Přejít na výpis diskuzí
O 2,5 roku a 4 miliony babek později vychází izometrické RPG Pillars of Eternity
26.3.2015 | Petr Poláček
175 příspěvků
-
Hlavne ne panovi v kloboucku.
-
nemyslim že to bylo irelevantní, chtel jsem rict že tahle hra neteží z nostalgie, teží prave z tech starych dobrých hernich principu
-
Já tam určitý smysl vidím. Důležitější ale je: hrál jsi, nebo střílíš názory jen tak od boku? Popřípadě: myslíš to ironicky? Rozpoznávání sémantiky v diskuzích je pro mě vždycky oříšek.
-
Funny, ja smysl jeho vety taky pochopil ale vzhledem k memu puvodnimu prispevku to bylo tak irelevantni ze sem necitil potrebu odpovidat smysluplne.
-
No, já přišel domů před chvílí a zítra mě to taky nemine, ale já to naštěstí ještě nenainstaloval, takže nevím, o co přicházím. *2*
-
Nechytat za slova a použít mozek: Pillars of Eternity staví na principech starých ukecaných RPG. Smysl maxovy věty jsem pochopil i po pěti pivech...ačkoliv bych ho neměl vidět, protože se nachází v mém detrolleru. Dnes je divný den.
-
Jsem na zacatku a zatim to vypada uzasne. Na prvni pohled propracovany system atributu, skilu, itemu. Hezounka grafika. Hezky vypraveny pribeh. Souboje zabavne a uz uz jsem se chystal napsat ze to je nejaky lehky - prosel jsem asi peti bitkama a zdravi kleslo minimalne, ale pred cvhili me zabil prvni velky pavouk. Ocenuji, ze na ruzna monstra plati ruzne zbrane. Prijde mi trochu divna truhla "stash", kam se daji odkladat veci a je to skoro nekonecne mista - nerealisticke. Hlavne jak je vypraven ten pribeh - rychly kratky obrazky a zadny nudny animace. Tim se vice dava prostor pro imaginaci a fantazii nez pri blbych videich. Zkratka zatim super a kdo ma podobne hry rad, urcite poridit. Uvidime jak to pujde dale.
-
Dobre ti tak covece... *5*
-
Jo tak ona to je starsi hra ? tak to je potom jina, ja si myslel ze to dnes vyslo.
-
Dik za tip,ale ver, ze uz sem zvazil vsechny mozny varianty, ale ma to vic zadrhelu:
-tenhle tejdne mi konci zkusebka
-zejtra mam asi ctvery debilni meetingy
-do prace mi maj privezt Bloodborne
-a sickdaye setrim na prilezitost az prijde nejaka necekana kocovina:)
Ale priznavam podcenil sem situaci mel sem vzit dovcu kdyz sem tusil ze vyjde takovej klenot! Kazdopadne preju tobe i ostatnim nadsencum prijemny pareni zatim co se budu obsirat v praci!
EDIT: Ted me tak napadlo, ze mluvis jako muj kolega kdyz se blizi Brutal Assault *15* -
Já bych řekl, že je to i trochu frustrace fanoušků. To studio z těch skvělých her, které dělalo pro ostatní, dohromady nic nemělo a jejich první velká hra (prý) měla větší kvality, než se jí přisuzovalo. Pak přijde nějaký flash a řekne, že jde o přeceňované studio, když ve skutečnosti jsou přece nedoceněný, protože maj na to být top, ale většinou se musejí živit těmahle námezdníma pracema. :-)
Obsidian si udělal opravdu dobré jméno až právě díky těm Kickstarterům, kdy se naplno přihlásil k tomu svému Interplayáckému původu, do té doby to bylo něco mezi oldschool, zastaralostí a bugy. Já se přiznám, že je miluju kvůli NWN2, což je moje asi nejoblíbenější RPG (když nebudu počítat aRPG). A na Pillars of Eternity mě fascinuje zpracování, ať už ta nádherná pozadí, nebo ty úžasné textové sekvence s kresbami a využíváním schopností postav...
Ale prostě není důvod se navážet do někoho, kdo vidí tvorbu Obsidianu jinak, ostatně objektivně prostě předváděli v minulosti šílené bugfesty. -
No tyvole, trávit hodiny jen abych doposlouchal každý řádek textů... to bych nedával, musíš být jiný HC hráč *7*
-
:-)))))))))))
-
Si zaskočte do diskuze o Bloodborne, tam je to jina kava..hehe *2*
PS: tohle je snad poprvé co jsme se nekde trochu otrel o Obsidian a někdo zacal normalne diskutovat, jinak to vždy koncilo s nozem v ruce..takzvane :) -
Zatím jsem to jen rozehrál - 2h. Zatím tedy trochu plavu Loru a to, že jsem zvyklý na D&D pravidla. Jediné, co bych tomu zatím vytkl je trochu nepřehledné nakupování a ne úplně vychytané porovnávání výbavy a to že postavy nejsou schopné obejít pasti.
První dojem ale velmi dobré, peněz rozhodně nelituji, ale BG zůstává nepřekonáno. -
Různé hry lákají různé druhy publika...
-
že sou pro nektere z nas starší hry "modly" neni dusledkem nostalgie, ale toho že ty hry maji i na dnešní standard neprekonane herní mechaniky, dizajn a hratelnost
-
No titulek jak z Blesku, ma to Games zapotrebi?
-
Ach to je jak balzám na duši. Tady se lidi přou a zůstávají přitom slušní a nehysteričtí *4*
-
Já mám volno *5*