Přejít na výpis diskuzí
O 2,5 roku a 4 miliony babek později vychází izometrické RPG Pillars of Eternity
26.3.2015 | Petr Poláček
175 příspěvků
-
Příběh zatím hodnotit nemůžu.
Zajímavější texty určitě.
Lehčí angličtina určitě ne, přinejmenším stejně "složitá" a hlavně tam těch textů je více než v Divinity. Tady bez slušné znalosti angličtiny bude hráč dost tápat. -
Je tam lehci anglictina nez v Divinity? A zajimavejsi texty? Nevi nekdo?
A ma to dobrej pribeh???
Děkuji, dovolte mi odejít...
*7* -
Grammar nazi hipster - jen na anglické vsuvky. *4*
-
Jojo, ten pocit znám. Poslední roky vyzobávám, co mi uteklo (například Divine Divinity je parádní hra), ale tohle je čerstvej, silnej matroš. *4*
-
grammar nazi :)
-
Co je oppinion a má to hodně ostrých zubů?
-
zkusim a modlim se, at je to lepsi jak Divinity original sin *5*
-
Lukáš Grygar říkal ve Fight Clubu něco v tom smyslu, že kvůli té hře nespí, tak snad on.
(leda by se na vydání až tak moc těšil *4* ) -
jo, je to zakladna hra na win-mac-linux, je tam manual a cookbook + dokument o vyrobe hry, teda ten bude dodatocne
ja ako backer som dostal k tomu este prsten na 2x liecenie a priesvitne prasa (pet) *1* -
Bohatě - mám ji taky, prostě k tomu nedostane člověk takové ty různé bonusy, které stejně většinou nevyužije (OST, dokument o vytváření apod.). Jinak je to obsahově úplně stejný, jako ostatní edice.
-
Zarazili ma ceny. Ved krabicovka je ovela lacnejsia ako na gog digitalna distribucia adventure edition. Tak teraz neviem ktoru kupit. Ta krabicovka s polstinou je bez DRM?
-
Je to tak, ted sem koukal na gog. Staci ta hero edice???
-
1st world problems jojo *3*
-
integrovana karta nieje hracska karta, your oppinion is irrelevant
..keby si mal AMD APU, tak mas dokonca aj integrovanu kartu aj ti Pillars bez problemov ide *5* -
Neber to zle prosím, ovšem říct o něčem že je to nerealistické ve fantasy RPG hře ?? *9*
-
hej to tam je, len v predchadzajucich hrach, ked bol utok neucinny, tak si daval 0 damage, teraz davas 1-4 damage, tj metie to, nevies ci je utok neucinny alebo mas slabu postavu
-
Zatím jsem sice na Pillars neměl moc času - včera jen cca hodinu a půl - ale s žádným bugem jsem se nesetkal.
Ten kdo na soundbug narazí, tak holt vypne tutoriálové tipy a stráví 10 minut čtením manuálu, kde je všechno potřebné vysvětleno -> no big deal -
to jde nastavit v menu ne, ze kdyz je neucinnej utok, tak se to pauzne? ale dal jsem se jeste nedostal, takze nevim, jestli to pak i hlasi *5*
-
na gog je za 31,99€ hero edition
-
No mne spis zarazila cena. Jak na gog.com, tak na Steamu. 40 EUR za zakladni verzi se mi zda v dnesni dobe docela dost. Holt budu muset pockat na nejakou akci.