Přejít na výpis diskuzí
Nvidia vyvrací konspirační teorie o (ne)přistání Apollo 11 na Měsíci s pomocí nového grafického čipu
22.9.2014 | Petr Poláček
169 příspěvků
-
fake... všetko je to fake... neexistuje ani žiadny mesiac, všetko je to vymysel židov a iluminatov
-
A Funny Thing Happened on the Way to the Moon - http://www.youtube.com/watch?v=xciCJfbTvE4
-
Zajímalo by mě proč se konspirátoři zastavili u Apolla 11. Další mise jsou mnohem neuvěřitelnější a 17 tomu dává korunu. Skoro týden se tam proháněli ve vozítku, kterym objeli neskutečný vzdálenosti. A stejnak na ně všichni kašlou a baví se o Aldrinovi.
-
11 september 2011 a apollo 11 spolu súvisia, majú spolu 6 jedničiek a kedže apollo 11 prístalo na mesiaci 20 júla 1969, tak si čislo 6 vydelte dvoma a máto z toho 3.
A čo to znamená? No, že Half Life 3 je potvrdený.
Asi takto nejako v skratke s miernou nadsádzkou vznikajú rôzne konšpiračné teórie a podobné nezmysli -
-
a coze sa stalo 11 septembra 2011?
-
-
výborné video. Mj. mě u toho napadlo, že už jsme vlastně dospěli do fáze, kdy umíme rozpohybovat fotku. :) :) :)
-
Je otázkou, co je vlastně těžší. Přistát na Měsíci nebo udržet lež takového rozměru.
-
-
v krajine kde sa neutají orálny sex prezidenta je ľahše letieť i na Pluto.
-
-
New Horizons pozdravuje.
-
-
Už brzy! Těším se *4*
-
-
-
-
tak konšpiráčné hovadiny sú dnes v plnom prúde tak prečo ich nevyužiť z maketingového hľadiska ... Realtime globálne osvetlenie je tu s nami už nejaký ten rok, nie je to žiadna novinka, že posunuli latku o niečo vyššie a idú na to cez voxely na to nič nemení. Navyše stále je to ďaleko od ciela...
-
Myslím že ted už je jasné komu NASA zadá kontrakt na dodávku grafických karet pro studio co bude dělat přistání ma Marsu
-
"Lidé dokážou uvěřit čemukoli, když tomu věřit chtějí, zvláště když mají po ruce důkazy, které si obratně sestrojili, aby obalamutili sami sebe" - Jean Dutourd
"Zinscenované přistání na Měsíci" bylo experimentálně spolehlivě vyvráceno několika médii nezávisle na sobě. Hlavně, skvěle tenhle blud shrnuje pořad Bořiči Mýtů, který všem těm konspirátorům vrhá důkazy přimo do ksichtu, jeden za druhým. Je všeobecně známo, že konspiracím věří méne vzdělaní a velice ovlivnitelní lidé, kteří trpí v životě nějakou, velkou prázdnotou (stejně jako pobožní fanatici, co věří, že Země byla stvořena před 10 000 lety), kterou se snaží naplnit právě informacemi zkreslenými či dokonce naprosto vycucanými z prstu, aby si připadali lepší, nadřazanější, zajimavější... Všichni konspirátoři lidem bulíkují do hlavy, že nemají věřit všemu, co se kde napíše, tak proč to dělaj oni? Říkají, že lidé se chovají jak tupé ovce, následujíc svoje ideály, ale jakožto odraz v zrcadle se projevují právě konspirátoři úplně stejně. Věřím, že zdejší diskutéři od PC MASTER RACE jsou přesně ten typ lidí, který jsem popsal výše. Konec konců, na jejich chování jsou aplikovatelné stejné posudky, jen si doplňte místo konspirací konzole. -
-
Výzkum z minulého roku nabourává tvé údajné "všeobecně známo", a tvůj příspěvek v podstatě potvrzuje výsledek onoho výzkumu.
http://www.presstv.com/detail/2013/07/12/313399/conspiracy-theorists-vs-govt-dupes/ -
-
Dr. Kevin Barrett, a Ph.D. Arabist-Islamologist...
