Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • FFS, jakoby nestacilo, ze jsem utratil nemale penize za jejich kartu, ted po me jeste chteji email aby mi mohli posilat dalsi spam. A vubec se mi nelibi, ze pokud o to nemam zajem tak budu penalizovan neaktualnimi drivery takze mi nakonec nic jineho nezbyde nez na to ''dobrovolne'' pristoupit. To se zas nejaky marketing tym vytahl.
    • Mno, nic proti, ale uz nyni nebyli driver tak aktualni. Stale vychazeji v nejakem tom zpozdeni. Tohle jen umozni patricnou aktualnost. Na tomto principu pracuje spousta ostatnich spolecnosti. Apple, Microsoft, Google, je to jen dalsi druh sluzby. Bud zustanes u stejneho typu aktualizace jako doposud, tedy aktualizovat za urcitou dobu, kdyz si vzpomenes, pokud nat o nemas nejaky program co to hlida za tebe (coz je skoro stejne jako to, co nabizeji), a nebo proste budes mit jejich appku. Nic zleho na tom nevidim :).
  • Za mě zbytečnost. Jednou sem si hru zkusil nastavit dle doporučení a nebyl sem s jejím chodem spokojený. Tolik k využívání GeForce Experience. Drivery si instaluji ručně a dle uvážení a rozhodně ne v den vydání. Něco mi říká že ovací se nedočkají. *6*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit