Přejít na výpis diskuzí
O 2,5 roku a 4 miliony babek později vychází izometrické RPG Pillars of Eternity
26.3.2015 | Petr Poláček
175 příspěvků
-
30 hodin, podle recenze v levelu
-
Tak bonusy jsou stejně většinou digitální a knihy lze objednat zvlášť.
-
Krabicovka má jen steam klíč.
-
O Baldurs Gate a Black Isle nepadlo ani slovo, pokud si dobře pamatuju. Mluvil jsem o Falloutu.
-
máš to stejně blbě Inerplay byl vydavatel i vývbojář a samotný Black Isle byla jedna z divizí Interplaye podobně jako třeba Shiny co dělali Sacrifice či MDK.
Lidi z BlackIsle jsou dnes rozeseti různě mezi Inxile, Obsidianem, Beamdogem či Biowarem -
Můj první kontakt s Baldur's Gate (1) byl někdy v mých cca 11-12 letech a myslím si, že jsem měl v té době hodně podobné pocity jako včera večer :) .
Jediný zásadní rozdíl byl asi v tom, že teď už nemusím hrát se slovníkem vedle klávesnice *1* (právě hlavně díky hrám jako Baldur's Gate) + samozřejmě má svůj vliv i nostalgie :) -
GoG *1*
-
Nejlip s eanglicky naucis prave hranim podobnych her. hrej, prekladej si to, ikdyz to pujde pomaleji, tak funguje spolehlive "skola hrou" a zapamatujes si desitky novych slovicek ;)
-
Shrnul jsi přesně moje pocity! Jsem velmi spokojený.
-
Vcera pozde v noci rozehrano, dojem zatim veskrze pozivini. Jsem spokojeny a za svoje rpachy mam presne to, co jsme chtel. Nejvic bych to zatim prirovnal k tomu, kdyz prijdete po unavnem dni z prace, zujete botym, sednete si a date si sklenku neceho dobreho.
-
Ja si nepamatuju kolik let na nakou hru, ktery by mi anglictinou delala problemy. Az Divinity. Tam sem casto nevedel, co po me chteji, o cem pisou, co mam delat. Fakt zvlastni. Ale zas clovek se i pocvicil v cizim jazyce, to jako joo.
-
Tak jsem to včera spustil a zůstal u toho skoro do rána. Když jsem hrál Balrdurs gate bylo mi cca 18 let, a nutno říct, že Pillars of Eternity, je zatím naprostá pecka a má všechno jako měli ony staré hry. Jsem z toho nadšený. Naposledy mě takto chytlo Divinity original Sin, ale toto je snad ještě lepsi....uvidíme.
Angličtina tam je celkem dost těžká, a chvílema mám problém chytit pointu. -
Mně by se líbilo, kdyby to recenzoval Pavel Dobrovský. *4* Poslední dobou píše velmi hezké věci.
-
BG1 mam prave rozehranou (jiz ve meste a chybi mi jendruhe podzemi Dulragovy veze). Nasledovat bude BG2... a Pillars of Ethernity...to je pro me v dnesni dobe takovy zazrak. Bloodborne me nijak netankuje...vlastne uz skoro zadne hry co dnes vychazi, ale na toto jsem se mtesol.il.
-
Obří zmenšeninu vesmírného selete.
-
niektore su fasa, ale ksichty z tronov a vikingov tam fakt davat nemuseli
-
Steam.
-
Jj, Grygar "hrál jsem Wasteland 2 10, nebo 20 hodin tak tu más 10/10" Likáš je fakt lepší volba...
-
uz si budem davat pozor :)
-
Portrety:
210 x 330
76 x 96
Jinak zde.. http://www.gameranx.com/updates/id/27328/article/pillars-of-eternity-how-to-install-custom-character-portraits/
Zatim dobre. Chrochtam si u toho .).