čo k tomu dodať... možno preto sú odporci konšpiračných teórií agresívnejší, keď vidia tú nekonečnú hlúposť okolo a hlavne od Islamofilov ktorí sa namiesto fyziky drilujú korán. Priznám sa aj mne z toho stúpol tlak. -
-
Tvůj komentář je příkladem logického klamu (ad hominem). Také mi uniká co má autor článku údajně společného s tou studií ze které cituje.
-
-
Prečo? No třeba proto že se neustále zabýváš osobou autora článku, který ale se studií nemá nic společného. Jaké naozaj? O tom byl můj první komentář, byl si to ty kdo se všemožně snažil změnit téma směrem k osobě autora článku, který se studiií nemá co dělat. To nebylo ani tak vyjádření ke studii jako spíše pokus o ospravedlnění agresivity zastánců oficiálních verzí tím, že autor článku jež ze studie citoval je "Arabist-Islamologist", a vinu tím teda hážeš na protistranu jelikož tento závěr studie se ti očividně nelíbí a hledáš pro to vhodné vysvětlení, vhodné pro tebe.
-
-
Pokud nechceš reagovat na to o čem ve svém příspěvku píšu, pak nepiš vůbec nebo si založ nové vlánko, je to jednoduché, není to těžké pochopit.
Předpokládám, že lidé (včetně tebe) umí číst a používat google, proto nevím proč bych zde měl ze studie citovat "abych začal diskusi o studii". Nevím jestli je o čem diskutovat, se studií, nebo alespoň s jedním ze závěrů si souhlasil, tak v čem máš problém?
Kde si prosím citoval ze studie? -
Buď tej lásky a nehovor mi k čomu sa mám vyjadrovať, to si ujasnime ako prvé. Za druhé ak sa chceš baviť o tej štúdii tak začni, jediné čo si totiž doteraz vzhľadom k tej štúdii urobil, je že si poslal link a inak si nebol schopný z nej vytiahnuť ani vetu, narozdiel odomňa.
-
-
tebe toho uniká hodne. Vyjadril som svoj názor na článok manipulátora a konšpiračného teoretika nie na samotnú štúdiu, to by bolo na dlhšiu debatu.
-
-
prečo by s ňou mal mať niečo spoločné ? naozaj sa chceš baviť o tej štúdii ? mimochodom vyjadril som sa k nej už v prvom komente (odporcovia konšpirácií sú útočnejší - jeden zo záverou štúdie) ... ale to ti samozrejme takisto uniklo..
Ak sa chceš baviť o tej štúdii, nech sa páči, možno si na to nájdem čas. -
Musím se opakovat, co má autor článku společného se studií, z které cituje?
-
https://www.youtube.com/watch?v=t36fUenwaxw
tu ho máš toho blba v plnej paráde. Myslím, že slovo manipulátor bolo ešte velmi mierne označenie z mojej strany. -
Nyní podle tvé logiky, ten kdo nesouhlasí s tvým chápáním článku je buď "konšpiračný teoretik" (v tvém podání nepochybně pejorativní význam) nebo "niekto komu často niečo uniká (mierne povedané)", tedy nabízíš dvě možnosti a obě pochopitelně v neprospěch druhého. To je zase logický klam, ona tu totiž může být i další možnost, a to ta, že se mýlíš.
A opakuji, studii a článek jež z ní vychází si z pochopitelných důvodů dosud jen ignoroval. -
" Z čeho si odvodil, že je autor manipulátor mi, bohužel, znovu uniklo."
ale to ma nijak neprekvapuje, pokial si si článok prečítal a nepovažuješ ho za manipulačný a tendenčný tak si buď konšpiračný teoretik alebo si niekto komu často niečo uniká (mierne povedané). -
Teď mi třeba neuniklo, že nepíšeš pravdu, nevyjádřil si názor na článek, ale vyjádřil si "názor" na autora článku. Být "Arabist-Islamologist" není nic pejorativního, o to působí tvé ad hominem absurdněji. Z čeho si odvodil, že je autor manipulátor mi, bohužel, znovu uniklo.
Studii a článek jež z ní vychází si z pochopitelných důvodů dosud jen ignoroval.
-
-
-
-
-
Skoro to vypadalo jako rozumný příspěvek, ale předposlední věta to hodně zabila, škoda...
-
-
Tak musel jsem příspěvek nějak zakončit tím, hlavním tématem na zdejším webu, což jsou zdejší diskuze PC vs Konzole (i když by člověk čekal spíše, že tu budou debaty o hrách samotných, že ano). Pokud se někdo neztotožňuje se skoro-fašistickými názory skupiny lidí, o kterou jsem se opřel v předposlední větě, tak si ji může vesele odmyslet přece, protože můj názor na skupinu, se ho nijak netýká. Pokud ano, tak ať si radši ten dotyčný můj "skoro rozumný příspěvek" nebere za rozumný vůbec. Radši ať si žije dál v tom svým "světě" a toho mýho si nevšímá. Bude to tak lepší pro obě strany.
-
-
Vzdyt to tam vidite sami. Napsal tam "Verim, ze". Tzn on tem svym konzolefaGGGotskym iluzim sam veri. *5*
-
-
Najednou konzole fag, ale u bloodborne jsi trolloval jinak
"Lepsi jeden klenot, nez deset obycejnych sutru. Ocekavam, ze pc hraci zase budou psat zoufale petice, ze to chteji taky. :-) " -
-
PC hraci to chteji taky, aby si to mohli hrat ve stavu v jakym se o tom konzolistum ani nezda, protoze jediny co na ty jejich krabici muzou udelat je zmacknout "play" a tim to konci.
-
-
-
Safra madPav3L mě opět předběhl.
-
Jenže, vy jste to zakončil jen jednou stranou mince a nepoukázal jste na tu druhou, konzolisty, kteří zde dělají úplně to samé. Toto se opakuje i ve vašem druhém příspěvku, což z vás dělá v podstatě konzolistu a jak už jste sám napsal i toho "fašistu".
-
-
Já se neztotožňuji ani s jednou skupinou, ale pouze poukazuji na tu skupinu, která tu řve nejvíce a to je, jak všichni moc dobře víme, ta od "PC only." Konzolisti mají svůj web a těch pár, co se tu zdržuje, nejsou ani tak konzolisti, jako spíš běžnými hráči, kteří vlastní jak konzoli, tak herní PC. Na konec bych ale podotkl, že se spíš mělo jednat o rypnutí do trollů, ne stereotypní generování hráčské základny. Flame to očividně nevyvolalo a za to jsem rád.
-
-
jejdásku trotlásku, na člověka co v jedné diskuzi obhajuje PS4 a píše jak se na něj těší, máš najednou tunu fakt navzájem si odporujících keců.
Zde tvůk koment u Bloodborne.:
"Lepsi jeden klenot, nez deset obycejnych sutru. Ocekavam, ze pc hraci zase budou psat zoufale petice, ze to chteji taky. :-) " -
Hlavne tvoje leve varle GGG tu vubec nerve. Asi jsi butthurt konzolekid, co? *6* *4*
-
-
-
-
Souhlas, skoro to působí, jako bys tu krásnou definici odněkud opsal a poté doplnil tímto očividným pokusem o flame.
-
-
+1 Očividně to nedává smysl. To bude nějaká consolefag brambora.
-
-
-
-
Mi připomnělo geniální seriál s geniální hudbou: https://www.youtube.com/watch?v=CYJ5doz1ZVQ