Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tvl vy jste úplně vymaštění. Je tam pidi odstaveček, co píše o tvém původě a přídá ti ke statistikám lore/ survival. Dalekou hlubší tvorbu postavy má např. aji Neverwinter mmorpg, tohle je naprostý výsměch ten ediotr. Chápu PC-exluzivita, proto to má nejlepší editor v historii a je potřeba tam být dvě hodiny a čumět na monitor. Mě poser, jak vás ta platforma gumuje do čista...
  • Nikdo zde nenapsal zásadní poznatek.

Kdy naposledy jste ve hře použili manuál? Zde to má smysl a navíc je pěkný! A nepíše se tam co dělat když bliká "x" jako u guide pro filmový The Odér
  • Vies Pillars je RPG, to nie je akcna hra kde ide o to urobit postave vizual Jokera, hrajkat sa s licnymi kostami a sexi kukucom, ale o to dat jej staty a background aku ROLU chces v hre hrat. No a kedze tam su contextove help na celu mechaniku hry tak si to popritom studujes. Ale tak vysvetlovat neznalkovi o com je RPG....
  • Má. Je to pěkný ale někdy bych si rád zahrál propracovanou hru jako tohle s nejlepší technologií :)
  • Dolero
    Dle mě má izometrický pohled své kouzlo, stejně tak kreslená grafika :)
  • Tedy je jedno co která postava umí když se to vždy bere přes tu hlavní postavu? Ve wastelandu 2 tomu tak nebylo. Tam šlo kecat i s postavou která na to měla dovednost a pak ta parta měla zde lepší smysl.
  • Snad někdy bude podobná hra ve 3D grafice na CryEngine. To pak bude ještě lepší.
  • Amatér *15*

Tak se tam vrať později, změt výbavu, udělej vedlejší questy atd.. Myslet to chce!
  • Dosel sem do lokace kde jsou stiny / fantomove a muzu tu hru odinstalovat. Ani na easy neni mozne porazit jedinou skupinu, sekundu po otevreni combatu dostanou magove instant kill a bojovnici je za 3 sekundy nasleduji.

To je proste debilita, proc tam davaji milion obtiznosti kdyz uz prvni z nich je nehratelna.
  • myslíš ten editor, kde jsou čtyří hnusný hlavy, 20 vlasů bez AA a vypadá to vše jak paruka z 80let. Těch pár povolání? Proboha co jsi tam hodinu dělal? Masturbooval?
  • A uz to stahuju z gogu!
    Program na tento vikend je jasný jak slunce *14*
    Nejhorsi dilema - za jakou postavu to hrat!
  • Lotr
    Došel jsem do první vesnice.
    To se také počítá. Myslím.
    Nu dobře. Dám si tedy dva abych nekecal.
    A vysvětlím ženě že dnes se nikam nejde tak ať si zapne film.
  • Ještě jeden quest? To jste již po 55 minutách nějaký stihl splnit? To já se po více jak hodině ani zdaleka nedostal z tvorby postavy... ,-)
  • Lotr
    To sice ne ale můžeš někomu vykloubit ruce. A to se počítá.
  • Lotr
    Rozehráno. 55 minut hraní a končím s tím. Tuhle hru prostě nebudu hrát.

Ne prostě nebudu. Chci také nějaký sociální život. A tahle hra by mne o něj naprosto okradla.
    No dám si tedy ještě jeden quest a končím s tím.
  • A do nej do cernyho !
  • Prostě to přiznej. Anglicky zkrátka dokonale neumíš. Není za co se stydět. Někdo kdo umí plynně anglicky slovem i písmem, nebude mít ani s jednou z těchto her větší problém. Jen to jen o tom, mít "načteno". Je něco jiného koukat na americké seriály bez titulků/psát si s puberťáky v chatu některé z online her a pak louskat zahraniční literaturu (dejme tomu ještě odbornou).
  • Nenadhodnocuji, naopak kritizuji že na Original Sin nestačila....a to že mluvím plyně slovem a písmem se nevylučuje se skutečností, že ne všechnu terminologii neznám. Stejně jako každý nerodilý mluvčí... Pokud se v daném oboru odvětví nepohybuješ nebudeš rozumět anglické hantýrce v biochemii, když jsi například dobrý v právní angličtině. Tedy v běžné hovorové řeči mluvíš plynně neznamená že nemůžeš mít problém s nějakou fantasy hantýrkou a obraty.......takže zcela zbytečný komentář.....
  • Blue.Shark
    Zatím jsem jen vytvořil postavu, viděl svět asi minutu v pohybu a už teď je mi jasné, že až se do toho pustím, nevylezu týden ven. To se mi velmi dlouho nestalo, naposled u Planescape: Torment, který jsem hrál před třemi lety. Už se těším na recenzi.
  • Ty seš hold de*il ...))).... jako myslíš že mi tu záleží na tom jestli udělám pravopisnou chybu ?? nejsem tu pod drobnohledem,..člověk sem napíše tak v mezi čase v práci....))))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit