Přejít na výpis diskuzí
O 2,5 roku a 4 miliony babek později vychází izometrické RPG Pillars of Eternity
26.3.2015 | Petr Poláček
175 příspěvků
-
Nesouhlasím, Bioware měl taky lore u prvního KOTORu, nebo NWN, Southpark je velmi specifická hra, Fallout se jen vrátil ke svým originálním tvůrcům. K Alpha Protocolu jsem se bohužel zatím nedostal.
A podle recenzí i videí se zdá, že se čekat nemusí, že se to opravdu tentokrát povedlo. :-) -
Budu hrát rasisticky za člověka *3*
-
Za tu krabickovku jsem rád, když už se Paradox na nic nezmohl :/ Oldschoolovka jako prase a neudělají k tomu pořádnou krabici. Na backerskou sběratelku jsem fakt neměl.
-
Jo lučistníka beru taky, ptže může mít jako společníka lva. Ale byl to boj. Normálně volím v 99% RPG hrách bojovníka. Teď už jen rasu.. Wood Elf, Godlike, Human..furt nevím *1*
-
to se ještě uvidi, do dnes nic moc nepredvedli, Alpha protocol zadna slava, a hry na zakazku co delali se nepocitaj, protože tam uz měli namet, kulisy a lore hotove od nekoho jiného.
PS: ta krabicovka není docela hezka, ale nadherna..akorát skoda ty polstiny všude.. -
To se člověk dřív naučí anglicky, nechtěl bych na to čekat :)
-
Neprokovuj! Za 2 hodiny se dostaneš u některých mega her skoro do 1/3 *15*
Já na to skočím přes noc. Asi to vidím na nějakého lučišníka. -
Někdo se ptal na RPG češtiny co jsem koukal ze zvědavosti...Zatím bez odpovědi.
Ale je zde problém. Kvalita překladu. Vypadá, že angličtina je zde na jiné úrovně než v COD apod. Něco jako Wasteland 2... Dokonce je web http://komunitnicestiny.cz/ a další. Jaká je kvalita netuším. -
Zatím nikdo nic neoznamoval. Schválně jsem se i koukal a textu tam je jako p*ase, takže bych nečekal zástupy překladatelů a ani dokončení v dohledné době.
-
Konečně udělal Obsidian ten poslední krok, po kterém už mu nikdo neodpáře, že je to jedno z nejlepších studií v RPG žánru.
-
Mám to otevřené už nějaké 2 hodinky. Ještě jsem se nerozhodl, jakou postavu budu hrát.. 10/10
-
Recenze: http://www.metacritic.com/game/pc/pillars-of-eternity
-
hod to na aukro a jen se po tom zaprasi
-
Zdravim mam na predaj jeden kluc na Steam/GOG podla vyberu.
Cena 30Eur platba cez paypal, pre SK potom moznost aj cez SLSP
Jedna sa o verziu
Pillars of Eternity - Kickstarter Hero Edition
Includes the base game of Pillars of Eternity. Added bonuses include the Giant Miniature Space Piglet and Gaun's Pledge pre-order items. +mozem preposlat na email aj tie knihy a mapy v PDF formate
Ak ma niekto zaujem ozvite sa na pdmk87(zavinac)gmail.com
Dik -
naprosta klasika rpg zanru se vraci, skoda jen absence cestiny, ale kdo si pocka, mozna se i docka, nevi nekdo neco o prekladu?