Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na rpg neni zvedava predevsim masa povrchnich konzumnich hracu.
  • Nesouhlasim, to je dodnes genialni a neprekonana strategicko-takticka real time hra. Alternatávou by mohl byt dnewni Frozen Synapse a ten je mnohem horsi, chybi mu strategicka cast, moznost vyvoje a volby vlastnich zbrani i vyvoje vlastnosti agentu. Pres radu techto omezeni je to mene srozumitelnejsi hra s komplikovanym a neprehlednym ovladanim.
  • Tohle je hra, kterou cas od casu opakovane hraju. Tato hra patri mezi nejlepsi hry vsech dob, krasna, svezi, inovativni, dumyslna a pritom s jednoduchymi jasnymi pravidly - opravdu herni skvost. Zadna dnesni hra se ji nevyrovna, bud je hloupa a nebo ma prilis komplikovana pravidla.
  • To byla ironie, že ? .... že jo ? *9*
  • Zase na druhou stranu se to může předchůdci alespoň podobat. To takový X-com je proti tomu hadr na tyči...
  • Hned bych ji zahrál. Nostalgie je prevít...
  • No ono původní Syndicate bylo taky zažloutlé až hamba, ale taky to byla tak trochu strategie. Tady o kopii nemůže být řeč dokud neuvidíme gameplay. Mimochodem, pořád tiše žasnu co se tehdy autorům podařilo s paletou pouhých 16 barev, tohle mít dneska neudělají ani koukatelné základní menu :) Když jsme u toho, má někdo chuť zapařit jedničku? Nebo se každý osype jen ji uvidí? To mě zajímá.
  • chci remake. nic vic. posledni level byl na amize peklo (kfuli fps).... skoda, ze novej dil nebude... jen jakasi hra se slovem syndikat v nazvu.... :-/
  • Neskutečný, jakmile jsem se podíval na screen a otevřel ten článek,ihned jsem hledal škodolibé rýpnutí na naprostou kopii deus-ex: HR, které by bylo na místě... nejen že graficky to vypadá naprosto stejně,ale i dějově a základními prvky. Inu tak to dopadá, když nějaká slavná série ohlásí poměrně solidní návrat, utvoří žánrovou vyjímečnost v dnešní době a někdo další se ihned chytne, že by to vlastně mohlo fungovat. A voi-la, milion podobných titulů na světě. Jen aby to nebylo jako kdysi s GTA od rockstaru, pak vzniklo milion takových her a co si budeme nalhávat...dost extrémní béčka místy...
  • Syndicate byl bezva. I dnes by to jako propracovaná oddechovka v prohlížeči mohlo fungovat skvěle. Takový vážný sci-fi Cannon Fodder. Poslední mise byla chuťovka. Obávám se ale, že to už nepůjde zopakovat.
  • Odulin
    Bullfrog...srdcovka...na plamenomet, persuadertron a gauss gun nejde zapomenout:)) Toho sme se pěkně napařili...i když myslim, že později jsme začali sklouzávat k cheatum. Snad pokračování nebude dělat moc ostudu;)
  • To ja dohral i Powermongera ;-) Ne ze bych dobyl vsechny ty ostruvky, ale dobyval jsem to uhlopricne od startu a po misi na mape v protilehlem rohu byla animacka, kde vojevudci nasadili korunu. Tak snad se to da povazovat za konec.
  • že by návrat legendy??super
  • Syndicate byla jedna z mych neoblibenejsich her a dokazal jsem u ni stravit desitky hodin... vubec by mi nevadilo, kdyby se zase objevila presne stejne (mozna jen s lepsim grafickym kabatkem) jako byla driv... nemyslim si, ze potrebujeme "syndicate-hru" z first-person pohledu nebo nejakou takovou podobnou... klasika byla klasika...
  • syndicate byla první hra kterou jsem dohrál a hry od Bullfrogu jsem hrál snad téměř všechny (kromě Powermongera) :)
  • Ani si nedovedu představit jaká pohroma by pro místní novinkáře byla, kdyby info z neogafu bylo lživé, nebo ještě hůř žádné. Počet novinke by tím asi razantně klesnul.

Jinak na tohle už nemá sílu. Vyhořel jsem při ndávání na Fallout 3, takže se Syndicate si každý může dělat co chce, a já už mu v tom nebudu bránit *3*
  • Něják nerozumím té zálibě v používání slova "augmentace". Věc pro kterou existuje tucet cizích pojmů, si najednou všichni charakterizují skomoleninou něčeho, co v překladu znamená vylepšení, bez jakékoliv specifikace, proč? Spojení augumentacemi vylepšení... je stejný blábol jako lidově demokratický, doufám že to neudělá takovou kariéru. *9*
  • Příběhové pozadí odpovídá tomu, co by pamětník předchozích her zhruba čekal, za scénářem přitom stojí spisovatel Richard Morgan, krom jiného autor scénáře pro Crysis 2. Tak to bych se o příběhové pozadí opravdu nebál, když tam v podstatě žádné nebude... *11*
  • Hairy_Ass
    V čem přesně ji neovládám?

Edit: Aha, zjevně jsi nepochopil, že tím narážím na to, že mě nazval, že jsem "zaostalí", proto se ho ptám, jestli je mě (jako nás) víc. Ne věkem, ale počtem. - Tolik rozbor mého předchozího příspěvku pro méně chápavé. *1*
  • Jazz
    Si piš, na RPG není nikdo zvědavej

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit