Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zaostalí jste oba dva, když ani jeden z vás neovládá českou gramatiku... *7*
  • Syndicate muze nabidnout hodne zajimavy svet a urcite ma potencial ziskat podobnou atmosferu jako Deus Ex. Puvodni hru jsem dohral, ve sve dobe byla genialni, ale dnes by to byla (pod)prumerna akcni strategie. Jsem zvedavy co se jim s tim podari udelat a urcite nebudu odsuzovat neco, co jsem jeste ani nevidel.
  • MishKonn
    Ta zmínka o Deus Ex je nanejvýš zajímavá, vzhledem k tomu, že ten screenshot vypadá, jak kdyby Human Revolution dostalo masivní grafický overhaul.
  • Hairy_Ass
    Mě je víc, že jsem zaostalí? *1*
  • Dnes to vypadá, že FPS +4 players co-op znamená všechno. Navíc nechápu, proč prostě radši neudělaj novou značku než "prznit" ty staré... Ale jo vlastně, ono to dá větší práci prorazit s neznámou značkou
  • tak to jsi vuci me zaostali, protoze ja jsem puvodni syndikate hral
  • oni jsou schopný udělat FPS i z Civilizace :-D
  • SA-reg
    Oh boy. Dneska bude FPS snad ze všeho.

I když XCOM se mi začíná líbit...
  • tohle s puvodnim Syndicate nema nic spolocneho a toho som sa bal... tu hru pohrbivam radsi uz teraz, aby ma mohla len prijemne prekvapit. EA a remake? uff....
  • Hairy_Ass
    Remaky starých her jsou překvapivě solidnější než remaky filmů, takže já jsem zvědavý - původní Syndicate jsem neměl tu možnost hrát.
  • MickTheMage
    Ano, ked vysiel prvy Syndicate, drel som posledny rok na zakladke ;) A co sa tyka tejto parodie na Syndicate...ako napisal tuto kolega Marcusss: Smutne... :(
  • no jako Starbreeze umí ale Syndicate jako FPS mi nesedí - snad alespoň půjde nějak zadávat příkazy AI týmu. Uvidíme - Xcom začíná vypadat celkem slušně oproti prvním informacím i když by remake byl lepší . U Syndicate kdo ví ;-) Jen doufám že EA neudělá FPS i s Dungeon Keepera :-D
  • Počkat, Crysis 2 měl nějaký scénář? Teda, ne že bych byl škarohlíd, ale jestli to bude jedna z tuctových dystopií, tak to bude ohromná škoda, přece jen Starbreeze mám hodně rád, jejich hry mi vždycky přišly uměřené: žádný spektákl, přesto (nebo spíš proto) dobrá akce.
  • Marquis
    Smutné... *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit