta do hlavní urovně Citadely, zabití Benezie též...pokud nepovažuješ ME 1 za koridorovku díky výletům na planety alá placka bez jedinýho křoví v rámci vedlejších questů tak nevim, nevim...
-
No a ja mel za to, ze kdyz mam hru, kde se strili bez naboju, ze to tak bude i nadale. Od kdy si ale autori ME lamou hlavu s logikou a navaznosti, ze?
-
Hmm, takze sbohem i posledni zbytky RPG, uz budeme definitivne jen behat v koridorech, hlavne, ze to bude vsude kolem delat boooom.
-
Já měl za to...že Šavlozubec neni červ ale jen z podzemí vystrkuje tydlety chapadla...že nikdy nevylejzá celý...tušim že to bylo psáno v Kodexu...jinak to co tam poletuje jsou Turianské stíhačky?
-
OK diky za info. Ja jsem nejak pozadu. Dlouho jsem o mass 3 nic necetl.
-
Už to bylo řečeno několikrát, savy, kde Shepy nátáhnul bačkory, nebudou ve trojce fungovat.
-
ten organický tvor podobný písečnému červu vypadá jako Thresher Maw (šavlozubec)
-
3 dil to bude zase epicka jizda. Dvojka byla famozni. Jen bych rad vedel jak to bude stim velitelem kdyz me treba ve dvojce na konci umrel.
-
Já se tak těším!!!!!!!!!!!!!! Celý mass effect se dá shrnout jedním slovem EPIC
-
*14* Je vidět že to s tim zakončenim trilogie myslej vážně napadlo by vás někdy že mass effect bude mit tak epic scenes??BTW pokud tak budou super rozhovory a příběh a samo taky něaký ty RPG elementy je to jasný adept na hru roku:)
-
Hodně dobrý.
-
Jak to že nejde sledovat VGA live
-
Utíkej šeprde utíkej .... ale ve hře to raděj nech na mě jo ? Pamatuj na to jak jsi dopadl minule ....