Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ok uznávám že sem se spletl, omlouvám se, to se občas stane... nicméně ty reakce na mě, to je zase něco.. vy si stěžujte nato, co sem chodí za lidi... se koukněte nato co ste sami napsali v reakci na me! čest vyjímkám...
  • walltar
    Já jsem za dobu co mám PC už zkusil obojí, několikrát a nikdy jsem nepocítil výraznější problém. Teď mám zrovna AMD a jsem spokojený ... ale u dalšího upgrade asi půjdu do NV protože zrovna vypadají o něco lepší. Imho je nejlepší kupovat podle aktuální situace na trhu, než se limitovat na jednu značku kvůli něčemu co už dneska nemusí být pravda.
  • Jenze co na plat kdyz AMD ma vykonejsi karty uz nejaky ten patek. Pomer cena vykon nema Nvdiia sanci. A to ze si brani ve hrach tak to proste je no
  • jako sry ale ty si fakt odbornik
    kvoli tomu ze developeri zfusuju kod a potom ti hra pada hned po intre (napr) tak to je jasne chyba vyrobcu grafickej karty, pretoze vsetkych 99,9% hier ide ale tato nie. Logika.

a ten watch dogs je pekny fail, sam mam starsiu ati na ktoru su uz len legacy drajvre ktore uz asi rok neupdejtuju a okrem watch dogs som nemal zatial ziaden problem.
    Este ze som si to najskor stiahol z torentov, keby som mal za to vysolit 50eciek ako za to pytaju a potom zistim ze mi to nejde kvoli bugom tak by som bol asi dost *16* *16*
  • Mato1987
    vieš ako sa hovorí, to čo platilo včera, dnes už pravdou nie je:D
    http://lists.freedesktop.org/archives/dri-devel/2014-January/053028.html
  • nvidii jsem v životě neměl ani to neplánuju a nenarazil jsem na problém který by se s trochou snahy nedal vyřešit ale to bych po dnešních lidech chtěl moc když to nejede hned samo tak to přece není vončo *1*
  • no to je mozný, ale z toho vyplývá jen to, že prostě někomu to fachá a nekomu ne... to je podle me spatná vlastnost hry, ty si klidne libuj jak ti to de pekně, ale uvědom si ze jsi spíš vyjímka... já ti to přeju, ale jde o princip
  • Spades
    Ale vyplá komprese je lepší...
    Máš pak lépe vypadající textury na úkor VRAM
  • Ne nahodou udelal pan Torvalds smerem k te zelene firme jiste neslusne gesto :) Holt, ATI bude asi drobatko moralne cistsi, coz je ji samozrejme ke skode.
  • coto meles? mam 6770 a phenom II a drtim Wolfa jak nic na 95% vse na max, ten komp sem sestavil pred 3 rokama za 20 klacků, 8gb ram, 2tb disk + 360 gb barracuda a ja nevim co este. A hrát hry hned po vydání je z 99% nesmysl, bo nefungujou, takze me je jedno, esi AMD odladí ovladače až po tejdnu
  • Spades
    Neříkám, že si nezahraješ, ale riskuješ, že ti něco nějaká hra nepojede, protože AMD bude mít napiču drivery. Popř na nVidia kartě to může jet rychleji, sice nemusí, ale skoro nikdy se nestává, že by to jelo pomaleji.
  • Mato1987
    tak isto mám motion blur a dof vypnuté, tiež sa mi tie efekty nepáčia.
    Mne to ide tiež na 60-80 fps ale miestami to pri načítaní nových textúr trhne na jednu či dve sekundy a fps padne na 30 alebo nižšie a to je fakt otravné hlavne pri naháňačke s policajtami alebo pri prenasledovaní niekoho a deje sa to aj keď som peši a rýchlo bežím...
    Je to jednoducho problém ubisoftu, pretože či si nastavým textúry na medium alebo high či ultra tak to 1-2 sekundové zaškubnutie je tam stále.
  • mám 7850 oc a nejsem ani schopen jet na medium, takže tohle povídej tak Veskoslavo a jeho kamáradovi. Určitě ti věřím, že 460 to zvládá na high :DDD. Můžu se zeptat na procesor ať se zasměji ještě více.
  • ten kdo zato dostane přiměřeně zaplaceno
  • Holt nic pro socky
  • Mato1987
    Ale veď presťan chodiť okolo horúcej kaše a povedz to narovinu, mafia 2 je graficky na tom lepšie ako watch dogs.Iste watch dogs vyniká hlavne pri západe slnka a keď v noci v meste prší tak všetko sa odráža od asfaltu, ale keď si pamätáš na nočnú misiu z mafie 2 kde si jazdil po zľadovatelých cestách, tak tá grafika na 4 ročnú hru vôbec nevyzerá na zahodenie a vedela by konkurovať watch dogs.
    Keď chceš aby sme zašli hlbšie, tak môžme sa baviť o jazdnom modely, soundtracku, zvukoch aút, tu tiež mafia 2 preští watch dogs na plnej čiare, aspoň podľa mňa teda.
  • kejo
    akcelerácia, fov a grafika sa dajú prestaviť v súbore GamerProfile.xml http://www.se7ensins.com/forums/threads/watch-dogs-pc-improve-quality-deferredfxquality-console.1141136/
  • flash789
    peknej clanek na flame, tak si taky prisadim.
    AMD/ATI karty stoji za prd, velmi často se stava ze vyjde nova hra a na tehle kartách to bezi mizerne a AMD honem dela novy ovladace. Takhle to s nima bylo vždycky uz od doby slavných radeonu 9600. Osobne bych si nikdy tuhle znacku uz nekoupil, Nvidia ma samo taky občas s necim potize, ale ve srovnani s AMD to je minimalni.
  • Asharak
    Jde tu pěkně (U Wolfensteina) vidět jak pěkně pomohly tuny paměti navíc vývojářům k tomu, aby nic nedělali a narvali to tam na hrubo, šak oni maj 3GB VRAM proč ne...
  • Asharak
    Moje 460 s 768MB VRAM s 15% taktem zvládá se zaplou kompresí textur (která podle testů nic stejně nedělá když je vyplá) a zbylými detaily cca na větší nastavení s vsync na 50-60FPSv pohodě, jen sem tam to spadne na 30 v přeplácanějších zónách. A to ti ji klidně za 1500,- prodám *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší