Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zarazili ma ceny. Ved krabicovka je ovela lacnejsia ako na gog digitalna distribucia adventure edition. Tak teraz neviem ktoru kupit. Ta krabicovka s polstinou je bez DRM?
    • Steam.
      • GoG *1*
        • Krabicovka má jen steam klíč.
          • Keyz
            Tak bonusy jsou stejně většinou digitální a knihy lze objednat zvlášť.
            • ok, dik za info. berem teda ciste drm free z gog.com. inak som tak nadseny tou hrou ze az... neveril som ze si niekedy v zivote este zahram nieco tak dobre ako BG2. Jedine co ma mrzi je ze vraj tam nie je vocal casting - magovia nevyslovuju kuzla. toto malo neskutocnu atmosferu v bardursoch. ale snad to v datadisku napravia *3*
  • Ještě se vrátím k té angličtině, jak u Pillars tak u Original Sin, ...anglicky mluvím plynně slovem písmem, a byl jsem velice překvapen že jsem u Original Sin měl velké problémy porozumět. Jak psal zde někdo v diskuzi níže, je na tom stejně. U original Sin jsem to pak už i vzdal, byl jsem unavený z překladu a velkých herních prodlev se slovníkem v ruce. V textu bylo spousty obratu a výrazů které jsem znal jinak...proste znal jsem běžněji používaný výraz pro danou věc..... U Pillars bych řekl, že ano je tam krásná knižní angličtina, ale o něco snažší než u Original Sin,....zatím to pobírám bez slovníku..)....jen doufám že Pillars bude aspoň tak dlouhá jako byli baldurs gate....
    • xH4wK
      Asi nadhodnocujes svoju uroven anglictiny.
      • Nenadhodnocuji, naopak kritizuji že na Original Sin nestačila....a to že mluvím plyně slovem a písmem se nevylučuje se skutečností, že ne všechnu terminologii neznám. Stejně jako každý nerodilý mluvčí... Pokud se v daném oboru odvětví nepohybuješ nebudeš rozumět anglické hantýrce v biochemii, když jsi například dobrý v právní angličtině. Tedy v běžné hovorové řeči mluvíš plynně neznamená že nemůžeš mít problém s nějakou fantasy hantýrkou a obraty.......takže zcela zbytečný komentář.....
        • Prostě to přiznej. Anglicky zkrátka dokonale neumíš. Není za co se stydět. Někdo kdo umí plynně anglicky slovem i písmem, nebude mít ani s jednou z těchto her větší problém. Jen to jen o tom, mít "načteno". Je něco jiného koukat na americké seriály bez titulků/psát si s puberťáky v chatu některé z online her a pak louskat zahraniční literaturu (dejme tomu ještě odbornou).
          • A do nej do cernyho !
    • "anglicky mluvím plynně slovem písmem" - s češtinou už je to slabší, viď? Mluvit plynně písmem, to slyším poprvé.
      • Ty seš hold de*il ...))).... jako myslíš že mi tu záleží na tom jestli udělám pravopisnou chybu ?? nejsem tu pod drobnohledem,..člověk sem napíše tak v mezi čase v práci....))))
  • No titulek jak z Blesku, ma to Games zapotrebi?
  • Je možné kecat s NPC s postavou které na to má dovednosti? Tedy jinou než hlavní?
    • funguje to inac, do kecania je zapojena cela skupina, vyuzivas ich staty, ktore chces
      • walltar
        Pokud vím, tak se používá jen hlavní postava... Sem tam někdo z tvých pomocníků něco řekne, ale u těch speciálních možností je to jen o hlavní postavě.

Každopádně ty speciální možnosti ze statů nejsou pokaždé zaručená výhra.
        • Tedy je jedno co která postava umí když se to vždy bere přes tu hlavní postavu? Ve wastelandu 2 tomu tak nebylo. Tam šlo kecat i s postavou která na to měla dovednost a pak ta parta měla zde lepší smysl.
        • Lotr
          To sice ne ale můžeš někomu vykloubit ruce. A to se počítá.
  • BG1 mam prave rozehranou (jiz ve meste a chybi mi jendruhe podzemi Dulragovy veze). Nasledovat bude BG2... a Pillars of Ethernity...to je pro me v dnesni dobe takovy zazrak. Bloodborne me nijak netankuje...vlastne uz skoro zadne hry co dnes vychazi, ale na toto jsem se mtesol.il.
  • Princ.Jablon
    Ta mapa vypadá trochu jak Středozem :)
  • Je tam coop asi nie co ?
  • je tam hned na začátku otravný soundbug, aspoň u mně zavřený tooltip spustí zvuk.smyčku. Jiank sem nadšen a těším se jak se to vyvine (příběh)
    • Ten bug má asi skoro každej... Je vidět jak si dali autoři záležet na testováním. Dá se to jedině odstranit - vypnout tutorial, ale budeš muset začít novou hru...
      • Zatím jsem sice na Pillars neměl moc času - včera jen cca hodinu a půl - ale s žádným bugem jsem se nesetkal.
        Ten kdo na soundbug narazí, tak holt vypne tutoriálové tipy a stráví 10 minut čtením manuálu, kde je všechno potřebné vysvětleno -> no big deal
        • Kinet1c
          Presne, ta hra za to stoji :D
      • Já ho nemám... takže zase negeneralizovat jak je tady stylem.
        • Kinet1c
          Nemas ho preto, lebo si neminimalizoval tutorial, tym padom ti ani podobne nerolovalo k okraju monitoru a prave tento zvuk sa zasekne a NETREBA zacat novu hru, staci vypnut tutorial v menu.
    • Kinet1c
      Odstranis ho tak, ze si nechas otvoreny velky tooltip, tzn tutorial. Ked sa ti to uz neda vratit, tak skus ho uplne vypnut v menu.
      Ked to urobis tooltip sa viac nezobrazi zvuk sa tak odstrani, ale zas na druhej strane ti hra uz vlastne nepomoze, ale uprimne ked si hral BG2 ci 1, tak si myslim, ze sa celkom rychlo udomacnis aj v tomto prostredi.
      Prip. skus v menu vypnut tutorial, potom uloz, zapni tutorial a asi sa vrati do povodneho velkeho tooltipu. Ked mas ten, tak soundbug nie je, iba ak ho das minimalizovat.
      Samozrejme hru treba reloadnut, tzn quit a daj continue a zvuk zmizne, ked si predtym v menu vypol tutorial.
  • zkusim a modlim se, at je to lepsi jak wasteland2, ale obsidianu verim, uz dokazali mi pomohli prekonat odpor ke star wars i south parku *5*
    • zkusim a modlim se, at je to lepsi jak Divinity original sin *5*
    • Kinet1c
      Mne sa pacil aj W2, ale uprimne toto je lepsie ako W2 :D. A ked mas radsej fantasy ako post apo. tak rozhodne lepsie.
  • tvl, ja zacal cipherem, ze jako postavim ruznorodou partu, ale pak to hned zaclo *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit